Şimdi Ara

TTNET SANTRAL NUMARALARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
105.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayvalık Santral numarasını bilen varmıdır acaba...
  • Dudullu keyap santralının bana arıza ıle ılgılı dönuş yaptıgı numarayı aradım bır kaç defa her arayısımda mesguldu hep mesgul calıyordu telefon
  • Selamlar... Ben sarıyer bölgesinde oturuyorum.Hangi santrale bağlı oldumu bilmiyorum. Yardımm edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurpolat

ben ist/sultangazide oturuyorum Basti Mutaf ın yazdığı numarayı 1 ay önce aramıştım fakat smile kullanıyorum diye adam ilgilenmedi.TTnet ile smile ın santralleri farklımı?

sultangazideysen bence aramaktan ziyade santrale git.
    orada bire bir yardımcı olurlar..
    (cami durağından gaziye giden yeni yolun üzerinde sağda-hamaratlının yanında)
  • Beyler ankara incirli santralininkini verebilecek olan varmı
  • google da santral numaralarını bulmak deveye hendek atlatmak gibi,,devlet sırrımı arkadaş ne acaip bir kurum bu turktelekom, numarayı bulmak bir dert,doğru mu değil mi anlamak bir dert,doğrusunu bulunca adamlara ulaşmak ayrı bir dert,ben Eyüp de oturuyorum ama santralim esenler ne alaka ise,,sonra da mesafen fazla hattın kaldırmıyor diyorlar taa oraya santral kurarsan olacağı bu,
  • Denizli'deyim.

Beni bu numara üzerinden aramışlardı.

258 555 42 90
  • Bergama'nın kini bilen var mı ?
  • telekom ofislerinin numaraları
    http://www.fileden.com/files/2010/4/9/2822816//Turk_Telekom_Ofisleri.xls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RVoyager -- 8 Haziran 2011; 18:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

telekom ofislerinin numaraları
    http://www.fileden.com/files/2010/4/9/2822816//Turk_Telekom_Ofisleri.xls

Bak bu iyi oldu sağol dostum bizim santralin numarasıda varmış arıyordum ne zamandır.
  • Uydukent/Kurtköy/Pendik TTnet Santrali. Bizzat santrale gittim, aldım numarayı.

482-43-21
  • adana yüregir nasıl ögrenicem ben acaba bilen varmı
  • Kocaeli- Izmit Alemdar santral müdürlüğünün telefon numarasını bilen birileri varmı acaba?
  • arkadaş ne santralmiş.. bu kadar uğraşsam başbakana ulaşırdım. hiç mi telefona bakmaz bunlar
  • Istanbul - Zeytinburnu santral numarasını bilen varmı?
  • İstanbul Merter bölgesiyle ilgilenen santralin adresini bilen var mı?
  • İstanbul Küçükköy Santral numarasını bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Manisa-Salihli Ttnet santral numarası ?
  • merhaba arkadaslar

adsl hızımı yukseltmem ıcın turktelekomdan hattımın durumunu ogrenmem gerekıyormus
    ıstanbul umranıye telekom mudurlugunu aramam gerekıyormus
    11811 den ıkı numara verıyorlar 216 312 64 48 / 632 14 00 bu ıkı numarayı aradıgım halde 2 gundur acan yok bu numaraları
    11811 den aldıgım halde koca umranıye mudurlugu bu telefonlara nasıl bakmaz anlayamıyorum
    yanlısmı verıyorlar yada sızın bıldıgınız bır numara var mı
  • çanakkale 5551167
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.