Şimdi Ara

TTNET YALIN & HATLI NET ARASINDAKİ FARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)YALIN İNTERNETLE NORMAL HATLI İNTERNET ARASINDAKİ FARK NEDİR?

2)YAKLAŞIK 10 AYDIR TTNET KULLANIYORUM.
    BUNUN SADECE SON 1 AY AKTİF HAFTA İÇİ KULLANMAYA BAŞLADIM AMA BİR TÜRLÜ 8 MB KULLANAMADIM,
    HER SEREFERİNDE HIZ TESTLERİMDE 800 BYTE OLARAK ÇIKIYOR.
    MÜŞTERİ HİZMETLERİNE YAKLAŞIK 30 DK SONUNDA ULAŞIYORUM. HATTINIZLA KAYNAKLI BİR SORUN ALGILANDI DÜZELTİYORUZ DENİYOR VE O AN İÇİN DÜZELİYOR. SONRAKİ GÜN YİNE AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUM. 1 AY İÇERİSİNDE HARCADIĞIM KONTÖR UN HESABINI TUTSAM 3G BİR MODEM ALSAM DAHA KARLI ÇIKARDIM. BÖYLE SORUNLARLA KARŞILAŞANLAR VARMIDIR...

2. olarak yalın internetin tek farkı ev telefonunun olmaması ancak aynı sabit ücret yine alınıyor (15 liraydı galiba) . yalın internet kullananların görüşlerine göre yalın internet daha çok sıkıntı çıkarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

eğer yüksek hız aldığınıda hat değerleriniz baya bir düşüyorsa , santral görevlileri hızınızı kopma olmaması için düşürebilir. Gerçi buna yetkileri var mı bilmiyorum ancak böyle bişey var.

2. olarak yalın internetin tek farkı ev telefonunun olmaması ancak aynı sabit ücret yine alınıyor (15 liraydı galiba) . yalın internet kullananların görüşlerine göre yalın internet daha çok sıkıntı çıkarıyor.

Evet, buna yetkileri var. Cafemde 2 tane 8mbit hattım bir ara 4mbit'e düştüğü gibi birde kopmalar yaşandı. Buraya yetkililer gelip baktı. Hızı yükselt dedi telefonun diğer ucundakine. Diğer kısım: Hızı yükseltiyorum ama kopuyor en iyisi 4mbit diyordu söylediklerine göre.

Cafemden ölçtüler hızı bir cihaz ile. Değerler inişli çıkışlı idi. Birde apartmandan gelen değere bakalım dediler, bak dediler gelen hız sabit. Bende gördüm yani. Sonra kabloları cat5 ile değiştirdik. Biz telefon etmeye gerek kalmadı 2 hatta kendiliğinden 8mbit oldu geri.

Düşünün birisi TTNet diğeri Superonline. İkisi de kendiliğinden 8mbit oldu geri..

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.