Şimdi Ara

TTNET SANTRAL NUMARALARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
105.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul bahçelievler yenibosna bilen var mı ?? nerededir numarası nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Arkadaşlar ;

TTNET Bölge olarak santral numaralarını blen arkadaşlar lütfen burda paylaşsın.Sabahtan beri Ulaşmaya çalışıyorum ama AVCILAR SANTRAL telefon numarasını bulamıyorum.Lütfen birbirimze yardımcı olalım...

santralla ne işin vardı yine naptılar
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Sokullu Santral Arayınca Başkası Çıkıyor Mühendisli Firmasımı Ne Çıkıyor

Yeni Numarası 312 555 1234 -5142-5100
  • Numaraların birçoğu geri aramasız beyler. Yani dış aranmaya karşı kapalı oluyor.
  • banada lazım ama ben yarın bizzat gidip hattımla ilgili problemi söylemeyi düşünüyorum.
  • izmir ödemiş santral numarasını bilen var mı acaba ?
  • samsun ilkadıma ait 2 numara tesbit ettim ama ikisi de açmıyor acaba yanlışmı?
    doğrusunu bilen varmı? şu numaralar:
    3625553097
    3625551092
  • elmaliTurta E kullanıcısına yanıt
    en fazla 2mbps alınabiliyormuş derken hocam ? :S ne için bu hangi paket
  • TTNET BU KADAR ALÇALDI
    MİLLET TTNET ÇAĞRI MERKEZİNDEN ARTIK YORULMUŞ BIKMIŞ NASIL ÇARELER ÜRETİYOR
    YAZIKLAR OLSUN TTNET
  • 4 gündür evde ne telefon var nede internet 4441444 gereksiz bir numara santral no istiyorum veremeyiz diyorlar. Kolpacı hainler ayda 90 küsürlira para ödüyoruz bir arızayı halledemedi hainler haram zehir zıkkım olsun bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belalarını versin, bu santral paşalarının yüzünden ttneti geçen hafta iptal etmiştim,iptale kadar nereye şikayet etsem hep aynı cevap SANTRAL NE DERSE O OLUR! vay vayu vay...
    iyiki de iptal etmişim, genel müdürlükten arayan biri, bir daha ki hız olaylarında direk el koyacaklarını santral ile muhatap olmama gerek olmadığını söyledi ve 6 ay yüzde 50 indirim teklif etti taahhütsüz, deneme için kabul ettik. ,şimdilik iyi gidiyor, gerçekten bu kadar kendi şirketine düşman eleman aranıyorsa ttnet santral personelidir.
    yerim yurdum belli gizli saklı değil
    SAMSUN İLKADIM SANTRALI
  • yokmu alibeyköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarpeDieM-TR-

izmir bornova telekom
    232-3881122 veya 232-3882123

hortlatmış olucam ama aradım bayan cıktı :D
  • ttnete arayıp sizin yerinize santralden detaylı bilgi almasını isteyin yapıyorlar ben istedim yaptılar bölgemde vdsl yokmuş bırak çalışmasını planı bile yokmuş o yüzden ttneti bırakıcam şubatta bitiyor başka sağlayıcıya geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

ttnete arayıp sizin yerinize santralden detaylı bilgi almasını isteyin yapıyorlar ben istedim yaptılar bölgemde vdsl yokmuş bırak çalışmasını planı bile yokmuş o yüzden ttneti bırakıcam şubatta bitiyor başka sağlayıcıya geçicem

hocam ben kaç kez sordum o şekilde iletişim sağlıyamıyoruz dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

ttnete arayıp sizin yerinize santralden detaylı bilgi almasını isteyin yapıyorlar ben istedim yaptılar bölgemde vdsl yokmuş bırak çalışmasını planı bile yokmuş o yüzden ttneti bırakıcam şubatta bitiyor başka sağlayıcıya geçicem

ben vdsl geçmiştim sadece geçmeyi bekliyordum modem bile almıştım dışardan ama geçemedi belkide onun için detaylı araştırmışlardır ama dediğim gibi benim yerime telekomu aradılar detaylı bilgi aldılar en son rapor verdiler uğraşmak istemiyorlardır yoksa sorabiliyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

ben vdsl geçmiştim sadece geçmeyi bekliyordum modem bile almıştım dışardan ama geçemedi belkide onun için detaylı araştırmışlardır ama dediğim gibi benim yerime telekomu aradılar detaylı bilgi aldılar en son rapor verdiler uğraşmak istemiyorlardır yoksa sorabiliyorlar

Bende dün akşam iptal ettircem filan dıye gırdım cumleye tahhahhüt cezasını fılan sordum sonra sorunu konuştuk herseferınde ping ile ilgili işlem yapamıyoruz dıyen ttnet sikayet kaydını oluştururken benım cumlelerım ıle olusturdu ayrıca santraldekı gorevlılerın sızı aramasını belirttım dedıler iptal filan duyunca paşapaşa destek verıyoruz dıyorlar bakalım arayan olucakmı

• Istanbul,Sariyer Büyükdere santral telefonunu verebilecek biri var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cgdsbbr

quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

bursa esenevler santrali numarasını bilen var mı ?
    11880 i arayıp numarayı öğreniyorum ama yanlış numara mı veriyolar artık her neyse telefonu açan yok

benim bildiğim yıldırım tarafına setbaşı telekom müdürlüğü bakıyor

SETBAŞI TÜRK TELEKOM OFİSİ KAYHAN MAH. ÜNLÜ CAD. NO:30 2245554203

Setbaşı
    555 4504
    555 4509

Emirsultan
    555 4540
    556 4541

Benden duymuş olmayın

kestel baglı olan tel no biliyor musunuz beyler ?
    Bursa/Kestel

• ÇANAKKALE 5551192-93-94
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.