Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (498. sayfa)
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

14. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
-
-
Çünkü full olunca muhtemelen 800den bağlısınızdır. Türk Telekom’un Turkcell kadar 1800 istasyonu yok. Eşimden biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 4 Aralık 2018; 1:2:2 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşyerinde de böyle evde de.. 30GB var kullanamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: A.R.E.S.
Çünkü full olunca muhtemelen 800den bağlısınızdır. Türk Telekom’un Turkcell kadar 1800 istasyonu yok. Eşimden biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
-
Arkadaşlar sizden ricam yaptığınız testlerden birer adet atmanız ve cihaz, konum, operatör bilgilerini alt alta her satır da bir bilgi olacak şekilde yazarsanız sevinirim. konumuzun daha sade ve verimli bir konu olmasına katkı sağlayacaktır
-
Telekom hız testi Vodafone reklamı 😀
-
Benim de band 7 de 228 de takılı kaldı sınırladılar mı ney
Hele Turkcell reklamı oosaydı varya tam ironi olurdu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav hocam işin garibi yoğun saatte de aynı hızı veriyor, yoğunluk azken de. Göremiyorum ama muhtemelen Band20 Band3 de var, 3'ünü birleştiriyor olmalı. En son çıldırıp karşıdaki binanın çatısına çıkıp (atenlerin tam karşısında) in cip top oynarken test yapacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X