Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (648. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
-
-
Turk Telekom icin super Bir hiz gercekten Üstelik yogun olabilecek bir saate. Gece 2-3 gibi ayni yerde deneme sansiniz varsa birde o sekilde deneyin. +50 mbit yukari cikabilir bu hiz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim telekom ve vidafone hatlarinin takili oldugu samsung a20 telefona turkcelli takip denemistim. Cat4 modem bar o telefondada max 150 zaten gorur yanilmiyorsam 140 i gormustu.quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Hocam cihazınız Cat4 modemli, taşıyıcı birleştirme yapamadığı için yüksek hızları görmek zor. Bir Cat9/12 üzeri bir modem olsa yine de 100Mbps'i geçer diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ttnet.speedtestcustom.com
Speedtest Custom - Test your internet speedshttps://ttnet.speedtestcustom.com/result/a64a1040-3557-11ea-ac61-1908b9ce54cf
bir böyle
ttnet.speedtestcustom.com
Speedtest Custom - Test your internet speedshttps://ttnet.speedtestcustom.com/result/29e174c0-3936-11ea-8973-b95b8fa6fc37
bir böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bir ara Huawei marka Cat6 modemli bir telefon kullanmıştım, bu 200 küsürleri gördüğüm istasyonda o cihazla 50-60Mbps'leri geçemiyordum hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandığınız telefon nedir hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
Bu ne yazik ki her yerde bu sekilde oldugu anlamini tasimiyor. Genele bakarsak turkcell hizlarda yeri gelir 2ye 3e katladigi yerler aluyor diger iki operatörü. Fakat bursada sanirsam yetersiz yatirim ve kapasite dolayisiyla bu sekilde bir durum ortaya cikiyor. Ornegin ben istanbul silivrideyim 3 operatorude kullaniyorum turkcell ile 397 mbiti gordum telekom ile ise 180 civari vodafone ile 60 civari. Yani hepsinin kotu okdugu yerler mutlaka var ama genellemede zaten siralama turkcell>telekom>Vodafone hiz olarak. Ama yapilmasi gerek bulunulan yerde en iyi hangisi ise onu kullanmak.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turkcell yani genel olarak kullandigim hattim iphone xs max. Yedek veya extra durumlar icin kullandigim telekom be Vodafone hatlarini samsung a20 ile kullanıyorum
Mutlaka modem farki hiza yansiyor buna itirazim yok. Ama gercekten iyi hiz gelen istasyon ile limitler zorlanabiliyor cat4 ile de :)
@Backspace7@Ö1f1quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Hocam cihazınız Cat4 modemli, taşıyıcı birleştirme yapamadığı için yüksek hızları görmek zor. Bir Cat9/12 üzeri bir modem olsa yine de 100Mbps'i geçer diye tahmin ediyorum.
Aynen öyle beyler. Cat4 olması lazım ve dual carrier yok sanırım. Ama dediğiniz gibi 150 mbps civarı max hız vermesi lazım lakin daha yarısını görmedim. Bugün max 40 mbps gördüm iyi çeken bir noktada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ocak 2020; 19:9:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk Telekom fan kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. 4 mbps i görürsem seviniyorum. Aynı noktada daha eski telefon ile arkadaş 50 mbps görüyor turkcell ile. Genelleme yapmamak gerek yani. [quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
Bu Dandik operatörü Kullanmıyorum Kafam rahat Alışırsınız TUrkcell kalitesine Allah sabır versin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom da senden kurtulacağı günü sabırsızlık la bekliyordurquote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
Turk Telekom fan kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. 4 mbps i görürsem seviniyorum. Aynı noktada daha eski telefon ile arkadaş 50 mbps görüyor turkcell ile. Genelleme yapmamak gerek yani. [
Alıntıları Göster
-
-
-
-
Gecmis olsun. Kotu bisey yoktur umarim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X