Şimdi Ara

tüm kanallar var star tv yok yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saba marka fta uydu alıcı kullanıyorum anten sisteminde herhangi bir arıza olmamasına rağmen star tv ve aynı frekanstaki kral tv de çıkmıyor sinyal kalitesi%1 yazıyor çok tuhafıma gitti.

ancak başka bir freesky marka fta uydu alıcıda star tv ve kral tv çıkıyor. tam tersi olmasını beklerdim ama saba gibi bir markanın böyle bir sorun çıkarmasını beklemezdim tuhaf geldi yardım edebilir misiniz? arıza ne olabilir?

Orijinalden alıntı: ber3kerd

arkadaşlar saba marka fta uydu alıcı kullanıyorum anten sisteminde herhangi bir arıza olmamasına rağmen star tv ve aynı frekanstaki kral tv de çıkmıyor sinyal kalitesi%1 yazıyor çok tuhafıma gitti.

ancak başka bir freesky marka fta uydu alıcıda star tv ve kral tv çıkıyor. tam tersi olmasını beklerdim ama saba gibi bir markanın böyle bir sorun çıkarmasını beklemezdim tuhaf geldi yardım edebilir misiniz? arıza ne olabilir?

Notunuzda bulunsun, google flysat yazarak uydu yayın frakansları hakkında güncellenmiş bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Eğer oturduğun yer çanağa epey kablo gidiyorsa ve kablo eskiyse bazı tplerde sınyal seviyelerinde düşüş olur ve bazı uydu alıcıları iyi çeker ve kablo sorun olmaz birde frekansları güncellemeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yaralı kalp

Eğer oturduğun yer çanağa epey kablo gidiyorsa ve kablo eskiyse bazı tplerde sınyal seviyelerinde düşüş olur ve bazı uydu alıcıları iyi çeker ve kablo sorun olmaz birde frekansları güncellemeyi dene.

frekanslarım güncel çift çıkış lnb kullanıyorum bir çıkışında o frekansta sorun yaratabilir mi şimdi geldi aklıma bir çıkış üst kattaki alıcıya bir çıkış alt kattaki alıcıya bağlı. starı göstermeyen alıcıyı bir de diğer çıkışten deneyeyim en iyisi.

quote:

Orijinalden alıntı: yaralı kalp

Eğer oturduğun yer çanağa epey kablo gidiyorsa ve kablo eskiyse bazı tplerde sınyal seviyelerinde düşüş olur ve bazı uydu alıcıları iyi çeker ve kablo sorun olmaz birde frekansları güncellemeyi dene.

frekanslarım güncel çift çıkış lnb kullanıyorum bir çıkışında o frekansta sorun yaratabilir mi şimdi geldi aklıma bir çıkış üst kattaki alıcıya bir çıkış alt kattaki alıcıya bağlı. starı göstermeyen alıcıyı bir de diğer çıkışten deneyeyim en iyisi.

Evet oda sorun yaratabilir birde böyle dene hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkürler verdiğiniz bilgi için ama benim frekanslarım güncel zaten uydu alıcısının star tv nin de bulunduğu tp'ye sinyal yok demesi ilginç.

Ben açıklayıcı olamadım heralde, verdiğim google adresi bilmek istediğiniz frekansları öğrenme bakamındandı.Çiftli LNB kullanıyormuşsunuz olay çok hassas dengelerde seyrediyor, bu durumlarda sorunlar çıkabiliyor.
    Tv de çok az kanal var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu çözebilen var mıdır acaba?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.