Şimdi Ara

TTneT sözleşme imzalayınca internet çok kötü oldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak ayının sonunda ttnet ile sözleşmemiz bitti sözleşme bittiği zaman oyunda sabit 51 ping ile oynuyordum (ping testtede düşüktü). Sonra ttnet ile sözleşme imzaladık sanırım 1 sene. Sözleşme imzaladıktan 1 hafta sonra ping uçmaya başladı 100 ler 110 lar 180-200 ü gördüğüm oldu. En iyi zamanında 70 oluyor hızda düştü akk dan değil sanırım çünki hep böyle anlamadığım şey bunlar bilerek mi yapıyor yani sözleşme imzaladık 1 yıl kesin burda olacağımız için internet hızını mı düşürüyorlar gerçekten bundan şüphelenmeye başladım artık böyle olursa sözleşmesiz kullanıcam ttneti 2 dakkada bir internet kesiliyor arıyoruz sistem çok dolu 20 dakka sonra arayın diyorlar sonra arayınca bişeyler yapıyorlar 1 gün süper sonra yine pert niye bu böyle ?

• Tesadüf olmuştur dostum. Böyle bir şeyle uğraşmazlar tek tek her kullanıcı için. Kim imza attı kim atmadı...
    Genel olarak filtreleme ile, sansür uygulamasıyla alakalı olabilir.
  • Senelerdir TTNET'e taahüt vermenin ne kadar hatalı bir yaklaşım olduğunu Şekil 1A'da olduğu gibi açıklamaya çalıştık gerçi hep...
  • Ha tabii ki taahhüt vermeyin o ayrı mesele de :)
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    vardır bunun içindede bir iş ttnetle herşey mümkün kim bilir belki imza attı nasılsa cayma bedeli ödeyemez diyip hızını düşürmüşlerdir veya yurtdışı çıkışına müdahale etmişlerdir yani artık herşeyin altında bir kurnazlık arar olduk türk milleri olarak :)
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    İyi de internet çok pahalı 67+15=82 TL. Katma değerli bir servise de üye olsanız rahat 92. Hiper - Fiber kullanırsanız 100 TL'yi buluyor. :)
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Maalesef iki ucu pis değnek :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bu durumun imza atıp atmamak ile bir alakası yok.
  • TTNet pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNet taahhüt bitmişti Ocak ayında bende sözleşme imzalamayıp başka firmalara bakacaktım.Sonra temsilci dediki taahhütsüz 6 ay %50 indirim yani Temmuz'da bitiyor kampanya ( bittikten sonra başka firmaya gececeğim) Sınırsız 8 mbit 7.67 alıyor speedtest'e öyle gözüküyor normalde fatura 36,50 gelmesi gerekliydi 21,50 geldi Teşekkürler TTNet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscifci

TTNet taahhüt bitmişti Ocak ayında bende sözleşme imzalamayıp başka firmalara bakacaktım.Sonra temsilci dediki taahhütsüz 6 ay %50 indirim yani Temmuz'da bitiyor kampanya ( bittikten sonra başka firmaya gececeğim) Sınırsız 8 mbit 7.67 alıyor speedtest'e öyle gözüküyor normalde fatura 36,50 gelmesi gerekliydi 21,50 geldi Teşekkürler TTNet

Arayip tehtid mi ettin ne yaptin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Julimezar Ilk kez şaşırtdılar valla beni inşallah diğer ayda 21,50 gelir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.