Şimdi Ara

TTNET sabır sınırlarını zorluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen aya kadar 2mbit 6gb sınırlı adsl tarifesini kullanıyordum.Ancak artık her ay kotayı 5 gb civarında aşıp fazla para vermekten bıkmıştım.Bundan dolayı 1mbit sınırsız tarifeye geçtim.(aralık ayının son haftasıydı yanlış hatırlamıyorsam) Ancak şimdi gelen faturama baktığımda bir tuhaflık var.Adamlar tarifeyi doğru geçirmişler 1mbit sınırsız diye ancak ödenecek tutar kısmı çok garip birde kotayı aşan miktar diyorki ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Çok afedersiniz! LAN KOTASIZ ADI ÜSTÜNDE SINIRSIZ BUNUN AŞIMI MI OLUR ???!!! EY TTNET ?? Neyse ss aşağıda bakıp fikir verirseniz sevinirim.

http://img216.imageshack.us/my.php?image=faturayl2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tractor -- 29 Ocak 2009; 1:07:30 >

• TT'ye yürüyelim,birşeyler yapalım.Bir gün belirleyelim,o gün herkes kendi şehrinde eylem,yürüyüş falan yapsın.Başka türlü olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 29 Ocak 2009; 1:08:26 >
  • Valla yav adamı ayar ediyorlar.İşte herşeyi tekelinde bulunduruğu için adam istediğini yapıyor bizde eyvallah diyoruz mecburen!
  • Kardeşim, Şuç sende. Boşuna TTNet ti suçlama. Sınırsız tarifeye geçmeden önce yaptığın borçları çatır çatır ödemek zorundasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PortaL| -- 29 Ocak 2009; 1:10:24 >
  • Ne yapalım kardeşim elimiz mahkum
  • Tamamda kardeş faturada belirtiyor zaten FATURA DÜZENLEME TARİHİNE KADAR ÖDENMEMİŞ TOPLAM BORÇ TUTARI:Ödenmemiş borcunuz yoktur.Teşekkür ederiz. diye Ben mi yanlış gördüm acaba
  • Son 2 günüm TTnette ondan sonra kurtuluyorum bu Allah'ın belası şirketten. Uydunet saolsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tractor

Tamamda kardeş faturada belirtiyor zaten FATURA DÜZENLEME TARİHİNE KADAR ÖDENMEMİŞ TOPLAM BORÇ TUTARI:Ödenmemiş borcunuz yoktur.Teşekkür ederiz. diye Ben mi yanlış gördüm acaba

Önceki aydan aştığın kota ücretini ödüyorsun.Biraz pislik yapıp sınırsıza geçtikten sonraki 1-2 gün kadar indirdiğinide ekliyorlar.
    Tarife değiştirdikten sonraki 2 ay çok sakat.Tarife değiştirme ücreti yok falan diyorlar ama yalan onlar TTnet bu almazmı ücret

• Beyler mesela 50 gb kotayı aştık kapatmak istedim.Ne yapcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cro-X

Beyler mesela 50 gb kotayı aştık kapatmak istedim.Ne yapcam?

Malesef ödemek zorundasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: |PortaL|

quote:

Peki borç olunca evi aramıyorlar mı?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yani ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani ?

Yani şu kadar borcunuz var ödeyin diye?

• quote:

Böyle birşey yapmazlar. Çünki sen üyeliğini iptal etmek için paranı ödüyorsun. Üyeliğini iptal ettirmesende faturadan alıyorlar zaten. Ama faturanı ödemessen mahkemelik olursun.
  • quote:

quote:

Böyle birşey yapmazlar. Çünki sen üyeliğini iptal etmek için paranı ödüyorsun. Üyeliğini iptal ettirmesende faturadan alıyorlar zaten. Ama faturanı ödemessen mahkemelik olursun.

hmm. Fatura ödemede bir sorun yok ama içerde biriken borç çok zor ya.Arayıp öğrenebiliyormuyuz?
  • bende yaklaşık 1,5 gb aştım kotayı ne kadar fazla bir ücret ödüyeceğim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Or_By

bende yaklaşık 1,5 gb aştım kotayı ne kadar fazla bir ücret ödüyeceğim?

15 lira
  • kasım ayı sadece msn e girdim.. 4.5 gb kullanmışım..kota aşmışım.. bende o işi anlamadım... ne msn miş
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_don

quote:

Orjinalden alıntı: Or_By

bende yaklaşık 1,5 gb aştım kotayı ne kadar fazla bir ücret ödüyeceğim?

15 lira

yuh artık 15 mi?? zaten 4 gb a 30 veriyoz nasıl oluyor 15
  • 4.321.487.888
    (4,025 GB)

alttakinemi üsttekinemi göre hesaplanıyor kota?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.