Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında öyle değil. Apple tarafı iptal edebilir mi diye sormuştum hocam. Malum dolar aldı başını gitti ve güncelleme yapmadılar ayrıca stokta yok ellerinde. İptal edilebilir diyenler var

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Provizyonı geçtiğini nasıl anlayabiliriz hocam. Ürün şu an işleniyor kısmında. Bir de aldığımız tanıdık iptal ettirmez de apple stokta kalmadı diye ve dolar kuru çok arttığı için iade eder mi diye sormuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noira

Provizyonı geçtiğini nasıl anlayabiliriz hocam. Ürün şu an işleniyor kısmında. Bir de aldığımız tanıdık iptal ettirmez de apple stokta kalmadı diye ve dolar kuru çok arttığı için iade eder mi diye sormuştum.

Provizyondan düştüğünü internet bankacılığından kredi kartı kısmında bakabilirsiniz hocam.

Apple siparişi kur farkından veya stok olmadığı gerekçesiyle iptal etmez. Şu zamana kadar bu konudan dolayı iptal görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 19 Kasım 2021; 18:25:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Noira kullanıcısına yanıt

Apple'dan aldıysanız iptal edilmez merak etmeyin. Stok olup olmaması önemli değil, 1 ay sonra gönderirler ama yine de gönderirler

• Noira kullanıcısına yanıt

Provizyonu kart sahibi görebilir, kart işlemlerinde beklemede gibi görünür provizyondan çıkınca normal işlemlere yansır.

Diğer arkadaşların söylediği gibi zam veya stok sorunları nedeniyle iptal olma ihtimali yoktur. Siz istemediğiniz sürece iptal edilmez siparişiniz.

• Yav kargoya verseler sabah gelirdi şimdi salıya kadar bekle 🥺

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• Ben de 15 ekim de mediamarkt tan sipariş verdim, iphone 13 pro max 256 gb hala bekliyorum. 17 kasım da aradılar gecikmeden dolayı özür dileriz diye ne zaman geleceği belli değil dediler. siparişlerim sayfasında ve takip sisteminde de görünmüyor. Bekliyorum bakalım ne olacak.

• EralpCetinkaya E kullanıcısına yanıt
    Sipariş tarihim 20 ekim 😩

• Bugün teslim etmedi UPS. Yarın Cumartesi, gelirler mi meçhul.

• Bastien kullanıcısına yanıt

Ups Cumartesi çalışmıyor. Hiç beklemeyin…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Şu saçma firma ile uğraştırıyor bizi Apple

• Iphone 13 pro max aldım apple sitesinden, iptal olma şnası var mı

Antalyadayım. 2 hafta önce Macbook teslimatını cumartesi yaştı UPS. Cumartesi 15.00’a kadar çalışıyorlar bildiğim kadarıyla ama benim teslimatın 17 civarında olmuştu ona rağmen.

Cumartesi günü çalışıyor UPS bildiğim kadarıyla öğlene kadar

• MidCruyff kullanıcısına yanıt

Şuanda ne görünüyor hocam? Ne zaman sipariş verdiniz?

• ostidekim kullanıcısına yanıt
    Hala güncelleme olmadı mı ya, ben de 12 ekimde pro max 128 sierra blue sipariş vermiştim de cidden hiç güvenmiyorum artık çok daha uzatacaklar gibi geliyor. İptal edip appledan alasım var

• nicovrobi kullanıcısına yanıt
    Geri ödeme kaç gün İçinde gerçekleşti acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: this is me trying

Hala güncelleme olmadı mı ya, ben de 12 ekimde pro max 128 sierra blue sipariş vermiştim de cidden hiç güvenmiyorum artık çok daha uzatacaklar gibi geliyor. İptal edip appledan alasım var
    Hocam 5-10 ekim arası sipariş verenlerden bazıları tam model bilmiyoruz. Eline ulaşan veya kargolanan birkaç arkadaş oldu. Ama düzenli bir sipariş takibi falan yok hala. Devamı ne zaman gelir belirsiz.

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Modelini ve rengini belirtir misiniz acaba

• |DL| kullanıcısına yanıt
    26 kasım cumaya kadar bekleyeceğim gelmezse mediamarkttan iptal edip aralık gelmeden apple’dan sipariş edeceğim hem de almışken 256ya çıkartmak istiyorum ukte kalmıştı biraz. Mediamarktın da allah belasını versin 18 ekim aynı ürünü apple birisine göndermiş mediamarkttan ses seda yok.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.