Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (647. sayfa)

1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
Bu hızı sabah saat 6:30 gibi baz istasyonuna karşı yaptım, SINR tahminimce 30 db falandır, mükemmel yani. Geceleri zaten hızlanıyor gündüzleri aşırı bir şekilde RAN congestion yaşıyor vodafone TR. Ama iyileşme var cidden, kullanıcıya ayrılan hız düşük olsa bile ping düşük, QoS iyileştirmeleri yapıyorlar sanırım genel ağ üzerine. Nokia AirScale istasyonlara geçiyor olabilirler ama nerede o günler -
-
-
-
-
Bursa damıydınız sizde -
Maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Bursa damıydınız sizde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Dandik operatörü Kullanmıyorum Kafam rahat Alışırsınız TUrkcell kalitesine Allah sabır versin -
Türk Telekom bile tokatlıyor şu an Türkcell'i. Şaşırtıcı bir durum. Mobil imza ihtiyacım olmasa asla geçmezdim valla. Sonuçlar böyle merkezde.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Bu Dandik operatörü Kullanmıyorum Kafam rahat Alışırsınız TUrkcell kalitesine Allah sabır versin
Galaxy S5 kullanıyorum. 4.5G var. 25-30 mbps'yi doğru düzgün göremedim Türkcell ile. Bursa merkez.quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Allah berketinizi arttırsın dostlar, hızlar çok güzel :)
Türk Telekom LTE-A -69RSRP 800Mhz Band20 10Mhz Bw + 1800Mhz Band3 20Mhz Bw + 2600Mhz Band7 10Mhz Bw || EnB xx0033 Cell 12 || Sony XZ Cat9 (450/50)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2020; 19:33:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
Aha burun farkıyla
Hocam cihazınız Cat4 modemli, taşıyıcı birleştirme yapamadığı için yüksek hızları görmek zor. Bir Cat9/12 üzeri bir modem olsa yine de 100Mbps'i geçer diye tahmin ediyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X