Adam bütün parayı iteme yatırmış... yazık olmuş yüzleyince :D
quote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi
quote:
Orijinalden alıntı: fahrettin75
çok zenginmiş :)
Adam bütün parayı iteme yatırmış... yazık olmuş yüzleyince :D
Alıntıları Göster
no lifer
quote:
Orijinalden alıntı: CONQUER.
no lifer
Alıntıları Göster
biri şuna iş bulsun
quote:
Orijinalden alıntı: clabnick
biri şuna iş bulsun
Alıntıları Göster
gerçekten işsiz insanın işi.
Akrabadan 2.000 borç alıp Dershaneye gir. KPSS sınavına çalışsın. Memur olunca tek ödemeyle geri ödersiniz Hem işin olur hem paran olur
quote:
Orijinalden alıntı: clabnick
biri şuna iş bulsun
Alıntıları Göster
İnsanoğlunun azmini hayretle izliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
İnsanoğlunun azmini hayretle izliyoruz
Alıntıları Göster
adam 100 paragonu 280 saatte kasmıştı profilinden bakmıştım kasarken daha tamamlayamamıştı her classta sadece 3 tane 100ü vardı yabancı birisi bu. 100ü kasmak için 280 saatini kullandıysa o kadar da işsiz olmasa gerek sonuçta o lvldeki çoğu kişi 1000 saat civarlarında toplam online süresi olan kişilerdir. adam sadece verimli kasmış boş boş gezmemiş helal
quote:
Orijinalden alıntı: warmkitty
adam 100 paragonu 280 saatte kasmıştı profilinden bakmıştım kasarken daha tamamlayamamıştı her classta sadece 3 tane 100ü vardı yabancı birisi bu. 100ü kasmak için 280 saatini kullandıysa o kadar da işsiz olmasa gerek sonuçta o lvldeki çoğu kişi 1000 saat civarlarında toplam online süresi olan kişilerdir. adam sadece verimli kasmış boş boş gezmemiş helal
Alıntıları Göster
çok ilginç ben tek wizardı 100e kasıcam diye bir yerlerim düşüyor :D tek 100 bana yeter de arkadaşı tebrik etmek lazım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC81C2CE7
çok ilginç ben tek wizardı 100e kasıcam diye bir yerlerim düşüyor :D tek 100 bana yeter de arkadaşı tebrik etmek lazım :D
Alıntıları Göster
Dün public te bi barbar vardı adam devamlı berserk modunda 4 nala gidiyordu.Geçtiği yerde yaratık kalmıyor ve elitleri 3-5 sn de kesiyordu.Öyle bir kasma ile 1 ayda veya daha kısa sürede 100 pl olmak mümkündür diye tahmin ediyorum.Örnekteki elemana gelirsek abartmış resmen
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
Dün public te bi barbar vardı adam devamlı berserk modunda 4 nala gidiyordu.Geçtiği yerde yaratık kalmıyor ve elitleri 3-5 sn de kesiyordu.Öyle bir kasma ile 1 ayda veya daha kısa sürede 100 pl olmak mümkündür diye tahmin ediyorum.Örnekteki elemana gelirsek abartmış resmen
Adam sadeve lvl ile uğraşmış. Bizim gibi oyunda 700 saat, AH'de 1000 saat geçirmemiş. Helal olsun demiştim ilk gördüüğümde.
Alıntıları Göster
hepsini alkaizer mp0 run da yapmış.ya Allah aşkına bendemi sorun var bu ve bunun gib adamlardamı? alkaizer run ı 2. defa atmak istediğimde esnemeye başlamış oluyorum.sıkıntıdan bırakıyorum...harbiden ağır işsiz adamın yapacağı şeyler bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: AthabaskA
hepsini alkaizer mp0 run da yapmış.ya Allah aşkına bendemi sorun var bu ve bunun gib adamlardamı? alkaizer run ı 2. defa atmak istediğimde esnemeye başlamış oluyorum.sıkıntıdan bırakıyorum...harbiden ağır işsiz adamın yapacağı şeyler bunlar.
Alıntıları Göster
Ben aylardır oyunu açmıyorum millet neler yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil Co A
Ben aylardır oyunu açmıyorum millet neler yapıyor
Alıntıları Göster
adama işsiz diyenler belliki gün içinde hangi oyun olursa olsun yarım veya bir saat oyun oynayıp kapatıyorlar pc yi...
yine adama ağır işsiz diyenlerin oyun haricinde face veya twit ile de hiç işleri olmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Templar
adama işsiz diyenler belliki gün içinde hangi oyun olursa olsun yarım veya bir saat oyun oynayıp kapatıyorlar pc yi...
yine adama ağır işsiz diyenlerin oyun haricinde face veya twit ile de hiç işleri olmaz..