Şimdi Ara

tüm netbookların sesi monoymuş doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve mevcut notebookun yanına bir de netbook alayım diyorum. Acer'im AOD255 modelinde birkaç zamandır değişik elektronik mağazalarında kampanya var. Ama bu modelin konu başlığında biri bu aleti aldıktan sonra sesinin mono olduğunu farkettiğini yazmış. Mağazaya götürdüğünde, teşhirde yer alan bir üst model, 2 gb ramlı modelin stereo olduğunu, 1 gb ramlı olanın ise mono olduğunu söylemişler. Ben de bugün o mağazayı telefonla aradığımda yine aynı bilgiyi verdiler. Bunun üzerine bir diğer mağazaya gittim, 2 gb ramlı Acer netbooklara baktım, onlar da monoydu. Satış yetkilisi bütün markalardaki netbookların mono olduğunu, ellerindeki sadece lamborghini modelin stereo olduğunu söyledi.

Açıkçası duruma anlam veremedim. Bu devirde insanlar neden mono müzik dinlemek zorunda olsun? Gerçekten bütün netbooklar mono mu? Ya da üstlerinde mono hoparlör var ama bağlantıyla başka kaynaktan ses alındığında yine de stereo mu veriyorlar? Bilgi verebilecek var mıdır?

• Yetkilinin cahil olduğuna ve herkesi cahil sandığına bahse girerim.

Mono olanlar da var stereo olanlar da var. Ama çalışan arkadaş kadar salağı zor bulunur. Bilmediği bir şey hakkında yorum yapıp başkasını da aldatacak kadar salak.
  • Peki hangi notebookların sesinin stereo olduğu kousunda bilgi verebilecek var mıdır? Mesela bahsettiğim ACER AOD55Q28kk'ların 2 Ramlı versiyonu ya da Asus EEEPC R101. Şu an üzerinde durduğum bu iki netbook var, aralarında kararsız kaldım
  • dolby etiketi olan tüm netbooklar stereo dur
  • Samsung telfonumun kulaklığıyla sesin kralini dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 17 Nisan 2011; 13:21:27 >
  • laptopun kendi sitesinden araştır
  • lg x200 kllanıorumsesi çok iyi çıkıor ve sterio!!!
    lgx130 da kullndım oda sterioydu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.