Şimdi Ara

Tulumba tatlısı mı güllaç mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aksam yemekten sonra hangisi tercihiniz olur beyler
    Ben gullactan yanayim lakin tulumbada hafife alinacak bi tatli degil hani
    Sizce hangisi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güllaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tulumba tatlı mı la tabikide güllaç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asus gl702

    Tulumba tatlı mı la tabikide güllaç.
    Neden hocam bence ayarini iyi tutturursan harika bi tatli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam valla ikisinide severim

    lokmada severim hocam

    ama gülaç daha iyi hocam sütlü tatlı sonuçta hafif efsane hocam

    ama yapmayı bilmiyom hocam zormudur acaba sen hiç yaptınmı hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zurnalog

    hocam valla ikisinide severim

    lokmada severim hocam

    ama gülaç daha iyi hocam sütlü tatlı sonuçta hafif efsane hocam

    ama yapmayı bilmiyom hocam zormudur acaba sen hiç yaptınmı hocam
    Ben hazir alirim hocam
    Kutahyada inci diye pastane var kaliteli bi yer
    Oradan alirim yarim kilo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Ben hazir alirim hocam
    Kutahyada inci diye pastane var kaliteli bi yer
    Oradan alirim yarim kilo

    Alıntıları Göster
    hocam vallaha oda doyurmuyorki ya

    geçen yıl sordum 2 dilime 5-10 liara para biçtiler.hadi en iyi ihtimal 5 lira olsun yine pahalı hocam

    ben şöyle pc başında bi oturdumu yarım tepsi götürürüm hocam çok yiyom yani hocam onada para dayanmaz

    kendim yapacam valla cesaret etsem hocam araştıracam bu konuyu masaya yatırcam biraz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Transskek

    Güllaç
    sütlaç alır güllaçı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi bide künefe olayi var ama bu üst duzey bi tatli oldugu icin o konuya girmek istemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Ben hazir alirim hocam
    Kutahyada inci diye pastane var kaliteli bi yer
    Oradan alirim yarim kilo

    Alıntıları Göster
    Hocam ben kendim yapıyom gullacı efsane oluyo

    çok basit bir tatlı hatta en basiti bile olabilir.

    koca 1 tepsi güllaçı 20 liraya mal ediyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Tabi bide künefe olayi var ama bu üst duzey bi tatli oldugu icin o konuya girmek istemiyorum
    kunefeyi a101 den al hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

    Hocam ben kendim yapıyom gullacı efsane oluyo

    çok basit bir tatlı hatta en basiti bile olabilir.

    koca 1 tepsi güllaçı 20 liraya mal ediyom

    Alıntıları Göster
    nasıl yapıyoz hocam püf nokrtası nedir
  • Güllaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin arkadasim gullac iyidir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sütlü tatlı yerine şerbetli tercihimdir.

    Kaliteli bir tulumba, şerbetli tatlı sevmiyorum diyenin bile hoşuna gider.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zurnalog

    nasıl yapıyoz hocam püf nokrtası nedir

    Alıntıları Göster
    Hocam marketten 1 paket güllaç al 3 litrede süt al. Ceviz seviyorsan arasına cevizde alabilirsin.

    -öncelikle bir büyük tencereye 3 bardak şeker dök hocam sonra üstüne 3 litre sütü boşalt. Ocağı orta ayarda açıver. Süt kaynamaya yakin ocağı kapat(asla kaynamasın sıcak olsun)

    Güzelce bir tepsi seç. Kare olur dikdörtgen olur sana kalmış. Güllaç yapraklarını(çok hassastır hemen kirılir dökülür) tenceredeki sıcak süte batır sonra tepsiye güzelce yerleştir. her yapragı yerlestırdikten sonra ustüne 1 kepce süt dök. aynı şekilde tüm yaprakları yerleştir. yapraklar bitince kalan tüm sütü güllacın ustüne boşalt. sonra oda sıcaklığında 1 saat soğumaya bırak. 1 saat sonra buzdolabına koy. buzdolabında 2 saatten sonra yemeye hazır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güllaç yiyene kadar ıslak gazete kağıdı yeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tulumba her zaman var ama güllaç sadece ramazanda o yüzden ben güllaç diyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

    Hocam marketten 1 paket güllaç al 3 litrede süt al. Ceviz seviyorsan arasına cevizde alabilirsin.

    -öncelikle bir büyük tencereye 3 bardak şeker dök hocam sonra üstüne 3 litre sütü boşalt. Ocağı orta ayarda açıver. Süt kaynamaya yakin ocağı kapat(asla kaynamasın sıcak olsun)

    Güzelce bir tepsi seç. Kare olur dikdörtgen olur sana kalmış. Güllaç yapraklarını(çok hassastır hemen kirılir dökülür) tenceredeki sıcak süte batır sonra tepsiye güzelce yerleştir. her yapragı yerlestırdikten sonra ustüne 1 kepce süt dök. aynı şekilde tüm yaprakları yerleştir. yapraklar bitince kalan tüm sütü güllacın ustüne boşalt. sonra oda sıcaklığında 1 saat soğumaya bırak. 1 saat sonra buzdolabına koy. buzdolabında 2 saatten sonra yemeye hazır

    Alıntıları Göster
    ocak falan bana ters hocam

    bunu tost makinesi gibi bişeyde ısıtmanın yolu yokmudur?




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.