Şimdi Ara

Ttnet(telekom) Youtube'a kısıtlama mı uyguluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu aralar Youtubedan adam akıllı birşey izleyemez oldum.6. Mgbt internetim var ama 360p donarak oynatıyor. Başka video sitelerinde böyle bir sıkıntı görmedim. Dailymotion da filan 480 gayet akıcı çalışıyor. Youtubeda şöyle bir yer yakaladım;
     Ttnet(telekom) Youtube'a kısıtlama mı uyguluyor?
    Ttnet acaba youtubeda download için kısıtlama mı uyguluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcnkrt -- 17 Mart 2013; 17:23:03 >

• Ttnet demiyelimde uyguluyorsa telekom uyguluyor. Bendede biri adsl var donuyor smile adsl olanıda donuyor doping olanıda donuyor buda telekomdan kaynaklanıyor veya telekomdan değil youtubeun türkiyeye verdiği bant genişliğinden kaynaklanıyor
  • Dailymotion gayet iyi. Evet sorun Youtube'da. Türkiye'yi haklı olarak 3. Sınıf Dünya ülkesi görmelerinden kaynaklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elerin den gelse youtubeyi tamamen kapatcaklar da olay çıkar burda yeri degil ama yazayım google fiber varmış 5mbt sınırsız interneti badavaya veriyormuş gelde halizimze gülme demi
  • Bende de takılıyor nedense
  • Amerikadaki vpn serverından youtube 720p yi takılmadan izliyorum normal olarak arada 360 takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

elerin den gelse youtubeyi tamamen kapatcaklar da olay çıkar burda yeri degil ama yazayım google fiber varmış 5mbt sınırsız interneti badavaya veriyormuş gelde halizimze gülme demi

olurmu öyle şey len yanlışın vardır senin ( bir koyun olarak yazıyorum bunu, inanamıyor insan haklı olarak)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

elerin den gelse youtubeyi tamamen kapatcaklar da olay çıkar burda yeri degil ama yazayım google fiber varmış 5mbt sınırsız interneti badavaya veriyormuş gelde halizimze gülme demi

olurmu öyle şey len yanlışın vardır senin ( bir koyun olarak yazıyorum bunu, inanamıyor insan haklı olarak)

tintin net batmadığına göre bizde var bir tuhaflık

• bendede 360p de iken bile takılıyor
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim olayın vahimliğine birde şöyle bakalım, okuduğum birşeyi paylaşayım, birkaçgün önce battlefield3 isimli oyunun son paketi yayınlandı ve battlefield ın kendi forumunda adamlar bu paketi ne kadar hızda indirdiniz diye topic açmışlar, 105 megabyte saniye diye bir rakam gördünmü sen hayatında hiç? evet gavurlar bu hızlarda internet kullanıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim olayın vahimliğine birde şöyle bakalım, okuduğum birşeyi paylaşayım, birkaçgün önce battlefield3 isimli oyunun son paketi yayınlandı ve battlefield ın kendi forumunda adamlar bu paketi ne kadar hızda indirdiniz diye topic açmışlar, 105 megabyte saniye diye bir rakam gördünmü sen hayatında hiç? evet gavurlar bu hızlarda internet kullanıyor

elin gavuru BG tanlsı yapıyo biz de bakıyoz o paraya o hız o upload olurmu deyip kafamızı modeme vuruyoruz

• 1080p takılmadan izliyorum TTNet ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evezok

1080p takılmadan izliyorum TTNet ile

fırsatın varken tadını çıkar
  • Bence oyle bisey yapamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen ilginç donmalar olsa da (sanki flash player tabanlı gibi) 1080p de donmadan izleyebiliyorum videoları. net limitsiz yalın 8 mbit paketim.
  • sorun yok gibi sanki
  • 4mbitle 720p izliyorum
  • 5 mbit bağlantı var sözde 360p ye bile yetişemiyor donuyor .. var bir üç kağıt ..chrome kullanıyorum..
  • Herkesde farklı olmasıda garip.Kiminde donması kiminde "kaymak" gibi akması altyapı problemleriini aklıma getiriyor. Altyapılardan mı acaba bu sorun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evezok

1080p takılmadan izliyorum TTNet ile

fırsatın varken tadını çıkar

Yok yok ondaki TTNET değildir bence :) Cidden video sitelerinde komedi. 3G bile daha hızlı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.