Aslında öyle değil. Apple tarafı iptal edebilir mi diye sormuştum hocam. Malum dolar aldı başını gitti ve güncelleme yapmadılar ayrıca stokta yok ellerinde. İptal edilebilir diyenler var |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (21. sayfa)

-
-
Provizyonı geçtiğini nasıl anlayabiliriz hocam. Ürün şu an işleniyor kısmında. Bir de aldığımız tanıdık iptal ettirmez de apple stokta kalmadı diye ve dolar kuru çok arttığı için iade eder mi diye sormuştum.
-
Provizyondan düştüğünü internet bankacılığından kredi kartı kısmında bakabilirsiniz hocam.quote:
Orijinalden alıntı: NoiraProvizyonı geçtiğini nasıl anlayabiliriz hocam. Ürün şu an işleniyor kısmında. Bir de aldığımız tanıdık iptal ettirmez de apple stokta kalmadı diye ve dolar kuru çok arttığı için iade eder mi diye sormuştum.
Apple siparişi kur farkından veya stok olmadığı gerekçesiyle iptal etmez. Şu zamana kadar bu konudan dolayı iptal görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 19 Kasım 2021; 18:25:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple'dan aldıysanız iptal edilmez merak etmeyin. Stok olup olmaması önemli değil, 1 ay sonra gönderirler ama yine de gönderirler
-
Provizyonu kart sahibi görebilir, kart işlemlerinde beklemede gibi görünür provizyondan çıkınca normal işlemlere yansır.
Diğer arkadaşların söylediği gibi zam veya stok sorunları nedeniyle iptal olma ihtimali yoktur. Siz istemediğiniz sürece iptal edilmez siparişiniz.
-
-
Ben de 15 ekim de mediamarkt tan sipariş verdim, iphone 13 pro max 256 gb hala bekliyorum. 17 kasım da aradılar gecikmeden dolayı özür dileriz diye ne zaman geleceği belli değil dediler. siparişlerim sayfasında ve takip sisteminde de görünmüyor. Bekliyorum bakalım ne olacak.
-
Sipariş tarihim 20 ekim 😩
Bugün teslim etmedi UPS. Yarın Cumartesi, gelirler mi meçhul.
Ups Cumartesi çalışmıyor. Hiç beklemeyin…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu saçma firma ile uğraştırıyor bizi Apple
Iphone 13 pro max aldım apple sitesinden, iptal olma şnası var mı
-
Antalyadayım. 2 hafta önce Macbook teslimatını cumartesi yaştı UPS. Cumartesi 15.00’a kadar çalışıyorlar bildiğim kadarıyla ama benim teslimatın 17 civarında olmuştu ona rağmen.
Cumartesi günü çalışıyor UPS bildiğim kadarıyla öğlene kadar
Şuanda ne görünüyor hocam? Ne zaman sipariş verdiniz?
-
Hala güncelleme olmadı mı ya, ben de 12 ekimde pro max 128 sierra blue sipariş vermiştim de cidden hiç güvenmiyorum artık çok daha uzatacaklar gibi geliyor. İptal edip appledan alasım var
Geri ödeme kaç gün İçinde gerçekleşti acaba?
Hocam 5-10 ekim arası sipariş verenlerden bazıları tam model bilmiyoruz. Eline ulaşan veya kargolanan birkaç arkadaş oldu. Ama düzenli bir sipariş takibi falan yok hala. Devamı ne zaman gelir belirsiz.quote:
Orijinalden alıntı: this is me trying
Hala güncelleme olmadı mı ya, ben de 12 ekimde pro max 128 sierra blue sipariş vermiştim de cidden hiç güvenmiyorum artık çok daha uzatacaklar gibi geliyor. İptal edip appledan alasım var
Modelini ve rengini belirtir misiniz acaba
26 kasım cumaya kadar bekleyeceğim gelmezse mediamarkttan iptal edip aralık gelmeden apple’dan sipariş edeceğim hem de almışken 256ya çıkartmak istiyorum ukte kalmıştı biraz. Mediamarktın da allah belasını versin 18 ekim aynı ürünü apple birisine göndermiş mediamarkttan ses seda yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X