Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (84. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.219
Cevap
1.022
Favori
2.815.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: graphys

Arkadaşlar belki yeri değil ama kredi çekmeyi düşünen arkadaşlar varsa eğer; 5650 tl lik bir alışveriş yapacağım. Para nakit olarak hazır. Kredi kartında limit olan arkadaşlar benim yerime alışveriş yaparlarsa bir miktar komisyon karşılığında anlaşabiliriz. Özel mesajla detayları konuşabiliriz.

pm....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem emekli 590-600 tl emekli maasi var.

10.000 tl kredi cekmek istiyoruz. Abim ev yaptiracak.

Nasil en uyguna kredi alabiliriz. Yardimci olur musunuz?
    12-24 ay arasi odeme imkaniyla odenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Annem emekli 590-600 tl emekli maasi var.

10.000 tl kredi cekmek istiyoruz. Abim ev yaptiracak.

Nasil en uyguna kredi alabiliriz. Yardimci olur musunuz?
    12-24 ay arasi odeme imkaniyla odenecek.

36 aydan daha düşük ödemeli tablo vermezler hocam yenı kanunlardan dolayı.
  • iş bankasından kredi kullandım.
    11.500 TL
    18 ay vade.
    masraf yok.
    sigorta 175 TL.
    ayda 724,67.
  • 15 Bin TL Kredi çekmem gerekiyor düğün masrafları sebebiyle.

Şu an mevcut şartlarda ödemelerde kasmayacak şekilde hangi banka en mantıklısı? Konuşulanlara göre ing fakat internet üzerinden yaptığım araştırmalara göre en mantıklısı Finansbank gibi duruyor.

Varmı fikri olan? Vadesi önemli değil aslında ama aylık tutarı beni kasmayacak şekilde olmalı ve çektiğim tutara göre ödediğim tutarda insancıl olmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

15 Bin TL Kredi çekmem gerekiyor düğün masrafları sebebiyle.

Şu an mevcut şartlarda ödemelerde kasmayacak şekilde hangi banka en mantıklısı? Konuşulanlara göre ing fakat internet üzerinden yaptığım araştırmalara göre en mantıklısı Finansbank gibi duruyor.

Varmı fikri olan? Vadesi önemli değil aslında ama aylık tutarı beni kasmayacak şekilde olmalı ve çektiğim tutara göre ödediğim tutarda insancıl olmalı :)

http://www.enuygun.com/kredi/ihtiyac/

Buraya bakmanızı öneririm. Buradan yaptığım analizlerle 3 kere kredi çektim en iyi fiyatlıyı buradan buldum. Bankaların sigorta masrafları hariç diğer masraflarını katıp size hesaplıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: melmur

quote:

Buraya bakmanızı öneririm. Buradan yaptığım analizlerle 3 kere kredi çektim en iyi fiyatlıyı buradan buldum. Bankaların sigorta masrafları hariç diğer masraflarını katıp size hesaplıyor.

hocam arkadasın dediği siteye bakın ama önerdiklerinin dışında sağ taraftan diğer bankaların kredilerini inceleden hepsine bakın derim.çünkü önermelerde taraf tutuluyor gelir amaçlı.

• Beyler şöyle bi sorum olucak.

Bankadan 24 ay vadeli 15 bin lira kredi çekildi diyelim. Elimize geçen toplu para ile bu borcun bi kısmını kapatmak istediğimizde prosedür nedir? 10 binlirasını kapatmak istersem nasıl bi yol izlenir?

10bini kapatıp geriye kalan 5 binlik kısım yine 24 ayda ödenecek şekilde taksit tutarımı düşürülür? Yoksa vadesinide kısaltabilirmiyiz?

Nedir bunun yolu?

Ayrıca günümüz şartlarında en mantıklı kredi çekilecek banka neresidir? İşbankasına sordum 15 bin lira çekildiğinde 17bin küsür ödenecek. Alacağım para 14800 civarı bişey. 2 binden fazla bi faiz ödemem olacak. İş bankasından çekilir mi? Yoksa başka bankalarda daha uygun seçenekler bulabilirmiyiz?

He bide oluda diyelim 2-3 ay sonra faiz oranları değişti. Düşük faiz oranına geldiğinde krediyi yeniden yapılandırma gibi bi durum olabiliyomu?

• quote:

Beyler şöyle bi sorum olucak.

Bankadan 24 ay vadeli 15 bin lira kredi çekildi diyelim. Elimize geçen toplu para ile bu borcun bi kısmını kapatmak istediğimizde prosedür nedir? 10 binlirasını kapatmak istersem nasıl bi yol izlenir?

10bini kapatıp geriye kalan 5 binlik kısım yine 24 ayda ödenecek şekilde taksit tutarımı düşürülür? Yoksa vadesinide kısaltabilirmiyiz?

Nedir bunun yolu?

Ayrıca günümüz şartlarında en mantıklı kredi çekilecek banka neresidir? İşbankasına sordum 15 bin lira çekildiğinde 17bin küsür ödenecek. Alacağım para 14800 civarı bişey. 2 binden fazla bi faiz ödemem olacak. İş bankasından çekilir mi? Yoksa başka bankalarda daha uygun seçenekler bulabilirmiyiz?

He bide oluda diyelim 2-3 ay sonra faiz oranları değişti. Düşük faiz oranına geldiğinde krediyi yeniden yapılandırma gibi bi durum olabiliyomu?

Aynı sorunu bende kendime uygulamak için işbankasından çektiğim kredi için sordum. Bizzat gişeye gelip gişeden ana para ödemesi yapacağım deyip anapara borcunuzu ödüyorsunuz. ana para borcunuz azaldıkça ödenecek faizi de azalmaya başlıyor bana verilen bu bilgi böyledir. Sonra araştırdım doğru olduğu bilgisini aldım. Vaden 24 ay olduğu için 2000 tl altına şuan ki faiz miktarları ile daha az miktar geri ödemeli bulman imkansız. Tavsiyem madem geri ödemen olacak. 18 ay olarak çek ve ara ödeme olarak ana paraya yatırdığında ortalama ödemiş olacağın miktar 16500 Tl ye kadar gelir.

• sen aylık atıyorum 500TL ödüyorsun. bunun 70 lirası faiz.

ilk aylar faizleri her zaman yüksek tutar banka. senin borcun bitmeden o parasını çoktan almış oluyor çünkü.

bu 500'ü sen direk günü gelmeden ödersen atıyorum 2. taksidin ocagın birinde sen bunu aralığın 1'inde ödersen bu faizden kurtuluyorsun. her ay 2 aylık para ödersen faizlerden kurtulursun bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

sen aylık atıyorum 500TL ödüyorsun. bunun 70 lirası faiz.

ilk aylar faizleri her zaman yüksek tutar banka. senin borcun bitmeden o parasını çoktan almış oluyor çünkü.

bu 500'ü sen direk günü gelmeden ödersen atıyorum 2. taksidin ocagın birinde sen bunu aralığın 1'inde ödersen bu faizden kurtuluyorsun. her ay 2 aylık para ödersen faizlerden kurtulursun bu şekilde.

17 şubat ödemeli kredimi ödemek istedim benden yine ayni tutari aliyor hocam dediğimiz gibi olmuyor maalesef. Olsa zaten herkes boyle yapar kimse bankaya milyarlarca faiz odemez

• quote:

Orijinalden alıntı: pasha10

quote:

17 şubat ödemeli kredimi ödemek istedim benden yine ayni tutari aliyor hocam dediğimiz gibi olmuyor maalesef. Olsa zaten herkes boyle yapar kimse bankaya milyarlarca faiz odemez

2013 teki kredimde ben arkadaşın dediği gibi ödeme yaptım önden 2 taksit gide gide faizleri yedirmiştim ama artık sistemi o ayın 1 inde aktif ediyorlar. Yani ödemen 25 ocak ancak 1 ocakta ödersin bunda da 5 lira kar falan olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pasha10

quote:

2013 teki kredimde ben arkadaşın dediği gibi ödeme yaptım önden 2 taksit gide gide faizleri yedirmiştim ama artık sistemi o ayın 1 inde aktif ediyorlar. Yani ödemen 25 ocak ancak 1 ocakta ödersin bunda da 5 lira kar falan olur.

Bankadan bankaya da değişebilir hocam bu durum, doğru diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

quote:

quote:

hocam arkadasın dediği siteye bakın ama önerdiklerinin dışında sağ taraftan diğer bankaların kredilerini inceleden hepsine bakın derim.çünkü önermelerde taraf tutuluyor gelir amaçlı.

Aynen benim de bu miktar da bir paraya ihtiyacım var ama burdakiler çok tutarlı değil şubelerler.Buraya göre Finans ve Vakıf ideal gibi gözüküyor.
    2ay önce 0,95 önermişti Denizbank kahretsin.

• bugün vakıfbanktan 30 000 çektim. 1.08 24 aylık 150 tl masraf ve 80 lira hayat sigortasıyla.. sanırım en uygunu bu. üstelikte yarım günde tüm iş bitti.
    finansla ve halk la görüştüm hatta halktan maaşlı olduğum halde 1.25 dediler.. 200 masraf artı hayat sigortası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 28 Ocak 2014; 22:01:40 >

• Oranlar fena artmis ya. Ayvayi yedik iyimi.

• Başlığı takip eden arkadaşlara en azından bir fikir verebilmesi adına, bankaların kendi internet sitelerinden ve hangikredi ve enuygun gibi web sitelerinden bilgileri derleyerek bir liste oluşturmaya çalıştım. 36 ay vadeli ve 30 bin TL tutarlı ihtiyaç kredisi için bugün itibarıyla en uygun oran Ziraat Bankası'nda görünüyor: 1,09%. Ziraat'i 1,11% ile HalkBank takip ediyor. 3. sırada ise 1,14% oranla ING var. Listenin devamı aşağıdaki linkte:

http://paranya.com/guncel-ihtiyac-kredisi-faiz-oranlari/

Kamu bankaları faizleri bilerek aşağıda tutuyor olabilirler mi? Yukarda arkadaşlardan bir tanesi Vakıf'tan %1.08 oran aldığını söylemiş. Benim yaptığım listeye göre de en ucuz Ziraat ve Halk. Umarım hep böyle düşük tutarlar da, ihtiyacı olan vatandaş kolayca çekebilir kredisini...

• Beyler merhaba babam emekli ve görünen tek gelirimiz 1000 Liralık emekli maaşı.

30 bin için 36 ay vade kredi çekelim diyoruz. Aylık taksitler 1100 falan oluyor. Bu şartları sağlayacak şekilde kredi alabileceğimiz banka var mı acaba? Toplam geri ödemesi 40 bini geçmemeli bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Beyler merhaba babam emekli ve görünen tek gelirimiz 1000 Liralık emekli maaşı.

30 bin için 36 ay vade kredi çekelim diyoruz. Aylık taksitler 1100 falan oluyor. Bu şartları sağlayacak şekilde kredi alabileceğimiz banka var mı acaba? Toplam geri ödemesi 40 bini geçmemeli bir de

1000lira geliri olan birine sen olsan 1100TL aylık taksit ödemeli kredi verir miydin?

bunun cevabı hayırsa, bankanın vereceği cevapta hayır olur.

en fazla taksit ödemesi 650-700TL olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Beyler merhaba babam emekli ve görünen tek gelirimiz 1000 Liralık emekli maaşı.

1000lira geliri olan birine sen olsan 1100TL aylık taksit ödemeli kredi verir miydin?

bunun cevabı hayırsa, bankanın vereceği cevapta hayır olur.

en fazla taksit ödemesi 650-700TL olur.

Peki aile fertlerinin geliri ilave olsa?
    Yani taksitlendirme de sadece krediyi çekenin geliri mi göz önünde bulunduruluyor?

Bu arada cevap için sağ olun

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.