Arkadaşlar selamlar bu konuda ttnet den çektiğim rezilliği anlatacağim.Yaklaşık 5 ay oldu yeni eve taşınalı önceden superonline kullanırken burada altyapısı olmadıgından ttnet e geçmek zorunda kaldım fiber alyapısı olan bir sitedeyim 24 mps 100GB AKK(rezilliği) 70TL olan pakete abone oldum modem vs kuruldu 5 aydır sürekli sorunlar oluyor kopmalardan hız düşmesine kadar aramaktan bıktım bunları,İnsanda bi gram utanma olmazmı ya lan ben sana her ay 70 tl veriyorum akk rezilliğini geçtim bana kotam dolmadan hakkım olan internetimi ver bari be ay sonunda arıyorum kotanız doldugundan yavaş deniliyor ay başında arıyorum hattınız bukadar destekliyor... gibi her aramamda farklı eleman farklı saçmalıkları lan okadar destekliyorsa bana okadarlık abonelikden yapsaydınız kaç kere arıza kaydı oluşturdum 1 kere 2 kere mesaj atılıyor duzeldimi diye geri dönüşü olmuyor.Şu anda halen abone olduğum 24 mps lik abonelikden 9 mps kadar indirme hızı alıyorum (ay başı) aradığımda kayıt oluşturuyor hiçbir icraat olmuyor.Aradığınızda müşteri hizmetlerine ulaşmak bir dert 7 8 kere saçma sapan yerlerden bağlanıyoruz.
Burdan yetkililere sesleniyorum.Böyle bir rezilliktir TTNET hakkımı helal etmiyorum.Siz ödediğim ücretin bedelini verene kadar hergün arayacağım.