Şimdi Ara

Tüm öğrenciler domuz gribi aşısı olacakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler haberlerde gordum tum ogrenciler aşılancakmış bi yandan da yan etkilerinden de bahsediyolar ne ben olmam kardeşim herkesin rızasıyla degil mi once aynı aşıyı sağlık bakanı başbakan filan olsun sonra biz oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

Beyler haberlerde gordum tum ogrenciler aşılancakmış bi yandan da yan etkilerinden de bahsediyolar ne iş ben olmam kardeşim herkesin rızasıyla degil mi once aynı aşıyı sağlık bakanı başbakan filan olsun sonra biz oluruz

değil
  • Orda bana zorla aşı yapacaklar yani ha? O biraz sıkar.
  • Sadece gönüllü olanlar. Zorla yapamazlar. Bi zorlama olursa direk polise giderim.
  • Reşit olanlara rızasıyla olmak zorunda. Ne demek değil. 18 yaşımı geçmişim birey olmuşum gelip bana zorla yaptırım gibi aşı mı yapacak? Hadelen ordan. Çocuk muyuz biz?
  • Hani isteyen olacaktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_catcher

Reşit olanlara rızasıyla olmak zorunda. Ne demek değil. 18 yaşımı geçmişim birey olmuşum gelip bana zorla yaptırım gibi aşı mı yapacak? Hadelen ordan. Çocuk muyuz biz?

K.bakmada 18- olanda yaptırmak zorunda değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domuz Gribi Oldum Yardım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmam ben arkadaş kaçarım okuldan once başbakan olsun
  • o biraz sıkar
  • Valla 2 kız kazrdeşim var 2'sinide uyardım olmayın diye bakalım inşallah sözümü dinlerler. Bu aşının yan etkileri hiç hoşuma gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXFeRXx

Sadece gönüllü olanlar. Zorla yapamazlar. Bi zorlama olursa direk polise giderim.

Bunu yazacaktım.
    Arkadaşlar yaptırmak istemiyorsanız onlarda ısrar ederse mutlaka POLİS i ararım gibisinden telkinlerde bulunun ortalığı karıştırın.İstemediğiniz şeyi zorla yapamazlar.Biz deney faresimiyiz ki zorunlu olacak.Kaktırıp gitsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

quote:

Orijinalden alıntı: xXFeRXx

Sadece gönüllü olanlar. Zorla yapamazlar. Bi zorlama olursa direk polise giderim.

Bunu yazacaktım.
    Arkadaşlar yaptırmak istemiyorsanız onlarda ısrar ederse mutlaka POLİS i ararım gibisinden telkinlerde bulunun ortalığı karıştırın.İstemediğiniz şeyi zorla yapamazlar.Biz deney faresimiyiz ki zorunlu olacak.Kaktırıp gitsinler.

Katılıyorum üstat
  • 18 yaşından küçüklerin velilerin rızası için onay kağıdı olmadan aşı yapamazlar aksi durumlarda dava açabilirsiniz bu ilacın kontrendikasyonunda ilerideki yaşlarda etkileşim sonucu bildirilmemiş yani kobay olacağınız anlamına geliyor
  • Hurafe be.Dilekçe yazcak veliniz.İstiyorum istemiyorum diye.İSteyene aşı vurcaklar istemeyene vurmayacaklar.
    Ha ben olucam o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orijinalden alıntı: muhimmat

Beyler haberlerde gordum tum ogrenciler aşılancakmış bi yandan da yan etkilerinden de bahsediyolar ne iş ben olmam kardeşim herkesin rızasıyla degil mi once aynı aşıyı sağlık bakanı başbakan filan olsun sonra biz oluruz

değil

nah yaparlar,
    iğne olmaktan korkmam
    ama bok yoluna sakat kalmaktan korkarım.
    Yada beni izinsiz denek gibi kullanmalarından

Hepimiz insanız,hepimizin kendimizle ilgili şeyleri seçme hakkı var.
    Bu hakkımıda kimseye yedirmem,gerekirse bu hak olunca ölürüm.

• keşke akp 2004'te insanımız için Kuş Gribi aşısını üretmekte olan Manisa'daki enstitüyü kapatmasaydı da , şimdi kendi domuz gribi aşımızı üretebilseydik. O zaman insanlarımız koşa koşa aşı olmaya giderdi, böyle güven bunalımı olmazdı. Ayrıca uluslararası ilaç şirketlerine bu kadar paraları bayılmazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

keşke akp 2004'te insanımız için Kuş Gribi aşısını üretmekte olan Manisa'daki enstitüyü kapatmasaydı da , şimdi kendi domuz gribi aşımızı üretebilseydik. O zaman insanlarımız koşa koşa aşı olmaya giderdi, böyle güven bunalımı olmazdı. Ayrıca uluslararası ilaç şirketlerine bu kadar paraları bayılmazdık.

Akp ile ilgisi yok.
    adamlar birinin maşası nede olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa

quote:

keşke akp 2004'te insanımız için Kuş Gribi aşısını üretmekte olan Manisa'daki enstitüyü kapatmasaydı da , şimdi kendi domuz gribi aşımızı üretebilseydik. O zaman insanlarımız koşa koşa aşı olmaya giderdi, böyle güven bunalımı olmazdı. Ayrıca uluslararası ilaç şirketlerine bu kadar paraları bayılmazdık.

Akp ile ilgisi yok.
    adamlar birinin maşası nede olsa.

neden ilgisi yok? sağlık bakanı kim? o bakan hangi hükümete bağlı?
  • Yukarıdaki arkadaşların söylediği gibi basit bir veli dilekçesiyle aşı olmaktan kurtulabilirsiniz. Hiçbir şey gelmese elinizden ortalığı ateşe vermek bile yeterli. Bağırıp ağlayan, deliren öğrenciler her zaman iğneden kurtulmuştur, ne aşısı olursa olsun. :)
  • quote:

Adı ne bu enstitünün ve neden kapatılmış?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.