Şimdi Ara

Tuğla kamyonu aracın üzerine devrildi ÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=xnAXyifIy6I

olay çinde yaşanmış, tuğla yüklü kamyon geçebileceğini düşündüğü yerden geçemiyor ve aracın üzerine devriliyor.

Araç bana ford focus gibi geldi, sizce sürücü yaralanmış mıdır? Araç kesin pert fakat kemer takılı ise hava yastığı açılmış mıdır, sonuçta düşen tuğla kum oluyor ve aracın heryerini kaplıyor.

• Arkadan çarpmamak için sağa kaçtı ama daha kötüsünü yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim yaralanmak nedemek ben üst tarafın hic bir sekilde o yuku tasıyabilecegini sanmıyorum
  • Çin'de böyle olaylar önemsiz nüfusu okadar fazlaki yolda birisi ölse Çinlilerin umrunda bile olmaz.

• Araç ford focus 3. Burnu bile kanamadan çıkıyor 3 kişi de. Hiç şaşırılacak bir durum değil.

Tuğla o kadar ağır bir madde değil ve sırasıyla düşerek baskı uyguluyor. Tek parça değil sonuçta. Kaldı ki günümüz araçlarının tavanlarının mukavemeti bu derece yükleri rahatlıkla taşıyabilecek güçte.

• Hava yastigi acilmaz bu kazada otomobillerin tavaninda hava yastigi sensörü bulunmaz

• cbascan kullanıcısına yanıt
    http://m.haberler.com/cin-de-nisanli-cift-50-ton-cakil-tasinin-8309891-videosu/

Bence şanslılar çakıl eşdeğer bir örnek olmayabilir ama bir tuğla 3 metreden serbest atışta kasayı yamultabilir sürüyle düştüğünü varsayarsak paçayı iyi kurtarmışlar....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Arada epey fazla bir ağırlık farkı faktörü var, bu birincisi.

İkincisiyse o can veren çiftin aracı neydi, belli mi acaba bu çok önemli bi detay.

Eğer yeni nesil bir araç değilse, bu durumda arada çok ciddi bir güvenlik farkı oluşur.

• Bu da Türkiye'den.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.