Şimdi Ara

TTNET'ten Şu Anda Memnun Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben açıkçası şu anda fiyatlar hariç memnunum. Hattımda bağlantı sorunum yok ve bağlantı kopması gibi sorunlar yaşamıyorum. Hız konusunda da sıkıntım yok, videolar hızlı açılıyor. 3 ay önce nakil yaptırdım ve nakil işlemimi 2 günde tamamladılar. Korsan indirmeye karşı olduğum için AKK'yle hiç işim olmuyor. Ayda zaten en fazla 20-25 GB kota harcamış oluyorum. Faturalarım her ay düzenli geliyor. Müşteri hizmetleri tarafından reklam amaçlı aranmıyorum. Ben bu şekilde memnunum. İnternet ihtiyacımı istediğim şekilde karşıladığı için şimdilik memnunum. Maddi durumumuz iyi olduğu için sadece fiyat bakımından memnum değilim.

• 16 Mbps Ultranet kullanıyorum, altyapıda sorun yok 16 mbps tam alıyorum fiyatlardan şikayetçiyim sadece.
  • valla evde ki ttnet memnun değilim lakın işyerimdeki fixnet hizmetinden memnunum

100mbps aknsiz fixnet fiber hizmeti alıyorum yalın kurumsal paket gpon+ kabin var işeyimdeki binada cat 7 kablo ile tılgın modeme bağlı download hızı 98-99 upload hızı 3.90-3.98 arası pıng yurtiçi sabit 1ms yurtdışı 30-40ms arası

evimde ttnet 100mbps hipernet 200gb aknli kulanıyorum t21 kabin var aparmanda cat 7 kablo ile bağlıyım modem airties 5650 90-96 arası hız alıyorun download 1.90-1.97 arası upload var pıng yurkiçi 8-15ms arası yurtdışı 57-70 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 16 Mart 2014; 15:14:45 >
  • ben memnun değilim.İşin garibi arıza kaydına gelen servis elemanı da memnun değilmiş ttnet in verebileceği hız bu dedi bende evde ttnet kullanıyorum ama başka bi alternatif olsa bir dakka durmam dedi............ işte bu kadar memnunuz .Ben şimdi nettayı yapmaya başladım ama daha ayakkabı topuğundayken internet gitti iki üç sene sonra bi nettam olacak bu hızla......
  • Fiyatlar fahiş. İstanbul gibi metropolde bile çoğu semte adam gibi hizmet götüremedikleri için iç tesisatına cat6 çektirip yeniletmiş adama bile hattınız maksimum bu kadar destekliyor deyip 8 mbit parası alıp 5-6 mbit verebiliyorlar.

Yemin ederim bu ücrette internet Amerika'da olsa millet sokaklarda eylem yapar bir şey yapar protesto ederdi ama artık Türkiye'de sokakta herhangi bir şeyi protesto eden her kişiye terörist, çapulcu denildiği için millet onu da yapmıyor.

Kısacası Türkiye'de kimse çıkıp da TTnet'den memnunum demez. Diyen varsa ya TTnet'in çalışanıdır ya da parayla tuttuğu kişilerdir.
  • hiç memnun değilim mecbur olmasam kullanmam bile
  • Ben santrale 50 metre (aynı zaman genel müdürlük) uzaklıktayım. 8 yıllık abonelik süresince burada yazılan hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ben karşılaşmadım sen karşılaştınsa bu beni rahatsız eder. Herkese eşit hizmet vermesi lazım. Senle aynı parayı ödeyip ben iyi hizmet sen kötü hizmet olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hizmetten memnunum en son ne zaman aradığımı hatırlamıyorum bile.

Lakin fiyatlar konusunda aynı şeyi söyleyemem.
  • Ne ekipleri işten anlar kablo söküp takmaktan başka birşey yapmazlar onuda düzgün yapamazlar, ne müşteri hizmetleri bir işe yarar. Kopma olayını 2 aydır çözemedi illet şirket. Mayısta bitiyor taahhüt o zaman çıkacam işte.
  • 20mbps 75GBaknli Ttnet hipernet kullanıyorum, gayet memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki değilim. Reklamları ise tam bir facia.
  • Memnunum 3 lü paket kullanıyorum bir problem yok tek sıkıntımız akk
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

valla evde ki ttnet memnun değilim lakın işyerimdeki fixnet hizmetinden memnunum

100mbps aknsiz fixnet fiber hizmeti alıyorum yalın kurumsal paket gpon+ kabin var işeyimdeki binada cat 7 kablo ile tılgın modeme bağlı download hızı 98-99 upload hızı 3.90-3.98 arası pıng yurtiçi sabit 1ms yurtdışı 30-40ms arası

evimde ttnet 100mbps hipernet 200gb aknli kulanıyorum t21 kabin var aparmanda cat 7 kablo ile bağlıyım modem airties 5650 90-96 arası hız alıyorun download 1.90-1.97 arası upload var pıng yurkiçi 8-15ms arası yurtdışı 57-70 arası

fixnet ne zamandır yalın hizmeti veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    valla bağlandı bağlanalı yalın yani sabit het verdilerse bilmiyorum ama ben yalın kullanıyorum önceki hattımda yalındı zaten yalın 24mbps aknsiz paketti ttnet in
  • Dns kullanmadan istediğim sitelere giremiyorum. Bu yasaklar devam ettiği sürece memnun olmam imkansız.

Müşteri Hizmetlerine hiç girmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

Dns kullanmadan istediğim sitelere giremiyorum. Bu yasaklar devam ettiği sürece memnun olmam imkansız.

Müşteri Hizmetlerine hiç girmiyorum bile.

19 Mayıs'tan sonra DNS ile de giremiyceksin...
  • Altyapı yetersizliği yüzünden interneti sağlıklı kullanamıyorum.
  • TTNet fiyatlarda indirim yapmalı altyapısı geniş diye diretiyor pahalı gerçekten ttnet
  • Degilim.

Yillardir ttnetteyim ama yine kurtulamadim. Bugun anlasma yapildi 2 yillik ama henuz SOZde. 31ine kadar her sey degisebilir. Yalan soyluyorlarsa ve gercekten fiber altyapi yoksa zaten superonline'i da dsmart'i da ayni. Fiber olmadikca internet saglayici degistirmenin bir getirisi yok.

AKK beni cildirtiyor. Sansurler cildirtiyor. Bir de ustune olur olmaz baglanti kesintileri, konfigurasyonla oynamalar vs girince...
  • fiyat hariç memnunum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.