< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (22. sayfa)

-
-
Hocam gönderdiği birkaç arkadaş oldu ama devamı gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Zaten 256 gb niyetiniz varsa Apple'dan söylemeniz daha iyi olur en azından söylediği tarihte elinizde.
-
Apple cumrtesi kargoya ürün veriyor mu? Yani ups cumartesi ürün kabulü yapıyor mu ?
-
Bu konuda bence UPS'den ümidi kes hocam, boşver 2 gün sonra gelsin bak daha önünde 1 ayı olanlar var şükredin
-
24 saat oldu gönderildi olmamış.. Şaşırdık mı? Hayır :)
-
Bende dün sabah gönderime hazırlanıyor yazdı insan akşam yollar dimi salıya kadar bekliycez şimdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün gönderilseydi bugün şubeden mubeden alırım diyordum ama dediğiniz gibi en erken salı olacak gibi duruyor.
-
Dün gönderime hazırlanıyor oldu ama gönderilmedi. Sanırım pazartesi gönderecekler en iyi ihtimalle salı elimde olur. Bu hafta gonderselerdi pazartesi elimde olurdu ama yapacak bir şey yok. Bir ay bekledim, 2 3 gün daha beklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dün gönderseler UPS ile sabah gelirdi, şimdi Pazartesi verseler anca Salı bekleyeceğiz mecbur
Bir ay sonra değil sipariş tarihine göre sırayla gönderiliyor. Şuan 22 ekimler gönderildi en son, hesaplayın işte. Size de teslim tarihi içerisinde gelecektir.
Siparişi verdikten sonra iptal edebiliyor muyuz acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşleniyor da ise direk siteden edebiliyorsunuz.
Tamam işte 22 ekim ile 8 kasım arasında 16 gün var. Bugünden itibaren 16 gün sonra gönderseler 30 kasımı geçmiş oluyor. Buradaki çoğu insanın ürünü ilk teslim tarihinde kargolanmış ama biz bekleyeceğiz gibi ://
1 ay muhabbeti Pro modeller için, çünkü onların teslim tarihi 4-5 hafta olarak gözüküyor. Düz modellerin teslim tarihi 3-4 hafta.
-
19 Kasımda gönderime hazırlanıyor durumuna geçenler gönderilmedi. 23 Ekimde sipariş verdim. 22 Ekimde sipariş verenlerin eline ulaştı çoktan :(
-
iPhone 13 icin stok olmadığından dolayı siparişi verip bir süre düşünebiliriz gibi duruyor o zaman değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 13 pro max sipariş tarihim 21 ekim daha hala işleniyor diyor.13 pro max aynı tarihte verip bir gelişme olan varmı acaba
22 ekimde sipariş verenler değil 20 ekim siparişleri gönderildi diye biliyorum henüz
Pazartesi günü gönderime hazırlanır büyük ihtimal cihazınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X