Binbaşı
27 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 70 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba herhangi bir taşınabilir ssd ile xbox one x in kapasitesini arttırabiliyor muyuz?
merhabalar asusg53sw model bir notebookum var hala çatır çatır çalışıyor nazar değmesin açılırken klavyedeki tüm harflerin tuş ışıkları kısa bir süre yanıyor ve sönüyor daha sonra ben bir türlü bu ışıkları nasıl açacağımı bulamıyorum bu tarz bir notebook kullanan yardımsever birisi nasıl yapılacağının adımlarını yazabilir mi acaba teşekkürler.
sorum başlıkta söylediğim gibi neden Türkiye'de 49inç gerçek 100 hz kaliteli panel tv modelleri ne lg de ne samsung da ne sony de satılmıyor cevabını bilen varsa paylaşabilir mi? yasakmı ülkeye girişleri nedir hayır anlamadığım nokta şu senin 55 inç kaliteli panel 4k tv modellerin 6000 10000 tl arasında satmaya çalışıyorsun bu aradığım gelse kesin en fazla 4500 e satılacakken bu modeller olduğu halde getirmiyorlar ben bu yapılandan sonra sırf sen getirmiyorsun diye gidip yüksek fiyattan dayattığın tvyi yada qled diye dayattığın yüksek fiyatlı ürünleri almam gider oled alırım bunu anlayamıyorlar mı samsung bayisini aradığımda bundan sonra kaliteli panel benim dediğim özelliklerdeki tvlerde sadece qled olanlarını getirip satacaklarını söylüyorlar. şaka gibiler bu tarz oyunlarla sürümden kazanacaklarına daha çok eve girip daha çok tanınacaklarına az satalım o bize yeter mantığındalar. şahsen kendi planım yaza 55 yada 65 inç oled 4k almak. bence çok yanlış bir pazarlama stratejisi içerisindeler.
oyundan çok dizi film için kullanıyorum ben xboxı ancak son zamanlarda videoları yükledikleri kaynak izlerken videonun kapanıp ana menüye dönmesine yol açıyor bazı videolarda güncellemelere baktım değişik tarayıcılar yükledim hepsi aynı şekildeydi kendimiz de olmayan dosya türünü filan okusun diye yükseltemiyoruz keşke google chrome xbox da olsa neden yapmazlar anlamıyorum var mı bu sorunları yaşamayacağım bildiğiniz bir tarayıcı xbox için teşekkürler
http://www.diablofanturkiye.com/haberler/sezon-1-ptr-oynanirken-sona-erecek-!/

kötü bir haber oldu benim için çok geç. 4500dpsli(as siz haliyle) furnace düşürme şansımızın olabileceği sezon 2 ye 1 aydan uzun süre olduğunu açıklamış adamlar şu haliyle düşüreceğimiz en iyi item bile çöp olacak o nedenle oynamak mantıksız resmen gidin biraz hava alın dolaşın gelin diyorlar.
ptr de düşen itemlerden anlaşıldığı üzere tüm silahlarımız, armorlarımız değişecek

hadi geçmiş olsun tüm silahları çöpe atabilirsiniz hadi geçmiş olsun tüm silahları çöpe atabilirsiniz

hadi geçmiş olsun tüm silahları çöpe atabilirsiniz
 hadi geçmiş olsun tüm silahları çöpe atabilirsiniz hadi geçmiş olsun tüm silahları çöpe atabilirsiniz
hızlıca 134-154 shard bir sürüde leg düşüyor ortalama 6dk sürüyor. hızlıca yapabilecekler ekleyin daha hızlı kasalım
dolanbaçlı olmayan, mob aramadığımız, açık alanlı bir grift haritası yok ya şaka gibi 2-3 elit mobu bir arada kesecek char var ama grift haritasında araki bulasın griftten çıkıp bir rift atıyorum tamamen farklı haritalar oyundan soğutuyor bir yerden sonra 40ar lvl yaptım gemlerimi baya bir süre sadece rift ve bounty yapacam valla.
d3 sitesine girmeye çalışıyorum çok yavaş açılıyor üstteki login butonunun olduğu yerdeki yazılar gelmedi bile birde az önce şöyle bir hata aldım. saniyede 3mb ile veri indirebiliyorum kotam da dolmadı bağlantıda kesilmediği halde d3 sitesi disconnect ediyor anlayamadım gitti. diğer siteleri çatır çatır açıyor d3 sayfası için Bu web sayfası kullanılamıyor diyor.(explorer dan giriş yaptım ve ticket attım bakalım ne diyecekler)

D3 sitesi çok yavaş çalışıyor sizdede öylemi?
bayadır oynamıyordum 3007 hatası alıyorum çözümünü bilen var mı acaba? internet kesilmediği halde battlenetden atıyor.
Hakkında
Meslek: Psikolog
Forum İkinci El İmzası:
Xbox One : psikolog
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.325
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.041 (Bu ay: 297)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 147 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.