Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt
    Siyah pro 256

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt

Hocam gönderdiği birkaç arkadaş oldu ama devamı gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Zaten 256 gb niyetiniz varsa Apple'dan söylemeniz daha iyi olur en azından söylediği tarihte elinizde.

• Apple cumrtesi kargoya ürün veriyor mu? Yani ups cumartesi ürün kabulü yapıyor mu ?

• eraygider kullanıcısına yanıt

Bu konuda bence UPS'den ümidi kes hocam, boşver 2 gün sonra gelsin bak daha önünde 1 ayı olanlar var şükredin Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• 24 saat oldu gönderildi olmamış.. Şaşırdık mı? Hayır :)

• .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Bende dün sabah gönderime hazırlanıyor yazdı insan akşam yollar dimi salıya kadar bekliycez şimdi

• EralpCetinkaya E kullanıcısına yanıt

Dün gönderilseydi bugün şubeden mubeden alırım diyordum ama dediğiniz gibi en erken salı olacak gibi duruyor.

• Dün gönderime hazırlanıyor oldu ama gönderilmedi. Sanırım pazartesi gönderecekler en iyi ihtimalle salı elimde olur. Bu hafta gonderselerdi pazartesi elimde olurdu ama yapacak bir şey yok. Bir ay bekledim, 2 3 gün daha beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girdikçe elim ayağım titriyor :). Ben 8 kasımda sipariş ettim teslim tarihi 30 kasım - 7 aralık. Sipariş tarihinden tam 1 ay sonra kargoya veriliyor diyenler var o zaman benim sipariş teslim tarihleri dışında gönderilecek :(( aklımda deli sorular...

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Dün gönderseler UPS ile sabah gelirdi, şimdi Pazartesi verseler anca Salı bekleyeceğiz mecbur

• DeathAnqeLs kullanıcısına yanıt

Bir ay sonra değil sipariş tarihine göre sırayla gönderiliyor. Şuan 22 ekimler gönderildi en son, hesaplayın işte. Size de teslim tarihi içerisinde gelecektir.

• Siparişi verdikten sonra iptal edebiliyor muyuz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt

İşleniyor da ise direk siteden edebiliyorsunuz.

• Kyzaghan K kullanıcısına yanıt
    Tamam işte 22 ekim ile 8 kasım arasında 16 gün var. Bugünden itibaren 16 gün sonra gönderseler 30 kasımı geçmiş oluyor. Buradaki çoğu insanın ürünü ilk teslim tarihinde kargolanmış ama biz bekleyeceğiz gibi ://

• DeathAnqeLs kullanıcısına yanıt

1 ay muhabbeti Pro modeller için, çünkü onların teslim tarihi 4-5 hafta olarak gözüküyor. Düz modellerin teslim tarihi 3-4 hafta.

• 19 Kasımda gönderime hazırlanıyor durumuna geçenler gönderilmedi. 23 Ekimde sipariş verdim. 22 Ekimde sipariş verenlerin eline ulaştı çoktan :(

• Kyzaghan K kullanıcısına yanıt
    iPhone 13 icin stok olmadığından dolayı siparişi verip bir süre düşünebiliriz gibi duruyor o zaman değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 13 pro max sipariş tarihim 21 ekim daha hala işleniyor diyor.13 pro max aynı tarihte verip bir gelişme olan varmı acaba

• keremers K kullanıcısına yanıt
    22 ekimde sipariş verenler değil 20 ekim siparişleri gönderildi diye biliyorum henüz

• malahit M kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü gönderime hazırlanır büyük ihtimal cihazınız

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.