Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (19. sayfa)

-
-
Çok güzel, bir an önce ulaşır umarım. Benim 21 Ekim sipariş, 23 Kasım teslim. Sanırım ben pazartesine kalıyorum. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla iyi ettin hocam :) Kart limitin olması da lazım tabi bu dediğini yapabilmek için
. Hayırlı olur inşallah...
-
-
-
Ayrı ayrı hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Güzel günlerde kullanın. Sipariş tarihlerine göre rutin olarak aynı aralıkta gönderiyor Apple, güzel bir haber.
Hangi şehir hocam?
Apple'a göre İstanbul ve Konya arasında 1 hafta teslimat süresi uzuyor da.
-
Sizinkini görünce ben de kontrol edeyim dedim benim de gönderime hazırlanıyor olarak güncellenmiş. 25 Ekim sipariş
-
-
Teşekkür ederim sağolun, 20 Ekimdi
Ankara
Hocam ekran koruyucu için ben de arayıştayım 13 pro Max modelini sipariş verdim, Aralık ayı ortası gibi teslim alacağım inşallah, bu paylaştığınız ekran koruyu nasıl devamlı kullandığınız bir marka mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar dün Apple Store'dan Watch 7 41mm siparişi verdim ama akşam Hepsiburada'da stoğa girdi. Apple'dan aldığımın tahmini teslimat tarihi 20-27 Aralık olarak görünüyor. İptal etsem ücret kartıma ne zaman yansır? Hepsiburada'dan alayım,aynı gün kargo olayı var. Boş yere 1 ay beklemeyeyim diyorum. Daha önce Apple'dan alıp iptal eden oldu mu? Ücret ne zaman karta yansıyor?
-
Ben 23 Ekim de iPhone 13 Midnight 128GB sipariş verdim. O günden beri işleniyor yazıyordu. Bu sabah gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi.
-
22 ekim siparişli 17-24 kasım teslimat aralıklı iphone 13 midnight 128 gb telefonumu teslim aldım. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün akşam 6 gibi kargoya verildi. Ama halen "Yolda" yazıyor. İstanbul'un içindeyim bir de.
-
yolda yazmasına çok takılmayın. ben 12’de teslim aldım, benimki de hala yolda yazıyor 🤣 gelebilir her an…
-
Yapma yaa o zaman bekleyelim heyecanla
SMS 'de gelmedi hiç UPS'den.
Bu arada hayırlı olsun çok hoş gözüküyor telefonunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 19 Kasım 2021; 14:42:0 > -
7-14 Aralık teslim tarihli değişim siparişimin teslim süresi 1 aralık olarak güncellendi az önce, sipariş bekleyen arkadaşlar bir kontrol etsin toplu bir stok girişi olmuş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X