<b>ArkadaşLAr teLsimLe iyi bir konuşma yaptım .. bu yazıuyı iyi dinLeyin çünkü GPRS in geLEceği açısından çok önemLi .. Kaynak TeLsim müşteri hizmetLerindeki böLüm sorunLusu + Mersain teLsim abone merkezi ;
TeLsim şuan için 5miLyon sabit ücretLe müşteriLerine sınırsız internet oLanağı sağLıyor .. Cem Uzan 'ın beLirLedği şartLara göre teLsim sürekLi yada çok uzun bir süre KB başınaya geçmeyi asLa düşünmüyor her zaman sabit ücretLe kaLacak .. Şuan için 5 miLyon oLan sabit ücret 1 Ağustos tarihine kadar yani daha 3 ay kadar 5 miLyon oLarak kaLmaya dewam edecek ..
Buarad ben Lafa daLdım we şu soruyu sordum "peki sabit ücret artışı abartıLımı oacak yoksa az az mı??.. "
Sabit ücretdeki artış enfLasyon we kuLLanıcıLarımızın ödeme gücü düşünüLerek artırıLacaktır dedi .. MeseLe dedim ?? ..
MeseLa 1 ağustosda 7.5 miLyon ciwarı oLur 6 ay sonra 10 oLur yani küçük küçük dedi ..
we bu biLgi sadece bir kaynaktan değiL bir çok kaynaktan doğruLandı ..
Haydi arkadaşLar yarın son gün AyceLLe eLweda merhaba teLsim ..
Birde size Yeni hat aLma iLe iLgiLi biLgi werim ..
Yeni aht aLırken para istemiyorLar gidiyorsunuz we hat aLıyorsunuz ücret faturada geLecek ..
TeLsimi sadece GPRS için aLanLar ceptocep paketi aLmaLarı en mantıkLısı sabit ücret asLa yok .. İLk fatura 15 miLyon wergi + 10 MiLyon bi kereye mahsus GPRs kuLLanma hakkı için para 5 miLyonda GPRs kuLLanım ücreti yani 30 miLyon .. Bir sonraki ay içinde 5 miLyon sonraki ay 5 miLyon yıLda bir kere 10 miLyon aLacakLAr hepsi bu ..
Yookkk ben hem GPRS için hem kuLLanmak için aLıyorum diyenLere standart tarife .. Yukarıda saydıkLArım wergiLer 30 miLyon + 15 miLyon sabit ücret .. yani 45 miLyon .. TeLsimden teLsime - TeLsimden sabirt TLFona yada TeLsimden diğer teLefonLara dakika 100bin .. sizden aLdıkLarı 15 miLyon sabitr ücretide her ay 150 dk ücretsiz konuşma oLarak geri dönüşümünü sağLıyorLar yani 150 dk den sonra faturaya borç işLiyor ..
Umarım bu biLgiLer işinize yarar ..
SewgiLerimLe !! ..</b>
bir tavsiye'de benden (faturalı hat alma genel kuralı) ayın son haftası alın ve sadece sabit ücreti ödeyin eğer çok konuşupta ödeyememe ihtimalinizi düşünüyorsanız en mantıklı şekli bu. tali bayiden alacaksanız ayın son 3 gününe kalmayın açılması gecikip ay başında açılırsa bu çözüm yolu hiç bir işe yaramayacaktır
:))) oki arkadaş iLginç bi düşünce ama mantIgInI anLadım .. TeşekkürEderiz ..
SewgiLerimLe !! ..
TeLsimi sadece GPRS için aLanLar ceptocep paketi aLmaLarı en mantıkLısı sabit ücret asLa yok .. İLk fatura 15 miLyon wergi + 10 MiLyon bi kereye mahsus GPRs kuLLanma hakkı için para 5 miLyonda GPRs kuLLanım ücreti yani 30 miLyon .. ***TRGKapTan*** bilgi için sağol. Ben bu paketten alıcam.
bir tavsiye'de benden (faturalı hat alma genel kuralı) ayın son haftası alın ve sadece sabit ücreti ödeyin eğer çok konuşupta ödeyememe ihtimalinizi düşünüyorsanız en mantıklı şekli bu. tali bayiden alacaksanız ayın son 3 gününe kalmayın açılması gecikip ay başında açılırsa bu çözüm yolu hiç bir işe yaramayacaktır ***Hicorotti bu olayın mantığını anlamadım?? fatura ayın kaçında kesiliyo acaba? yarın ayın 30 u yarın alsam bu ay için de benden 5 milyon GPRS ücreti alıp bir de mayıs da tekrar 5 milyon almazlar mı? 1 mayıs ta açtırsam en azından nisan da 5 milyon vermem diye düşünüyorum. yanılıyor muyum?
abicim sagolasin yaa icimi rahatlattin ben de gecen hafta ici almistim telsimi, okadar da masraf yaptik, ya telsim kb ye gecerse diye dusunuyordum kara kara sular serptin valla icime sonsuz tesekkurler aydinlatma icin... tabii bir tesekkur de TELSIM e....
saol TRGKapTan bende telsim alıcam. tabii ki ceptocep alıcam konuşmicam zaten sadece nete bağlı kalıcak.
arkadaşlar telsimin yani, yeni, alacagınız hattın faturaları her ayın 21,kesilir ve son ödemesi de ayın 11i olur bilginize.ok.yani şimdi alırsanız son ödeme 11 haziran olur ok.544 ile başlayan hatlar için.
cumartesi günü ist- bakırköy deki telsim bölge müdürlüğüne tesaduf boyle birşey sormuştum; sonuç olarak faturaların belli kesilme dönemleri oldugunu ve bizim bu istedigimiz dönemlerden birini seçebilecegimizi öğrendim
selam matrix işin o boyutu aklıma gelmemişti ama yinede genel faturalı hat alma kuralı dediğim için sıyırmış sayılırım ;) benim bildiğim 30'u idi (yanılma ihtimalim de var)ama telsim hattım 2 seneye yakın zamandır kontörlü idi. bu ay tekrar faturalıya çevirdim. banada bu aygelecek fatura. paketle ilgili olarak da cepshop cebren ve hile ile (gprs için alanlara bunu veriyoruz diyerek) TELSİM İÇİ AVANTAJ (cepavantaj değil) paketi yazdı sabit ücreti yok tls.içi 199.000/dk tls.dışı 599.000/dk sms 130.000 TL olması lazım.
Evet Telsimde faturalar iki bolumde kesilir birisi ayin 21 son odemesi digerini bilmiyom ama iki farklı tarihte kesildigini biliyoms
Ya benim Anlamadigim bu kadar müsteri kaybetmenin ne luzumu var be aycell..Valla ben tak cıkar olmasın diye telsim hattımı kullanmıyordum hep aycell de idi...Yane aylık 20 25 millon aycell oduyodum..simdi TELSIM hattıma geri doncem ve gprs actiracam seni aldatacam artık aYcEll..Simdi seni gozum gormesin defol..
Arkadaşlar benim şu anda kontörlü telsim hattım var bu iş için ayrı bir telsim hattımı alayım yada şu anda kullandığım köntörlü hattımı çevirttireyimmi ne dersiniz, tabi hangi paketi almam daha iyi olur bunun için hangi telefonu önerirsiniz bunuda yazarsanız çok sevinirim saolun kardeşlerim,
Vatana millete hayırlı olsun bende dun gidip TeLsim hat aldım.. Artık Haziran sonunda data basi ucretlendirmeye gecsede katlanicaz ne yapalım. Fakat aycellden kurtuldum yaa o benim icin daha guzel.Aycell baglantı hızı ile teLsimin yanından bile gecemez. İki aylık olsa bile boyle gusel bir baglantı ile sınırsız netin keyfini yasayacagızz artık:)
Kardeş ben de kullanmayı düşünüyorum hangi telefnu tavsiye edersin
bu telsım ın gprs de kb basına para almama olayı artık kesın dımı dogruladılarmı sıtede falan yayınladılarmı!!
inşallah öyledir fpotur..
ya hala herkezın kafasından bı cvp cıkıyor hala kesınlesmedımı bu ıs onu merak edıyom