Şimdi Ara

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
12
Favori
117.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkan777

quote:

Orijinalden alıntı: detone74

quote:

Orijinalden alıntı: volkan777

Ekteki firmware dosyasını yükleyip fabrika ayarlarına döndürünce

username: root
    password: 1234

bilgileriyle giriş yapılabiliyor. DSL ve genişbant özellikleri açık

ancak henüz telnet ve tr69'u acmayı basaramadım

quote:

uploaded.net
    filefactory.com
    turbobit.net
    share-online.biz

hocam verdiğiniz linklerden hiçbirini indirmeyi yapamadım.
    hepsinde weal diye bir siteye yönlendirdi

https://osdn.net/projects/zyxel-vmg3312/downloads/68893/ras_telnet.bin/

Hocam burdaki mevzu ney anlayamadım ben telnet vs özet geçebilrmisiniz bende bu modemi aldımda şuan adsl 1 aya hiper nete geçicem.

• Bende de bu modelden var modem konusuna yazmıştım ama cevap gelmedi belki burdan bir yanıt alabilirim.

İlk kullandığımdan beri böyle mi bilemiyorum çünkü modem hep açık kalıyor. Geçenlerde dikkatimi çekti modemi açma/kapama düğmesinden kapattığımda adaptörden duyulabilecek bir şekilde ses geliyor (tel sarj aletlerindeki gibi kulağını tam dayayınca duyulan ses gibi değil bariz duyuluyor ama çok rahatsız edicide denilemez) ancak modem açık olduğu sürece kesinlikle bir ses gelmiyor adaptörden. Bunun dışında her hangi bir bağlantı-kopma-hız sorunu yaşamıyorum. Odadaki prizden midir diyerek adaptörü başka bir odadaki prize takdığımda da aynı sesi duyuyorum. Fişten çektikten sonra ses çok kısa bir süre daha devam edip kesiliyor. Sizlerde bu şekilde ses oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3C0D62FB

arkadaşlar bir userscript yazdım. bununla gelişmiş ayarları değiştirebilirsiniz.
    modemin ayar sayfasındayken Greasemonkey veya Tampermonkey menüsünden show XDSL config komutunu veriyorsunuz.
    https://greasyfork.org/en/scripts/19019-zyxel-vmg3312-improved
    Arkadaşlar Bu Modemin Tarih ve Saatini Nasıl değiştireceğiz.

Benimkinde Durum'dan bakınca yanlış Gösteriyor. Yabancı bir sitede Maintenance Menusundan Time'Ye tıklayın diyor.
    Benimkindeki Menuda Time seçeneği yok.

Ebeveyn Kontrolu ayarı yapacağım. Gerçek Saate uymuyor.

• Sevgili arkadaşlar bu modemde wireless (wlan) açma kapama tuşu var fakat ben bunu uzaktan gerçekleştirmek istiyorum. Uzaktan hem açıp hem kapatmak istiyorum. Bu modemde bu mümkün mü? Evde küçük bebek olduğu için kablosuz sinyali istediğim zaman çok kısa açıp hemen kapatmak istiyorum ve bunu elle değil de uzaktan (telefonum ile ya da programsal vs.) gerçekleştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? Veya bunu gerçekleştirebileceğim programlı bir modem tavisyeniz var mı? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkaboy

Sevgili arkadaşlar bu modemde wireless (wlan) açma kapama tuşu var fakat ben bunu uzaktan gerçekleştirmek istiyorum. Uzaktan hem açıp hem kapatmak istiyorum. Bu modemde bu mümkün mü? Evde küçük bebek olduğu için kablosuz sinyali istediğim zaman çok kısa açıp hemen kapatmak istiyorum ve bunu elle değil de uzaktan (telefonum ile ya da programsal vs.) gerçekleştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? Veya bunu gerçekleştirebileceğim programlı bir modem tavisyeniz var mı? Teşekkür ederim.
    İstediğin şey yapılabilir, ancak biraz karışık ve biraz ileri düzey deneyim gerekiyor.

Evin dışından böyle bir işlem yapmak istiyorsan, modemin web arayüzü için port yönlendirme yapman gerekiyor.
    Devamında, dış IP adresini internet tarayıcısına girerek web arayüzüne giriş yapacaksın ve wi-fi'yi ordan kapatıp açabilirsin. (ufak bir not, modemi her kapatıp açtığında, dış IP adresin değişecektir)

• turkaboy kullanıcısına yanıt
    @turkaboy Yeni modem almana gerek yok Ağ ayarları>Dns>dynamic dns ile yapabilirsin. Tek şart sabit bir ip nin olması daha sonra dynamic dns'i ayarlayıp seninmodemin.dyndns.com üzerinden modeminin arayüzüne heryerden ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $developer; -- 31 Temmuz 2018; 8:58:22 >
  • Arkadaşlar TTnet DNS'inden nasıl kurtulabilirim ya? Değişmiyor. Telnet bağlanmıyor zaten
  • İnternette buldum.

kullanıcı adı : root

şifre : tTn3+Z@!Sr0O+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

İnternette buldum.

O şifre türk telekom'un verdiği tp-link w9970'in eski root şifresi. Zyxel'in bulunamadı sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

İnternette buldum.

O şifre türk telekom'un verdiği tp-link w9970'in eski root şifresi. Zyxel'in bulunamadı sanırım.

Alıntıları Göster
    Son sürüm de 7 li olanda çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Hocam merhaba bugün bu modemi kullanmaya başladım. Yapmam gereken ayarlar nedir?
    Usb portunu kullanabilyor musunuz morrent için?
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:39:28 >
  • quote:

bu mesaj silindi

Masaustu fan takmak hiç aklıma gelmemişti haha.
    WPS'yi kapatınca ne işe yarıyor hocam?
    150TL'ye 0 aldım, 240 TL çekti TTlekom.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:39:24 >
  • quote:

bu mesaj silindi
    Modeme giriliyor derken modem arayuzune mi hocam?

TTNET Zyxel Vmg3312-B10B Vdsl modem yeni yazılım (güncel 31 Ekim)

Tamamdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 6 Eylül 2018; 0:25:59 >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:39:17 >
  • quote:

bu mesaj silindi
    Hiç bi problem yok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

İnternette buldum.

yuh.. an itibariyle giriş yaptım. tr69 ile bağlantısı var mı acaba bu şifrenin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

İnternette buldum.

Benim modemim bu kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmedi. Modemde 100AAPP7D0 yazılım yüklüydü. Fabrika ayarlarına dönüp 100AAPP6D0 yazılımını yükledim ama yine bu bilgileri kabul etmedi. Bendeki modem turuncu TTNet logolu olanlardan. Acaba bu şifre, sadece Türk Telekom logolu modemlerde mi geçerli? TTNet logolu VMG3312-B10B modem kullanıp, bu şifreyle modeme giriş yapabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut

Benim modemim bu kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmedi. Modemde 100AAPP7D0 yazılım yüklüydü. Fabrika ayarlarına dönüp 100AAPP6D0 yazılımını yükledim ama yine bu bilgileri kabul etmedi. Bendeki modem turuncu TTNet logolu olanlardan. Acaba bu şifre, sadece Türk Telekom logolu modemlerde mi geçerli? TTNet logolu VMG3312-B10B modem kullanıp, bu şifreyle modeme giriş yapabilen var mı?

Alıntıları Göster
    Olabilir bende türk Telekom modeli. Ancak root ilr girmekle 6.0 yazilimi arasinda hicbir fark yok. Bosuna denemeyin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.