Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun görüştüğüm kişinin dediği gibi oldu, hazırlanmaya başladı.
    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyzaghan K kullanıcısına yanıt
    Çok güzel, bir an önce ulaşır umarım. Benim 21 Ekim sipariş, 23 Kasım teslim. Sanırım ben pazartesine kalıyorum. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt

Valla iyi ettin hocam :) Kart limitin olması da lazım tabi bu dediğini yapabilmek için Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] . Hayırlı olur inşallah...

• Sonunda be 🥲

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: EralpCetinkaya

Sonunda be 🥲

Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sipariş tarihiniz neydi acaba?

• Ayrı ayrı hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Güzel günlerde kullanın. Sipariş tarihlerine göre rutin olarak aynı aralıkta gönderiyor Apple, güzel bir haber.

• EralpCetinkaya E kullanıcısına yanıt

Hangi şehir hocam?

Apple'a göre İstanbul ve Konya arasında 1 hafta teslimat süresi uzuyor da.

• yekilord kullanıcısına yanıt

Sizinkini görünce ben de kontrol edeyim dedim benim de gönderime hazırlanıyor olarak güncellenmiş. 25 Ekim sipariş Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• Sipariş tarihi 24 Ekim, tahmini teslimat tarihi 22-29 Kasım olan iPhone 13 128GB Midnight Black siparişim "gönderime hazırlanıyor" aşamasına geçmiş. Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • |DL| kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun, 20 Ekimdi

• samonite S kullanıcısına yanıt
    Ankara

• ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran koruyucu için ben de arayıştayım 13 pro Max modelini sipariş verdim, Aralık ayı ortası gibi teslim alacağım inşallah, bu paylaştığınız ekran koruyu nasıl devamlı kullandığınız bir marka mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dün Apple Store'dan Watch 7 41mm siparişi verdim ama akşam Hepsiburada'da stoğa girdi. Apple'dan aldığımın tahmini teslimat tarihi 20-27 Aralık olarak görünüyor. İptal etsem ücret kartıma ne zaman yansır? Hepsiburada'dan alayım,aynı gün kargo olayı var. Boş yere 1 ay beklemeyeyim diyorum. Daha önce Apple'dan alıp iptal eden oldu mu? Ücret ne zaman karta yansıyor?

• Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına… 🤘🏻🤘🏻🤘🏻

(Sipariş özeti:
    Satın alma : 18 Ekim öğlen
    Gönderime Hazırlanma : 17 Kasım
    Gönderim : 17 Kasım
    Teslimat : 19 Kasım Cuma 12:00 - Muğla)

• Ben 23 Ekim de iPhone 13 Midnight 128GB sipariş verdim. O günden beri işleniyor yazıyordu. Bu sabah gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi.

• 22 ekim siparişli 17-24 kasım teslimat aralıklı iphone 13 midnight 128 gb telefonumu teslim aldım. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara.

• Dün akşam 6 gibi kargoya verildi. Ama halen "Yolda" yazıyor. İstanbul'un içindeyim bir de. Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• Bastien kullanıcısına yanıt

yolda yazmasına çok takılmayın. ben 12’de teslim aldım, benimki de hala yolda yazıyor 🤣 gelebilir her an…

• tylerdurdenxxx kullanıcısına yanıt

Yapma yaa o zaman bekleyelim heyecanla Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]  SMS 'de gelmedi hiç UPS'den.

Bu arada hayırlı olsun çok hoş gözüküyor telefonunuz Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 19 Kasım 2021; 14:42:0 >
  • 7-14 Aralık teslim tarihli değişim siparişimin teslim süresi 1 aralık olarak güncellendi az önce, sipariş bekleyen arkadaşlar bir kontrol etsin toplu bir stok girişi olmuş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.