Şimdi Ara

TTNET SANTRAL NUMARALARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
105.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

ttnete arayıp sizin yerinize santralden detaylı bilgi almasını isteyin yapıyorlar ben istedim yaptılar bölgemde vdsl yokmuş bırak çalışmasını planı bile yokmuş o yüzden ttneti bırakıcam şubatta bitiyor başka sağlayıcıya geçicem

hocam ben kaç kez sordum o şekilde iletişim sağlıyamıyoruz dediler

ben vdsl geçmiştim sadece geçmeyi bekliyordum modem bile almıştım dışardan ama geçemedi belkide onun için detaylı araştırmışlardır ama dediğim gibi benim yerime telekomu aradılar detaylı bilgi aldılar en son rapor verdiler uğraşmak istemiyorlardır yoksa sorabiliyorlar

Bende dün akşam iptal ettircem filan dıye gırdım cumleye tahhahhüt cezasını fılan sordum sonra sorunu konuştuk herseferınde ping ile ilgili işlem yapamıyoruz dıyen ttnet sikayet kaydını oluştururken benım cumlelerım ıle olusturdu ayrıca santraldekı gorevlılerın sızı aramasını belirttım dedıler iptal filan duyunca paşapaşa destek verıyoruz dıyorlar bakalım arayan olucakmı

hocam aynı durum şuan bende var. pingim aşırı yüksek ve aradığımda biz ping ile ilgili işlem yapamıyoruz diyorlar. nasıl bir konuşma yapayım bu vampirlere karşı? çıldıracağım ya.

• hocam uğraşmayın müşteri hizmetleriyle santral ile görüşün hangi ile bağlıysanız googleden aratın o ile ait türk telekom santral numaralarını. mutlaka çıkar bişeyler.
  • Esenlere Hangi Santral Bakiyor No Bilen Varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih santralin telini bilen yazabilir mi?

• Manisa şehzadelerin numarası var mı???

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.