Şimdi Ara

Tüketici hakem heyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüketci hakem heyetine, e-devlet üzerinden başvurmuştum. İlk başvurumda eksiklik oldu diye vazgeçip aynı gün yemi başvuru yapmıştım, aynı konu ile ilgili. Katar metni cıktı “Tüketici Hakem Heyetince yapılan inceleme neticesinde ahmetin 13/11/2021 tarihinde tüketici bilgi sistemi üzerinden vermiş olduğu yazılı beyana istinaden tüketicinin şikayetinden vazgeçmiş olduğu anlaşılmış olup karar vermeye yer olmadığına karar verilmiştir “ yazmakta. Sistemi kontörlü ediyorum vazgeçilen şikayet gözükmüyor ama iyi hatırlıyorum şikayet edersen eksiklik var diye vazgeçil yeniden şikayet etmiştim.

Benzer durum yaşayan ya da süreç hakkında bilgisi olup yol gösterebilecek olan varsa sevinirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 8 Haziran 2023; 11:30:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

İşte keşke öyle yapmasaydınız, ilk başvurudaki eksiklikleri ek bir dilekçe ile tamamlasaydınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.