Alt yapı ile bina tesisatı farklı
Arkadaşlar alt yapı fiber ama binadaki tesisat normal internet evde kiracıyım diğerlerinin umurunda değil dolayısıyla nasıl bir çözüm bulabilirim internet bağlatmak için?
Redmi 13C 8GB RAM 256GB ROM
7850 tlye alınır mı arkadaşlar?
Ek garanti gerekli mi sizce
Merhabalar beyaz eşyada ek garanti gerekli mi sizce Arçelik eşyalarım bu arada?
Bluetooth hoparlör tavsiye
|
Canon G3430 Tanklı Yazıcı Ana Konu
hanım öğretmen, evde kullanılacak yazıcıdan anlamıyorum, tavsiye eder misiniz, toner vs nasıldır?
Edit: Yazıcıyı aldım, daha önce hiç yazıcı kullanmadığım için kendi deneyimlerim; telefondan direk yazıcıya Wi-Fi (internet olmasına gerek yok, Wi-Fi bağlantısı yapıyor telefon ile yazıcı kendi arasında) üzerinden bağlanılıyor olması harika bir özellik, kutunun içerisinde yedek mürekkep seti çıkıyor, kablo ile pcye bağlayacaklar için kablo çıkmıyor kutudan bilginiz olsun, bir de yazdırma hızı bana yavaş geldi, artık renkli yazdırdığım için mi telefondan yazdırdığım için mi yoksa hız normal mi bilemiyorum, yazıcı kullanmamış biri olarak kısaca bı şekilde deneyimi.
Ayrıca modelle alakalı pek fazla bilgi yok YouTube’da vs. bu modeli kullananlar olarak deneyim paylaşımı, ya da olası sorunların çözümü, fikir alışverişi olması açısından bir arkadaşın tavsiyesi üzerine konu başlığını modele özel konu olarak değiştirdim. İyi forumlar…

Thh beni haklı buldu şimdi yapılması gerekenler neler?
Tüketici hakem heyetine başvuru süresi?
Merhabalar araştırdım ama bulamadım, fiyat yatası sebepli iptaller için thhye başvurmak istiyorum fakat zaman aşımı varmı bulamadım internette bilgi, yani şikayete konu olayın gerçekleşme tarihinden su kadar süre içerisinde başvurulur gibi bir süre sınırı var mı? Teşekkürler
Tüketici hakem heyeti
Tüketci hakem heyetine, e-devlet üzerinden başvurmuştum. İlk başvurumda eksiklik oldu diye vazgeçip aynı gün yemi başvuru yapmıştım, aynı konu ile ilgili. Katar metni cıktı “Tüketici Hakem Heyetince yapılan inceleme neticesinde ahmetin 13/11/2021 tarihinde tüketici bilgi sistemi üzerinden vermiş olduğu yazılı beyana istinaden tüketicinin şikayetinden vazgeçmiş olduğu anlaşılmış olup karar vermeye yer olmadığına karar verilmiştir “ yazmakta. Sistemi kontörlü ediyorum vazgeçilen şikayet gözükmüyor ama iyi hatırlıyorum şikayet edersen eksiklik var diye vazgeçil yeniden şikayet etmiştim.
Benzer durum yaşayan ya da süreç hakkında bilgisi olup yol gösterebilecek olan varsa sevinirm.
Tekleme sorunu
|
Tekleme sorunu
|
| . |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.469
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 668)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 292 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
9 Yanıt
0