P

Teğmen
05 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 99 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar ilk defa yurt dışı tatili yapacağım.
Eşim ve 7 yaşında kızım olacak. Tur değil tek başımıza gezeceğiz.
Uçak biletlerini Sabiha gökçen -Budapeşte , belgrad - sabiha gökçen şeklinde aldım. 8 günlük bir tatil olacak.
Yeşil pasaport henüz çıkartmadım ama Ocak ayından sonra çıkaracağım.
Daha önce bu şehirleri tecrübe etmiş arkadaşlar destek verebilir mi ? Nelere dikkat etmeliyiz, şehir içi ulaşım , yemek , gezilecek yerler , döviz exchange vs.

Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ne yaptımsa olmadı bir türlü görüntüyü alamıyorum.

Tabletin markası casper. Tvnin markası philips led tv. Mini hdmi kablosu ile deniyorum. Bir türlü görüntü gelmiyor.

Neyi eksik yapıyorum acaba ?

Not: Tvde 3 hdmi çıkışı var. 3ünü de kontrol ettim. Ayrıca tvnin ve tabletin görüntü formatlarıyla oynadım. yine de olmadı :(
Biliyorum bu tür başlıklar çok fazla ama bir türlü karar veremedim.Arabadan da çok fazla anlamam.Şuan ki arabamı satıp birikimimi de ekleyince 27bine kadar çıkıyorum.

Fakat asıl sorun ne alacağım. 1.2 hb clio alsam, birçok olumsuz yorum var.

Gidip de eski model bir araba almak istemiyorum en az 2006-2007 olsun diyorum.şuan ki arabam zaten 99 model palio.

Ama piyasa da o kadar yüksekki fiesta düşünsem 2004 fiestalara bile 27-28 yazanlar var.punto desen öyle. yaris yada i20 bakayım diyorum benim fiyatımda hep hasarlılar var. işin içinden bir türlü çıkamadım ne olur yardım edin, bayrama kadar halletmem gerekiyor.

Not: Hb düşünüyorum sedan pek istemiyorum. Not2: uzun süre kullanmayı düşündüğüm için km düşük olsun istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar apartman olarak yardımınıza ihtiyacımız var.

Apartmanımız 2-3 yıllık yeni bir apartman. Defalarca telekoma gidilmesine rağmen henüz telefon hattı bile çekilmedi.Bu yüzden hiçbir internet şebekesine abone olamıyoruz.

Geçen bir arkadaş söyledi kendiside tam olarak konuya hakim değil ama ; telefon hattı olmadan apartmanın üzerine bir direk dikiliyor , bu şekilde abonelik alarak internete girebiliyormuşuz. Böyle birşey var mı , yani sorum özetle şu

Telefon hattı olmayan apartmana bir şekilde internet bağlatabilir miyz ?

Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler, kafayı yemek üzereyiz, internetsiz hayat çok zor.
Merhaba arkadaşlar. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.bu konuda bilgim sıfır.

apartmanımızda merkezi sistem var, türksat ve hotbird 13.

digiturk aboneliğim vardı iptal ettirdim o yüzden şimdi bir uydu alıcı alıcam.

next minix hd düşünüyorum. emu ile hotbirdde ki kanalları açabilir miyim ? server alsam internet lazım sanırım bende vınn var sadece. sınırsız kablosuz internet mi gerekiyor bu iş için. tam olarak nasıl yapılıyor şimdiden tşkler
Arkadaşlar merhaba.

Normalde garanti bankasıyla hiçbir işi olmayan biriydim. Konut kredisi bana uygun geldiği için 2 ay önce konut kredisi çektim ve bir de hesap açtırdılar tabii ki.ayrıca bir de kredi kartı gönderdiler hemen.
Kredi kartını açtırmadım.

Ancak hesap işletim ücreti olarak yılda hem de 2 defa 58 tl alacaklarmış beyefendiler.Benim bunların hesabıyla falan işim yok, her ay kredi ödemi yapar çekilirim.Bu ücreti almamaları için ne yapabilirim , çünkü krediyi öderken önce hesaba yatırıyorum parayı, burdan hemen çekebilir.

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar sizden bu ücreti alıyorlar mı ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde buraya da ilanını açtığım arabamı sattım hayırlısıyla.

http://forum.donanimhaber.com/m_83087889/tm.htm

Şimdi 10-13 bin arası temiz, piyasası olan, az yakan bir araç almayı düşünüyorum.O yüzden fikrim fiat ve renault'dan yana.Özellikle temiz paliolarınıza talip olabilirim.Param peşindir.

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.

2011 model , dizel , 67 bindeki peugeot 206 +(plus) , 1.4 hdi comfort arabamı satışa çıkardım.

Sahibinden ilanı buradadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-temiz-bakimli-67binde-yakit-cimrisi-pejo-206-plus-140931210/detay/

İlanı yaklaşık 12-13 gün önce açmıştım.İlanda ev alacağım için yazmıştım şuan itibari ile evi aldım.
Pazarlık payı çok olmasa da vardır.Ölücülere cvp bile vermem bilginiz olsun boşuna zahmet etmeyin.

Aracın değişenini açık açık yazdım başka da hiçbir şeyi yoktur.Aracın bakımları tamdır , maşallahı var şuana kadar tık demedi.

Sorularınız için msj atabilirsiniz.Ciddi alıcılara tel veririm.Alıcısına hayırlı olsun.

Ekleme: Değerinden düşük elime 10-15bin civarı geçecek mantıklı takaslara da açığım bilginiz olsun.
Merhaba arkadaşlar.Sormak istediğim bir konu var.Trabzon maçına 3 tane bilet aldım ancak hiç almak istemediğim bir yerden mecburiyetten almak zorunda kaldım ( sadece orası kalmıştı) şimdi görüyorum ki başka yerler açılmış. bu aldığım biletleri iade edebilir miyim yada yerini değiştirebilir miyim ?

daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Hakkında
Meslek: Öğretmen
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 359
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 8.845 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.