Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (833. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.367
Cevap
686
Favori
1.867.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkurler. biraz rahatladim, her gun 20-30 kere kontrol ediyordum... artik gec olsun, guc olmasin :)
  • bende teleonum var sizinle aynı durumda sizinki kesin geçerde bizim ki biraz şüpheli malum yasaklı ürün , sizin en kötü gümrük vergisi yer yüzde 20 öyle gelir hocam ama kesin gelir.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
     TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI

hocam takıldı galiba dimi torba kapandı dedğine göre
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Benim de 9 gündür aynı durumda hocam.
    2016-11-09 13:45 China (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-11-08 21:18 China (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)
    RS314986290CN

Normalde 9 günde elime ulaşırdı takipli paketlerim, ama daha ülkeye bile giriş yapmadılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam torba kapandı demek iyi bir şey mi bilginiz var mı ? ben saat getirdim torba kapandı yazmadı da arkadaş tablet kılıfı getirdi onda yazıyordu. Anlam verememedim takılıp takılmadığına.
  • Willian kullanıcısına yanıt
    ne alka yahu sana geliyor :) biyere sevkedilcek nereye belli değil...ukime gitmesse yırrtın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ne alka yahu sana geliyor :) biyere sevkedilcek nereye belli değil...ukime gitmesse yırrtın..

inşallah bana geliyordur hocam arkadaşın tablet vardı oda torba kapandı yazıyor ama ukim sıkıntı bu gece belli olur ukime giderse
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    Aynı şirket ile benim kargo da kayıplara karıştı. 2 ay önce ordu'ya geldi gözüken kargo hala ortalıkta yok. Ptt'ye gidiyoruz yunexpress'in kodunu kabul etmiyor ptt'nin kendi atadığı bir kod vardır onu bul bakalım diyor. Ben onu nereden bulayım yahu?

Acil bir ihtiyacınız değilse biraz daha bekleyin ve dispute açın. Ya yeniden yollasın ya da paranızı iade etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 ekimde giriş yapan ama ptt sorgu ekranı bir daha değişmeyen hiçbir güncelleme olmayan bir kargom var. Bir sayfa vardı pttye şikayet oluşturuyorduk onun linkini verebilir mi biri?

• bir iki aydır ptt de bi gevşeklik bi uyuşukluk var iyice saçmalamaya başladılar bu malezya post iki ayda gelemedi, nisan ayında iki haftada gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomen -- 17 Kasım 2016; 22:15:34 >
  • RF371896062CN 40 gündür gelişme yok,güya takipli numara siz de bakar mısınız bi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scylla

RF371896062CN 40 gündür gelişme yok,güya takipli numara siz de bakar mısınız bi?

Hocam benimde takipli kargom 3 kasımdan beri hareket yok
    Takılan bir durumun yok bence. Takılmış olsa Türkiyeye geliş kaydı yapıldı yazısından sonra hareket göremezsin. Muhtemelen torba kapandı ve bulundugun bolgeye baglı PTT ye dogru yola cıktı. Bulundugun bolgedeki PİM (Posta İleti Merkezi)' ni ara ve takip numaranla sorgulat elden teslim alabilirsin.
  • Feu. kullanıcısına yanıt
    Gittim gorustum mp4 calar bekliyorum 50 dolar dedim ankaraya gelmis dedi ancak bize gelmedi isim soy isim telefon no aldi benim beni 12 den once ara ogleden sonra dagitim icin yardimci olmaya calisayim sana dedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scylla kullanıcısına yanıt
    Kargo takip numarandan da baktım. Hala yolda gozukuyor eger gonderici sana China Small Pack Post tarzı bir ücretsiz kargo ile yoladıysa eğer gonderinin eline ulaşması ortalama 50 gunu bulabilir.Bu çok normaldir. China Post Aire göre farklı bir şekilde daha yavaş geliyor.
    Dediğim gibi PİM denilen bulunduğun şehire göre 1 veya 1' den çok Posta dağıtım merkezleri var PTT ye ait. Senin bölgene bağlı PTT şubesine gelicek ve ordan sana dağıtılacak veya dağıtıma çıkan personelin sana ulaştırmasını bekleyeceksin. Eğer biran önce paketine kavuşmak istiyorsan ANKARA PİM yaz internete sana en yakın PİM' e gidip elden teslim alabilirsin beklemene gerek kalmaz. Saat öğleden sonra 3-4 den gibi genelde dağıtıma çıktığını düşünürsek ancak ya akşam yada yarın elinde olur eğer bir aksilik çıkmazsa :)
    pim ile gorustum dedi ki suan esebogada bize gelmemis felecek sen beni saat 11.50 de ara ben dahitima cikmasi icin elimden geleni yapayim dedi. Iste tek korkum mp4 yaziyor ama telefon var icinde istanbulda takilmadi burda takilir mi tek sorun bu hocam gumruk hakkinda da konustuk sanki burdada bi elden geciyor gumrukler vs dedi de.

• icat kullanıcısına yanıt
    Şikayet nasıl oluşturuluyor bilmiyorum ama. Tavsiye verebilirim. Eğer hareket yoksa o tarihden beri ve halen ''Posta geliş kaydı yapıldı tarzı bir yazı yazıyorsa İstanbulda gözüküyorsa'' üzülerek söylüyorum kargonuz Gümrüğe takılmış, yasaklı ürün statüsüne girmiş ise geri yolanmıştır. Bunu öğrenmek için İSTANBUL ULUSLARARASI PİM-BAŞAKŞEHİR i arayın ve takip numaranızla takılıp takılmadığını öğrenin.

Eğer ürün takılmışsa bir an önce Satıcı ile iletişim kurun para iadesi için ve ''Dispute'' açın süreniz dolmadan.
    İstanbuldan ürün çıktı ise korkma bence. İçini ferah tut ve bir tavsiye daha satıcı ile iletişime geçin size ürünü yollarken bedel ($) belirtmeden (gift, car accessories, vs.) tarzdan bir açıklama ile yollasın. Sizde ürünün bedelini çok fazla burda konuşmayın bence.
    Gümrüklendirilmemişse bence takılmaz. Siz ürününüzü takipte olun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Buna benzer bir mesaj atarsanız siparişi verirken satıcıyı bilgilendirmiş olursunuz bence.

Hi, Dear Seller. If you send it suitable to Turkish Duty Rules, the delivery will be easier for me. As you guess sometimes the duty than create some problems for the delivery :)
    Kutuda gift ve 49.99$ yaziyor hocam zaten ilgi ve alakaniz icin saolun

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.