|
Tucson iyi bir suv mu

-
-
Elit plus 4x4 dct sattım bir yıl boyunca önce. LPG yoktu. 15 litreye kadar gördüm şehir içinde. İç plastiği kötü. Ama sürüşü zevkliydi. Koltuğu rahat içi genisti. Zevkle kullandım ama LPG istemediğim için sattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç binmedim ama güzel bence şuanki yeni Sportage vbden daha iyi görünüm olarak ama herhangi bir kronik sorunu falan var mı bilmiyorum -
Ben şehir içi genelde 12 litre görüyorum. Fakat önceki arabam da aynı civar yaktığı için benim için pek sorun olmadı, sürüşü hakkını verirse yakıt sorun olmaz pek. LPG takmayı da düşünmüyorum. -
Görünüm olarak benim de hoşuma gidiyor, henüz kronik sorunla karşılaşmadım ama dct şanzıman ısınmasını duymuştum. -
0-100 yapmak zevkli oluyor. 9 saniye 0-100ü.
Geniş döşlü heybetli araba. Eksileri gdi motor atmosferik ve tork konvertörlü turbo olan ise çift kavrama 177ps. İki motorda rezalet yakıyor. Gdi tüpe uyumlu ve ucuz. Turbolu olan hem benzin hem lpg harcıyor karma kit ve çok pahalı. Zamanında çok düşündüm fakat malzeme kalitesi ve yakıtı beni caydırdı. Hoş 300 bine sıfır 177ps power edition baya fp. Elektrikli bagaj sunroof en büyük özellikleri. Şu 2 donanım çoğu markada 30 bin tl.
-
İyi rakammış. Kilosuna rağmen motoru iyi kaldırıyor demek. -
Bendeki de power Edition yakıt fazla ama donanım yönünden dediğiniz gibi iyi. İç malzeme ön konsol fazla plastik var yarıdan itibaren kalite düşüyor. Ama kapı içleri vs arka tarafta bile kaliteli geldi. -
Aynen şuan diğer rakiplerine göre daha donanımlı ve uygun fiyatlı -
Ben seviyorum Tucsonu, içi geniş donanımı zengin ve fiyatı rakiplerinden uygun.
Özetle aynen dediğiniz gibi, aslında Türkiyede
fiyatına göre hem donanımlı hem de motoru güçlü olduğu için belki de en çok satılan 2.suv(2020)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyka22boyka -- 18 Ocak 2021; 15:21:29 > -
tuscon ile grandland arasında kalmıştım...sırf yakıt değerleri yüzünden grandland seçtim...
-
Yakıt önemliyse grandland daha iyi seçim tabii. -
Hyundainin benzinlisinden uzak durcen
yakıtı içmesi dışında güzel araç. uzakdoğu benzinli araçların kaderidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzakdoğu araçları genelde güçlü motorlara sahip oluyor. Hakkını verenler için sorun değil. -
Bence gayet kaliteli bir suv. Yakıt tüketimi bence normal. Çünkü 4 çeker, 177 ps ve o ağırlıktaki bir araç için makul
Katılıyorum, özellikle hemen hemen aynı ağırlıkta sportagedan sonra daha iyi motorlu güçlü bir arabaya binip aynı yakıt verisini alınca benim için daha da iyi oldu.
Tuscon, ilk nesil kuga , rav4 gibi araçlar 4*4 araçların binek araçlar ile ekonomi ve konfor olarak baş edebilecek versiyonlardır.
3008, kadjar, quasqui gibi araçlar ise C segmenti üzerine inşa edilmiş yerden yüksek araçlar. Yani; Gerçek 4*4 araçlar>tuscon>3008>binek araç. Gibi bir durum söz konusu. Tuscon gibi araçların bu noktada 3008 gibi araçların yakıt, performans gibi özellikleri ile baş etmesi çok zor olur. Buna karşın 3008 gibi araçlarında arazi, bozuk yol gibi daha ağır sürüş şartlarında tuscon ile baş edebilmesi zor. |
Bence gayet kaliteli bir suv. Yakıt tüketimi bence normal. Çünkü 4 çeker, 177 ps ve o ağırlıktaki bir araç için makul
|
Yanlış bilgi. gdi motor ve tgdi motor tüpe aynı uyumluluktadır. İki motorada ya karma sistem ya sıvı sistem olur. Cunku iki motorda direk enjeksiyonludur. turbo denen parca arabanın egzoz sisteminde bulunur ve yakıt gören bir parca degildir. |
2020 model 2 tane aldık eylül ayında, bir tanesi sert kullanılıyor, İzmir'de 11,2lt yakıyor şu anda ama bayağı sert bir kullanıcıya sahip, ışıklarda filan herkesten hızlı kalkan, gördüğü ışığın dibine kadar gaz kesmeyen bir kullanıcıya sahip, diğeri sakin ama ideal bir kullanıcı 8lt civarı geziyor. Abartılacak bir yakıtı yok, araba 1700kg'a yakın kocaman bir araç ama 177hp fena güzel giden bir motor. Ha şunu da atlamayayım bu fiyata bu kalite de ve donanımda bir suv almakta zor. Tüm markalara baktık ve Tucson açık ara her yönden tercih sebebimiz olmuştu. |
Benzer içerikler
- 0.9 tce motor ömrü
- honda civic en dolu paket hangisi
- nissan juke 1.5 dci
- enjektör işemesi nedir
- park sensörü sürekli ötüyor
- opel mokka 2021
- ssangyong torres türkiye fiyatı
- dfsk kullanıcı yorumları
- volvo ex30 ne zaman türkiye"ye gelecek
- togg t10x renkleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X