Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (172. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Bu nasıl 4.5 g hız 3 g den az bu milleti iyice malağa bağladılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı
Beyler forumun rekorunu kırdım galiba
Türk telekom s7 edge cevahir avm
Bu mesaja eklenen görseller:
4G+ olsun o kadarBen G3'de TT ile en fazla 120 alabildim. Cat4 modeme göre iyi bir değer
Dikkatimi çeken TT daha iyi hazırlanmış sanki 4G ye. Şu anda TT'nin baz ist. testlerini yapan arkadaşım VOLTE 'nin olmadığını söyledi. Yani TT de henüz 4G görüşme yok arama yaparken 3G ye geçiyor. AVEA ile birleşmeden önce yapılan ihalede TT sadece data için ihaleye girip data frekansını almıştı tam bilgim yok ama bu frekansın kapsama alanı daha iyi diye duymuştum. Sanki TT ile birleştikten sonra bu avantajını kullanıyor gibi geldi.
İlk günü 111 120 125 mbitleri gördüm şimdi yaygınlaşınca 50-80 arası sürekli. Artık test yapmıyorum çünkü deli gibi kota gidiyor anasını satimspeedtest için bir kıyak geçselerde onların sunucusundan yapılan işlemler beleş olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Nisan 2016; 17:25:17 >
-
4.5 g de şebeke 1 dişe dişe düşüyor tuhaf
Şu sped test olayı bağımlılık yaptı la resmen. 2gb sırf buna gitti.sildim en son vallahi programı elim devamlı gidiyo çünkü
TT de volte var.
S7 s6 lg v10 g4 destekliyor. Ilerleyen zamanlarda cihazlar artacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: acquiles
Peki note 5 ile turkcell de maksimum çekim seviyesi ve 4G+ varken neden 145mbit seviyesini asamadim :)
Full çeken 800mhzdir 75mbps ordan gelir diğer frekanslarin ne kadar sinyal aldığın önemli. Suan baz istasyonlari seyrek sıklastikca daha yüksek hiz alırsınız. Tabi yoğun olmayan saatlerde
Speedtest'i yazan eleman/firma her neyse artık, sayenizde köşe oldular :) -
Speedtest zengin oldu Adamlar bize özel bir çalışma filan yaparlar bence yakında
-
6S Plus LTE seçmeme rağmen hala 3G yazıyor. -
Telefona bir restart atın yapmadıysanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Nisan 2016; 17:41:22 > -
2 kati bilgiyi nasıl olctunuz acaba?
Neyse, size derin bilginiz ile başarılar dilerim. Forumu anlamsız bir tartışma ile meşgul etmeyelim
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Telefona bir restart atın yapmadıysanız.
2-3 kere yaptım ancak değişen birşey yok. -
aynı sorun iPhone kullananlarda var hocam.. ilginç bir sorun umarım düzelir. bende aynı şeyi yaşıyorum
Resim atan arkadaşların telefonlarını yazmaları anlamsız, önemli olan Operatörün ve bölgenin yazılması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Nisan 2016; 17:50:17 > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X