1 kasımda sipariş vermiştim. 2-9 aralık teslimat diyor hala aynı. Önümüzdeki hafta gönderilir diye bir beklentim var |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (20. sayfa)

-
-
30 Ekim tarihli siparişimin teslim süresi 1-8 Aralık. Hala aynı. Umarım daha erken gönderilir.
-
Siparişinizin ayrıntılarını verirseniz daha aydınlatıcı olur. Macbook, iPad ya da Watch siparişi verdiyseniz sürenin güncellenmesi normal. iPhone'larda şu ana kadar herhangi bir güncelleme olmadı.
-
:) düzeltiyorum hemen. Çok teşekkürler. Benim de sipariş tarihim 21 Ekim. Bekliyorum bakalım hayırlısıyla bir gelişme olursa bende buradan bildireceğim. 22-23-24.... Ekim tarihli arkadaşlarda tahmin yürütebilir
-
APPLE ONLINE SİPARİŞ TAKİP Listesi. Aşağıda sipariş tarihlerine göre 19.11.2021 BUGÜN itibariyle gönderim durumu sırası bu şekildedir.
Iphone 11 Modelleri sipariş tarihi 26-27 Ekim olanlar gönderildi.
Iphone 13 Modelleri Sipariş tarihi 23-24 Ekim olanlar gönderildi.
Iphone 13 Pro Modelleri için Sipariş tarihi 19-20 Ekim olanlar gönderildi.
Iphone 13 Pro Max Sipariş tarihi 19-20 Ekim olanlar gönderildi.
iPad 9. nesil Sipariş Tarihi 18-19 Ekim olanlar gönderiliyor.
VATAN siparişleri ile ilgili bir güncelleme yok.
MEDİMARKT siparişlerinden 5-10 Ekim arasında sipariş veren bazı arkadaşların eline ulaştı veya kargolandı.
AMAZON,HB,PT ve Gürgençler gibi firmalarda güncel olarak Iphone 13 modellerinde stok bulunmuyor.
Hangi firmadan hangi model ve ürünü aldığınızı, sipariş durumunu veya elinize ulaşıp ulaşmadığını detaylı olarak bilgi verirseniz konuda daha güncel takip yapabiliriz.
-
4 Ekim'de Vatan'dan sipariş verdim, 13 128 gb. Ne bir hareket ne bir ilerleme ne de bir bilgilendirme var. Tam anlamıyla REZALET!
-
Arkadaşlar fiziksel Apple mağazalarında iPhone 13 stoğu var mi acaba? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok varda Vatan mı göndermiyor sana? Git iptal et al paranı başka yerden al. Bulabilirsen tabi.
-
Apple şu UPS yerine normal kargo firmalarına verse en kötü gidip şubeden teslim alabilsek keşke. UPS nedir arkadaş
-
1 kasım sipariş tarihim (13 Satrlight 256 GB ) 30 kasım-7 Aralık teslim tarihi sipariş hala işleniyorda. Haftaya kargolanır diye düşünüyorum. :) Gelen arkadaşlara hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika şirketi, Amerika'dan çıkan Amerika'ya girsin diye :)))
-
En güveniliri de Ups yalnız. Bizim firmalara verse telefonumu ben teslim almadım başkası aldı diye tonla mağduriyet görürdük forumda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle.
Ups ayrıca apple'ın çin'deki fabrikalarından tüm ülkelere olan stok dağıtımını da yapıyor gümrük süreçlerinde de sanırım bir noktaya kadar ups işlemleri yürütüyor ardından apple teslim alıyor. Aralarında özel anlaşmalar olduğundan ups daha güvenilirdir bu konuda. Değişim ve iade işlemlerinde de fedex/tnt ile anlaşmaları var zaten fedex'de ups'e satıldı bir süre önce.
Genelde ups ile sorun yaşanması bağlı olduğunuz bayiyle ilgili olabiliyor. Bu zamana kadar apple üzerinden çok sipariş ettim hepsinde ups getirdi hiç sorun yaşamadım. Hatta 2016 yılında custom özellikli macbook sipariş verdim, stokta hazır olmadığından çin'deki fabrikada üretildi ve orada ups'e teslim edildi, fabrikadan çıkış noktasından evime gelene kadar tüm adımları takip edebildim fabrikadan çıktı uçak kargo ile almanya'ya gitti oradan türkiye'ye geldi sonra 2-3 gün gümrük işlemleri devam etti ve elime ulaştı. Tüm süreç 12 gün sürmüştü.
-
Teslimat tarihi gün geçtikçe daha da uzuyor. Bugün alınırsa,
Bugün sipariş verin. Teslimat yeri:
- 29 Ara - 6 Oca — Ücretsiz
-
Kesinlikle katılıyorum. Türk kargo şirketleri kendi aralarında "en çok küfrü hangimiz yiyecek" yarışması yapıyorlar. UPS'yi şikayet edenler sanırım özellikle Aras'ın gazabına uğramamış hiç. Bırakın 2 gün geç gelsin ama sağlam gelsin. Türk şirketlerden biri olsaydı şu ankinin 10 katı şikayet olurdu emin olun
-
Apple.com'dan çok samimi olmadığımız birinin kartıyla Iphone 13 Pro Max siparişi verdik. İlerleyen günlerde bu siparişi iptal edip karta iade yapma gibi bir şey yapabilir mi sizce apple?
-
Provizyondan düştükten sonra sorun olacağını sanmam.
Apple.com.tr'de çift provizyon sistemi var hem apple taraflı hem banka taraflı provizyona giriyor, şüpheli bir durum olursa zaten bu süreçte iptal ediliyor.
-
Ups hep güvenliğe teslim etti kargomu, aramadı bile bırak güncelleme de bile şubede görünüyor.
Güvenliğin binası dışında duvarın dibinden macbook air'ımı aldım ben.
Sizin orayı bilemem Konya UPS kargo tam cahil dolu...
-
Siparişinizle ilgili bilgileri (sipariş numarası vb.) bilmediği sürece siparişi iptal edemez. Ancak "bu siparişi ben vermedim" ya da "parayı verdim ama ürünü göndermediler" tarzı sebeplerle bankasına harcama itirazında bulunabilir. (bunun da kabul edilip edilmeyeceği kesin değil, ayrı süreçleri var) Çok büyük ihtimalle güvendesiniz; ama sorun çıkarmak isterse bazı seçenekleri var evet
-
@Pençe_1982 Hocam aslında süre çok uzamıyor. İstanbul seçerseniz teslim yerini 22 Aralık gösteriyor. Yani neredeyse 1 ay. Diğer illerde kargo süresini tedbir olarak 1 hafta ileriye atıyor tarihi ama buradaki arkadaşlardan da gördüğümüz kadarıyla o tarihten önce geliyor.
Bir konuda açıklama getirmek istiyorum diğer forumlarda da gördüğüm bir konu. Bazı siparişlerin erken geldiğini düşünen arkadaşlar var ama aslında 2-3 haftadır Apple Online siparişlerinde ne ilerleme var ne gerileme. Teslim tarihi ileri gibi gözüken ve 4-5 gün erken gelenlerin siparişleri genelde İstanbul harici şehirler. Sonuç olarak Sipariş verme tarihi öncelikli.
Bunun nedeni Apple Online siparişleri teslim tarih aralığına göre değil, Siparişi verdiğiniz güne göre gönderiyor. 2-3 haftadır sipariş tarihinden 28-30 gün sonra gönderilmesinden hiç şaşmadı ufak istisnalar dışında.
Örnek verecek olursak 15 ekim sipariş tarihiyse 13-14 Kasım gibi kargoya veriliyor.
16 ekim sipariş tarihi 14-15 Kasım gibi kargoya veriliyor. (Örnek 13 Pro ve Pro max modelleri için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 19 Kasım 2021; 18:21:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X