Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (499. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
İstasyonları petrol ofisinin yanındaki binalara taşıdılar yeni yatırımlar hıza iyi orada kültürpar istasyonundan tedaşa çıkarken de yerde istasyonlar var -
-
-
Turkcell'de yapılan hız testlerinde de gördüm bu reklamı. :D -
-
Tüm haritalama uygulamalarında Avrupa'dakiler, özellikle Almanya'dakiler veri sıkıntısız çekmiyor. Çünkü adamlar bizim gibi bedava işten kaçmıyor, gönüllülük hevesiyle her projeye destek veriyorlar. Tabi burada ekonomik durumun da etkisi var. Bizim insanımız işten yorgun çıkıp anca kendini dinlenmeye ve eğlenceye verebiliyor verebilirse. Onlar ise ekonomik endişeleri bir miktar aşmışlar ki sıkıntıdan bu tür şeylerle uğraşıyorlar artık. -
Aynen öyle hocam katılıyorum.
Ben de elimden geldiğince haritalama yapmaya çalışıyorum.
Belki ütopik gelecek ama ben ülkemiz için bir nebze de olsa önemli buluyorum zira her ne kadar Nperf Fransız olsa da, bu haritanın ülkemiz ayağınım gelişmesi dolaylı yollardan da olsa sektöre asgari boyutta da olsa katkı sağlayacaktır. En azından diğer insanların bu alana ilgisini celbetsek dahi kârdır gözüyle bakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Son zamanlarda yaklaşık 20 gündür lifecell paketlerde önceden 150 mbps çıkan sonuçlar şuan 150yi vurup sonradan 30 megabit düşüyor önceden uygulamadıkları hız sınırını uyguluyorum acaba turkcell başına gelen varmı
-
Turkcell İzmir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 12 Aralık 2018; 1:33:30 >
Taşıyıcı Türk Telekom gözüküyor?
Gerçi TT henüz bu hızlara çıkabilmiş de değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X