Şimdi Ara

TTNet Üyelik İptali ve Hazırnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Cumartesi günü ttnet bayisine gidip iptal başvuru formunu imzaladık ve bugün ttnet'ten iptal onayı için aradılar. Telefonda konuşan hanımefendi o kadar hızlı konuştuki pek birşey anlayamadım. 1 yıllık taahhüt yapmaya çalıştı kabul etmedim kapatmak istediğimi söyledim. Bunun üzerine kimlik bilgilerini alıp sonunda Hazırnet tarifesine yönlendirdiğini ve istediğimiz kadar ücretsiz kullanabileceğimizi söyledi. İstediğimiz zaman da üyeliğimizi tekrar açabilir mişiz...

Benim anlamadığım yerler:

İnternet bağlantımız neden kesilmedi?
    Hazırnet tarifesine geçtik ama gerçekten ücretsiz kullanacak mıyız?
    İnternet bağlantımız hiç kesilmeyecek mi?

• Yine çakallık yapmışlar... Öncelikle Hazırnet tabii ki ücretsiz değil! 24 saatlik kullanım bedeli 2,5 lira bugün itibariyle. Ücretsiz derken bağlantı ücreti, sabit ücret vs. yok, sanırım onu kastetmişler.

Tamam Hazırnet'te kullanmazsanız fatura gelmez, herhangi bir dalavere yok burada ama müşteri aboneliğini sonlandırmaya çalışıyor, laf kalabalığı yapıp Hazırnet'e geçiriyorlar Vallahi pes!
  • Kesinlikle. Aboneliğin iptalini istiyoruz ve iptal edilmeyip düşük bir tarifeye geçiriyorlar. Ben zaten internetten kurtulmak istiyorum. Bu tarife hem şevkimin kırılmasına hem de faturanın artmasına sebep olacak. Yarın müdürlükle görüşeceğim bu nasıl bir saçmalıktır...
  • Aynısı bugün benimde başıma geldi.

Telefonla arayan UKALA TTNET Temsilcisi, yasal hat sahibi Annem harfiyle "TTNET hattını iptal ettirmek istiyorum" demesine rağmen DOLANDIRICI KILIKLI TTNET Temsilcisi Annemi kandırabileceğini düşünüp hızlı hızlı birşeyler geveledi, en sonunda "hattı dondurma" diye birşeyler duyunca ben müdahale ettim. Bu sefer bu ukala şahıs "ben yasal hat sahibi ile görüşürüm, yasal hat sahibi hattı iptal ettirmek istemedi" diye YALAN ve TERBİYESİZCE bir tavır alınca bu sefer bende açtım ağzımı ve 5 saniye sonra Annemin tekrar "TTNET hattını iptal ettirmek istiyorum" ve bunu "Onaylıyorum" demesi ile telefondaki insan(!) "Hattınız iptal edilmiştir" diye söyledi ve işlem bitti.

Yahu ben bu kadar Terbiyeden, Ahlaktan, İnsanlıktan nasibini al(a)mamış bir şirket görmedim. Bunlar müşteriye hizmet değil RESMEN DOLANDIRICILIK TATKİKLERİ İLE VATANDAŞIN PARASI GÖZ DİKMEK işi yapıyorlar!

• Bunlar ölü soyucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titi net . Tite tite kullanacaksınız!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
    geçen yıl açıldı
    Kablonet yeni abonelik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nereden nasıl kazık atarız diye çaktırmadan yapıyorlar yapacaklarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.