Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kelmiker , kelmiker , ozgurndr , whiteway_twilight Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.216
Cevap
1.022
Favori
2.815.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortalık fena 3 seneden fazla kredi verilmiyormuş faizler 1.15 hadi hayırlısı olsun
  • 20.000tl çekmeyi düşünüyorum. Bunun için yeni düzenleme ile sınır vs geldi mi bilen var mi? Ziraat olursa babamın adına (aylık 1000tl bağkur emeklisi). İş bankası olursa kendi adıma çekeceğim.(~2400tl 10aylık çalışanım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

ortalık fena 3 seneden fazla kredi verilmiyormuş faizler 1.15 hadi hayırlısı olsun

+1
    30bin alınacak , 36 ay vade, şu anda en iyisi ziraat 1.23 ,var mı daha iyisi ?

ayrıca, hayat sigortası denen zımbırtıyı geri alabiliyor muyuz thh sayesinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Ocak 2014; 22:10:35 >
  • Kasım ortası kullandım 0,94 den ve ocak sonu ilk ödemeyi yapacak şekilde ötelemişyim. Yeni düzenlemeler ve bileşik faizin %4 leri görüp şuan %11 lere gelmesi maalesef kredileri yükseltti. Ayrıca seçimlerin yaklaşmış olması, gündrmdeki rüşvet olaylarından dolayı bankalar uzun vadeli kredi vermeyip oranları da yüksek tutacaktır. Acil ihtiyacı olan 3 e 5 e bakmasın yoksa ileride çok zarar eder diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

ortalık fena 3 seneden fazla kredi verilmiyormuş faizler 1.15 hadi hayırlısı olsun

+1
    30bin alınacak , 36 ay vade, şu anda en iyisi ziraat 1.23 ,var mı daha iyisi ?

ayrıca, hayat sigortası denen zımbırtıyı geri alabiliyor muyuz thh sayesinde ?

hayat sigortasını bilmiyorum ama benimde öğrendiğim oran 1.15 ti vakıfta. ortalık fena. 3 gün önce 1.05 miş. faizine lobisine başlattırcaklar insanları
  • ben 30 aralikta 34000 kredi cektim 60 ay vade odeme 811 faiz orani 1.05 den cektim.03 ocakta 2.500 kredi 125 odeme 24 ay faiz orani 1.05.
  • arkadaşlar 5000 tlye kadar ve vadesi 18 aya kadar kredi düşünenler paraf kartı ve nakit avans limiti uygunsa eğer bosuna tüketici kredilerini araştırmasın derim.6 aydaki rakam zaten çok iyi.onun üstüne çıkılacaksa da suan en uygun ıngbankın var oda kkb puanınızın 1700 üstü olması durumunda.ama parafın rakamları toplamda ıngdende uygun ve hayat sigortası (ücreti ) ve ugrasma derdide yok
    ayrıca 1 şubat itibariyle bu imkanda kalmıyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 5 Ocak 2014; 0:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

20.000tl çekmeyi düşünüyorum. Bunun için yeni düzenleme ile sınır vs geldi mi bilen var mi? Ziraat olursa babamın adına (aylık 1000tl bağkur emeklisi). İş bankası olursa kendi adıma çekeceğim.(~2400tl 10aylık çalışanım)

Ben 31 aralıkta çekmeme rağmen işbanktan 20000 tl bu kanuna tabi tutuldum. Daha o günden başlamışlar uygulmaya. Ben 18 ayda ödemek istiyorum diyorum yok olmaz sizin maaşa göre bunu 24 ay bile vermemiz imkansız dedi. Bende kkb puanım 1700 üstü ya bana 18 ayda verin 1235 tl aylık ödeme yada ingye gidiyorum 15 dk da çekiyorum krediyi dedim. 1 saat beklettiler herifler neymiş uzun uğraşlar sonucu kabul ettirmişler merkeze... Yani arkadaşlar artık kredi çekmek çok zorlaşıyor. Şuan bile hala ingbank iyi veriyor kaçırmayın derim 1700 puanı olan ve 18-24 aya kdr 30000 tl dusunen için tavsiye ederim. Benim maaş bankam bile işbank fena yamuk atıyor artık.

• teşekkür ederim hocam. bizimkileri bi ing 'ye göndereyim. zıraat 20000 için 24000/36 istemiş galiba.
  • yokmu bugun rakam alan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 6 Ocak 2014; 17:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

teşekkür ederim hocam. bizimkileri bi ing 'ye göndereyim. zıraat 20000 için 24000/36 istemiş galiba.

Ziraatten uzak durun kardeşim sen anne babaya yardımcı olursan ödemelerinde başka yerden bakın derim. Dosya masrafında çok öpüyor ziraat oradan maaş alınıyorsa.
  • Aynen hocam ben ödeyeceğim. Hatta puanim tutarsa kendim çekmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle birşey duydum doğru mudur ?
    10 bin tüketici kredisi çektin ,3 ay sonra 100 binlik konut kredisi için başvuruyorsun ama alamıyormuşsun belli bir zaman geçmesi gerekiyor ...
  • quote:

şöyle birşey duydum doğru mudur ?
    10 bin tüketici kredisi çektin ,3 ay sonra 100 binlik konut kredisi için başvuruyorsun ama alamıyormuşsun belli bir zaman geçmesi gerekiyor ...

Başıma geleni söyleyim bu konu için. Ben 2000'den önce 5000 çekmiştim. Banka işbank. Dediki o bitmediyse yeni kanuna göre başka kredi alamazsınız. :) Ben o borcu kapatalı 5 ay oldu birde tek şekerli çay alayım dedim. İşler sıkılaştı bunu bayağı tecrübe ettim kanunun ilk işlediği gün... Ama yüksek bütçeli maaşınız vardır 4000-5000 vs verirler bu bodro ile ispat ettikten sonra bunuda belirttiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: melmur

quote:

şöyle birşey duydum doğru mudur ?

Başıma geleni söyleyim bu konu için. Ben 2000'den önce 5000 çekmiştim. Banka işbank. Dediki o bitmediyse yeni kanuna göre başka kredi alamazsınız. :) Ben o borcu kapatalı 5 ay oldu birde tek şekerli çay alayım dedim. İşler sıkılaştı bunu bayağı tecrübe ettim kanunun ilk işlediği gün... Ama yüksek bütçeli maaşınız vardır 4000-5000 vs verirler bu bodro ile ispat ettikten sonra bunuda belirttiler.

eyv
    şu anki durum nedir , bilen varsa yazabilir mi

• Bankaların borç transferi kampanyalarindan haberi olan varmi su anda hangi banka borç transferi kredisi veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar belki yeri değil ama kredi çekmeyi düşünen arkadaşlar varsa eğer; 5650 tl lik bir alışveriş yapacağım. Para nakit olarak hazır. Kredi kartında limit olan arkadaşlar benim yerime alışveriş yaparlarsa bir miktar komisyon karşılığında anlaşabiliriz. Özel mesajla detayları konuşabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, sizlere bir konu danışmak istiyorum. Acil durumdayım, şuan acaip sıkışmış durumdayım ve yardımınıza ihtiyacım var. Şöyle ki :

3 kredi kartına ayrı ayrı borçlarım var. Toplam rakam 10 bin lira civarında.

- Yapı krediye 5000
    - iş bankasına 3000
    - Vakıfbanka da 2000 lira borcum var(civarında).

Şuanki fırsatları da pek bilmiyorum. İHTİYAÇ KREDİSİ mi çekmeliyim, yoksa BANKAlarla ayrı ayrı konuşup vadeyi uzatma yoluna mı gitmek mantıklı ?

Yapmayı düşündüğüm ihtiyaç kredisi çekip hepsini kapatmak. Sizce hangisini yapmam mantıklı ve karlı olur? Evlilik yüzünden biraz borca girdim aylık ödeyebileceğim rakam max 500 lira ama kafamdan geçen 250 lira civarında bir taksitle ödemek. Biraz acil benim için muhakkak ikisinden birisini yapmam lazım yoksa asgarisini de ödeyemeyeceğim.

NE tavsiye edersiniz ? Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Bankalarla konusup vadeyi uzatmak sizce daha karlı mıdır?

• westernblew kullanıcısına yanıt
    ödeyeceğiniz rakam fazla bir rakam değil. borcu borç ile kapatmak gerçekten mantıksız.

bankalarla tek tek görüşüp vadeyi uzattırmanız. ödeme gücünüzün düştüğünü ve problem yaşayacağınızı söylemek. kesinlikle kredi çekip ödemeye kalkmayın yoksa borcun altından kalkamazsınız. hayatınızın hatasını yapmış olursunuz bilginize.. geçmiş olsun inşallah allahın izniyleen kısa sürede atlatırsınız bu darlığı.
  • bence de öyle ama aylık asgarileri ödeme imkanım da mevcut değil. Faize giriyor oradan fazla zarar etmiş oluyorum. Genelde banka faizleri yüzde 2 civarında ama ihtiyaç 1.09 civarında değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.