Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (73. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Dun 10 sehit verdik suan milletin derdi hiz kapistirmak. Allah sonumuzu hayir etsin. Bu ilgisizligi gorunce dayanamadim yazdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun besiktas Bakırköy bahcelievler gayrettepe gibi yerlerde hiz testi yapicam
Beyler az daha sabır şu an 3,5 gdeyiz. 4,5'e az kaldı.
3 kat hizlandi gercekten.vodafone da dun 3-4 mbit gordugum yerler 12 mbit oldu 16-17 mbit gordugum yerler 40 larda. Evde bile 24 mbiti 10 gun gpruruken telefonda bu hizlara ulasmak garip oldu
-
Beni ++++++++ yağmuruna tutun boşverin 4Gyi
En büyük benim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3G telefon ile 25 mbit indirme 7 mbit upload aldım şuan.Müsait değilim ss atamıyorum.Yer Üsküdar Hat:Vodafone
3G rahatladı.Daha da artarsa hız 3G yi bırakmayın derim şuan sırf 4G için telefon almaya değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: redwolf0
Gece nöbet tuttum yok abi hız 7 mb yer burgaz
Mudanya burgaz mı 😀
Ben de daha 3G yazıyor iphone da diğer teleonum da H+ yazıyor TT mı sorun var nedir anlamadım
Yer İstanbul / Silivri
Türk Telekom
Iphone 6 Plus
Down: 72
Up: 42 -
Bu ne lan dünün aynısı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Dun 10 sehit verdik suan milletin derdi hiz kapistirmak. Allah sonumuzu hayir etsin. Bu ilgisizligi gorunce dayanamadim yazdim
Git başka yere yaz burası "hız kapışdırma konusu" tabiki bende üzgünum ama herşeın bir yeri ve zamanı vardır
-
hattım vodafone, en yüksek 45.9 mbps gördüm. rekor kimde arkadaşlar? erzurumlu arkadaşı geçen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: wesker005
quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Git başka yere yaz burası "hız kapışdırma konusu" tabiki bende üzgünum ama herşeın bir yeri ve zamanı vardır
İyi kapistirmalar size
Speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttp://www.speedtest.net/my-result/a/1841083634
Ankara incek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X