Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (834. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.367
Cevap
686
Favori
1.867.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bangood tan cx-20 alıcam 220 dolar toplam... aydına göndercem sıkıntı olurmu ? vergi kaç para öderim ems ile 28 dolar kargo ücreti alıcaklar. güvenilirmi
  • Hocam pim'e girince de yazmıyor mu sorgu ekranında? Takılan kargolarım var onlarda hep yazardı. Bu takılacak bir ürün değil, pantolon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

bangood tan cx-20 alıcam 220 dolar toplam... aydına göndercem sıkıntı olurmu ? vergi kaç para öderim ems ile 28 dolar kargo ücreti alıcaklar. güvenilirmi

Drone mu bu? drone ise sıkıntı çıkar. Kayıt işi falan gerekiyormuş, bilginize.
  •  TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI arkadaşlar durum nedir bu zimmet alındı ifadesi ne anlama geliyor ? Dağıtıcı mı zimmet aldı kim zimmet aldı ?
  • quote:

bangood tan cx-20 alıcam 220 dolar toplam... aydına göndercem sıkıntı olurmu ? vergi kaç para öderim ems ile 28 dolar kargo ücreti alıcaklar. güvenilirmi

Ağırlık önemli eğerki alacağınız dron 500 gram ve daha fazla ağırlıktaysa bürokrasiyle uğraşıp belgeler vs almanız gerekiyor. Ayrıca ürün bedeli 75 Euro dan fazla olduğu için %20 de gümrük vergisi ödeme şartı var. Tabi bunların hepsinin olabilmesi için gümrüğe takılması Lazım şayet şanslıysanız gümrüğe takılmaz ise hiçbir uğraşa girmeden kapınıza kadar bedava gelir. Denenirmi? Çok istiyorsanız denenir mesela bende aynı durumdayım şuan siparişimin gelip gelmeyeceğinin takibindeyim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hacidesdemir

quote:

Ağırlık önemli eğerki alacağınız dron 500 gram ve daha fazla ağırlıktaysa bürokrasiyle uğraşıp belgeler vs almanız gerekiyor. Ayrıca ürün bedeli 75 Euro dan fazla olduğu için %20 de gümrük vergisi ödeme şartı var. Tabi bunların hepsinin olabilmesi için gümrüğe takılması Lazım şayet şanslıysanız gümrüğe takılmaz ise hiçbir uğraşa girmeden kapınıza kadar bedava gelir. Denenirmi? Çok istiyorsanız denenir mesela bende aynı durumdayım şuan siparişimin gelip gelmeyeceğinin takibindeyim:)

Ne aldınız . Mesela takıldı NE yapmam gerekiyor ?hiç bilmiyom yardımcı olurmusn bana

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Drone mu bu? drone ise sıkıntı çıkar. Kayıt işi falan gerekiyormuş, bilginize.

Evet drone ne gibi sıkıntı varki
  • quote:

quote:

quote:

Ne aldınız . Mesela takıldı NE yapmam gerekiyor ?hiç bilmiyom yardımcı olurmusn bana

50$ lık dron aldım sıkıntı olmadan geldi hatta gümrükte kontrole bile girmeden geldi 100$lık projeksiyon aldım 60 krş damga vergisi ödedim. Bunların haricinde en sıkıntılı ürünüm sipariş verdiğim dron olacak daha TR ye gelmedi gelince öğrenicem bende detayları...

• quote:

quote:

quote:

quote:

50$ lık dron aldım sıkıntı olmadan geldi hatta gümrükte kontrole bile girmeden geldi 100$lık projeksiyon aldım 60 krş damga vergisi ödedim. Bunların haricinde en sıkıntılı ürünüm sipariş verdiğim dron olacak daha TR ye gelmedi gelince öğrenicem bende detayları...

Ne aldın drone

• Ups ile kargosu gelen oldu mu 2 gündür gümrükte bekliyor vergisi ödendi fatura iletildi ama kargo takipte kıpırdama yok tahminen ne kadar bekletirler.
    İşe bak yahu amerikadan istanbula 1 ila 2 günde geliyor ürün ama türkiyeye girince herşey yavaşlıyor 2 gün oldu gümrük bekle pazartesiye kalır o günde kargoya verilmez 1 hafta oyalanırlar şimdi...

• haribo21 kullanıcısına yanıt
    Hubsan H501S

• aliexpress'ten 3 parçıya ürün aldım ama kargo takibini doğru mu yapıyorum bilgi verirseniz sevinirim..

Birinci ürün :
    AliExpress Standard Shipping RB119680016SG
    2016.11.16 19:00 (GMT-7): Hand over to airline
    2016.11.16 11:37 (GMT-7): Notification of shipment confirmation
    2016.11.16 11:20 (GMT-7): Successful departure from warehouse
    2016.11.16 10:50 (GMT-7): Warehouse processing complete
    2016.11.16 10:40 (GMT-7): Successful package pick-up

ikinci ürün:
    China Post Registered Air Mail RF441707908CN

2016.11.18 09:22 (GMT-7): arrive export exchange
    2016.11.18 02:36 (GMT-7): Successful departure from warehouse
    2016.11.18 02:32 (GMT-7): Package received by warehouse

üçüncü ürün:
    China Post Ordinary Small Packet Plus 04136123619

2016.11.16 16:27 (GMT-7): Successful departure from warehouse
    2016.11.16 15:01 (GMT-7): Successful package pick-up

Şimdi bu ürünler Tr'ye geldiğinde nasıl haberim olacak? takibi nasıl ve nereden yapacağım?

• gonderitakip.ptt.gov.tr
    Sorgula - PTT Gönderi Takip
    http://gonderitakip.ptt.gov.tr

buraya bakıcaksın...ilk ikisi için geçerli...sonuncusu takipsiz..
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    Okuduklarım kadarı ile 3 günden fazla gümrükte kalan ürünlere ekstra masraf çıkarıyorlarmış. Arayın sert çıkın sabah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI arkadaşlar durum nedir bu zimmet alındı ifadesi ne anlama geliyor ? Dağıtıcı mı zimmet aldı kim zimmet aldı ?

hiçbir sıkıntı yok dağıtıcıya zimmet edildi.Yarın veya pazartesi gelir.

• Ben artık bıktım beyler eylülün ilk haftası aldıgım ama hala gelmeyen ürünlerim var 15 tane falan... Geçen ay verdiklerim var birkaç tane .. hiçbiri ortada yok.. Artık aliexpress den alışveriş yapmanın hiçbir mantığı kalmadı..Eskiden en kötü 15 günde gelen ürünler şu anda 2-3 ayda geliyor.. Ha bazen arada hemen gelen oluyor ama şu 3 ayda 30 tane sipariş verdiysem 4 tane falandır zamanında gelen.. Geri kalanlar hala hareketsiz... Sırf bu yüzden 11:11 de sakız bile almadım.Sıkıldım çünkü artık alışveriş edesim yok.Onlarca kargom var bekleyen...
  • 8 adet mont aldım ingiltere'den ticari amaçlı. 75€ u geçmiyor,sizce sıkıntı çıkar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: Willian

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI arkadaşlar durum nedir bu zimmet alındı ifadesi ne anlama geliyor ? Dağıtıcı mı zimmet aldı kim zimmet aldı ?

hiçbir sıkıntı yok dağıtıcıya zimmet edildi.Yarın veya pazartesi gelir.

Ürün gümrükte geçmiş ve dağıtımda doğru mu

• quote:

Hubsan H501S

aldım valla hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 19 Kasım 2016; 9:17:54 >
  • quote:

Hubsan H501S

ben aldım valla inşallah sıkıntı olmaz ems ile kaç günde geliyo 100 lira verdim kargoya ya içim cız etti ha
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.