|
Merhabalar arkadaşlar. İstanbul Arnavutköy de oturuyorum. Bölgem de hem Telekom hem süperonline fiber altyapısı var. Kısa özet geçersem. Zamanından türknet kullanıyor idim. Sürekli zam geliyor diye tahatüt düşündüm. O arada Turkcell arayıp duruyor. Bölgenize fiber geldi. Şöyle fiyat böyle kapmanya diye. Neyse bağlayalım dedik ama 3 ay da yapamadılar. Sinyal sorunu vs.. diyerekten. Ben de vaz geçtim. Sonra bir daha geldiler. Zamlı fiyat bağlayalım dediler. Kabul ettim. 200mbphs den 330tl Neyse türknet iptal ettim. Geçtim amma hiç 200 lük gibi değil. Akşamları yavaş. Ping var. Steam indirmeleri dengesiz. Defalarca aradım. Sorun yok iyi duruyor diyorlar. Dün akşam Fenerbahçe maçını çamur gibi izledim tod TV de . Yetti artık diye tekrar aradım bu gün. Ee bir şey yok normal diyorlar. İptal etmek istediğim de ise 2500tl yakın ücret söylediler. 4 ay kullanmışım 8 ayın daha var.h hepsinin indirim parası. Sözleşme var. Vs... Şimdi uzun zamandır böyle konularda değilim. İptal yapmak istiyorum. Bu ücreti vermek zorunda mıyım ? Yoksa başka yolları mı var ? Bana yardımcı olabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt