Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.075
Cevap
109
Favori
865.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akp ile ne alakası var hocam? Siyaseti şuralara sokmayın bari.Ben anlamıyorum sizi kim zorla Türkiyede tutuyor acaba? Git abi dünyada ülke mi yok? Esas Türkiyenin önüne taş koyan şahıslarla işi yok
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    siz bilgim olmadığını nerden çıkardiniz, amacım size muhalafet etmek değildi, bilgi vermekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

6S Plus LTE seçmeme rağmen hala 3G yazıyor.

IPHONE 5-6-6S telefonlarında hala sıkıntılar yaşanıyor, tek siz yaşamıyorsunuz beklemekten başka çare yok.
  • Turkcell
    Şirinevler / Meydan
    Sony M4 Aqua

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
  • Htc one M8 Verizon kullanan 4G yi aktif edebildi mi acaba? Lte ye aldığım zaman şebeke gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    evde telefon 5 çekiyordu 4gden sonra 3 çekmeye başladı bende onu anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

evde telefon 5 çekiyordu 4gden sonra 3 çekmeye başladı bende onu anlamadım :)

Tamamen normal
  • Blue_Low kullanıcısına yanıt
    Hangi frekanstan bu hizi aldigina bakabilir misniz? *3001#12345#* İle serving cell info'dan

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    evde vodafone 3 çekiyor diye Telekoma geçtik o da 4G olayına sinyalleri düşürdü Bilimsel açıklaması ne hocam neden o şekilde sinyaller düştü?
  • Arkadaşlar iPhone 6 plus telefonum var iOS 8.3 yüklü . 4,5g ye Geçmiyor bunun için illa güncellemek mi gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

evde vodafone 3 çekiyor diye Telekoma geçtik o da 4G olayına sinyalleri düşürdü Bilimsel açıklaması ne hocam neden o şekilde sinyaller düştü?

Bağlandığınız frekans yüksekse daha az çeker ama daha hızlı bağlantı verir, ilk sayfada en çok artılanan mesajda yazıyor, frekans azaldıkça daha fazla yerde daha çok çeker.

Tabiki şuan 4.5G baz istasyonu azlığı da sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Telefona bir restart atın yapmadıysanız.

2-3 kere yaptım ancak değişen birşey yok.

okuduğuma göre turkcell de bu sorun daha çok oluyormuş mh arayıp hattınızda 4g aktifmi sorun yada online işlemlerden yapılıyorsa bakın vodafonda yapılıyor çünkü
  • şundan ötürü 3g hızları düşüyor. normal 3g için ayrılan baz istasyonlarından 4.5g verdikleri için böyle oluyor. operatörler cimrilik yapıp yeni baz istasyonu kurmadıkları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

Gerçekten iyi telekom hocam. Üçyüzlü metroda hiç çekmezdi telefonum bugün giderken bi baktım biri beni arıyor:) Hız konusuda Bağcılar kendi başına sorun zaten bizim evde de bir odada iyi hız diğerlerin de kötü.

Yalnız birinin sizi aramasi, volte desteği yoksa sizde ve arayan kiside, 3g sebekesi üzerinden yapılmıştır, 4g den degil, yani orada 3g de çekiyor demektir.

• Maltepe/Küçükyalı
    Cat 4 modem olduğu için iPhone 6 zaten 150mbit en fazla alabiliyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Herbir speedtest kullanimi, cikan sonucun 2 kati mb kota harciyor. 150 mbps cikan 300 mb kota götürür.

• yasakbölge kullanıcısına yanıt
    He yaw he. Yazdiklarima bi sen tepki ver he. En akilli sensin he. Bi ben soyledim benm yazdiklarimi zaten he. Ben sana delil sunuyorum. Anlamiyorsan anlamiyorum ben bu isten de. Yada tersininispatla. Lafla olmaz bu ikna işleri

• Manisa merkez Vodafone
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

Herbir speedtest kullanimi, cikan sonucun 2 kati mb kota harciyor. 150 mbps cikan 300 mb kota götürür.

Bunu soyleyen adam da mi haksiz. Yasakbolge ?

• Benim hesabıma göre 200mbps çıkıyorsa 200/8=25*test süresi kadar kota yiyor

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.