Şimdi Ara

TTNET Ping Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok fazla araştırdım bu konuyu ama olumlu bir yanıt bulamadım sistemimde hiç bir sıkıntı yok ama bu ping sorunu cidden çok rahatsız edici. Oynadıgım bütün multiplayer oyunlarda sürekli ping ile karşılaşıyorum buda artık çekilmez bir hale geliyor. müşteri hizmetlerini aradım ama ondan da bir şey çıkmadı. Önerebileceğiniz önerileri bekliyorum, eğer bu sorunun bir çözümü yoksa internetimi değiştirmeyi düşünüyorum bunun hakkında da öneri istiyorum şu anda mevcut paket ttnet 8mbs paketi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Aynı Sorun Bendede Var 1 Hafta İçinde Başladı 500 700 1000 Bile Almışlığım Var 4 Kere Aradım Bizle Alakalı Değil Diyolar

Sorunu Bulursan Banada Yaz Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinglimert -- 5 Eylül 2015; 17:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pinglimert

Aynı Sorun Bendede Var 1 Hafta İçinde Başladı 500 700 1000 Bile Almışlığım Var 4 Kere Aradım Bizle Alakalı Değil Diyolar

Şuan ki durumumuz aynı hocam benımde 900-1000 ping. sistemden kaynaklıdır diyor sistemimi yeni topladım daha 1 ay olmadı bu ttnet hem çözüm bulmuyor hem iyi hizmet vermiyor. Biter bitmez derhal kapatıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: SorunÇözücü

quote:

Aynı Sorun Bendede Var 1 Hafta İçinde Başladı 500 700 1000 Bile Almışlığım Var 4 Kere Aradım Bizle Alakalı Değil Diyolar

Şuan ki durumumuz aynı hocam benımde 900-1000 ping. sistemden kaynaklıdır diyor sistemimi yeni topladım daha 1 ay olmadı bu ttnet hem çözüm bulmuyor hem iyi hizmet vermiyor. Biter bitmez derhal kapatıcam

Hocam Bende Buhaftasonu Superonline Geçiyorum Taahhüt Bittide

• quote:

quote:

quote:

Hocam Bende Buhaftasonu Superonline Geçiyorum Taahhüt Bittide

eğer memnun kalırsan ve bu sorunları yaşamazsak banada burdan bildir olur mu :)

• Windows 10 varsa geri dönün. Windows 10 da biraz pingi yükseltiyor. Benim gözlemim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Windows 10 varsa geri dönün. Windows 10 da biraz pingi yükseltiyor. Benim gözlemim bu

Hocam sistemimdeki ekran kartının daha verimli ve güncellemeleri alabilmesi için işletim sisteminin windows 10 olması gerek win 10 geçeli fazla olmadıgından windows 8'de de ping olduğunu biliyorum. Sorunum hala devam ediyor cevabın için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    3 ay önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ADSL kullanıyorsunuz her tür iss geçersen geç yine yaşayacaksin hele ki superonlinenın yurdısı .çıkışlar kötü daha da beter olur. Normalde taş çatlasa 100ms in üzerine çıkmaması lazım bulunduğun yerdeki ankastre kutu hasarlımı , bina için kablolama oksitlenme yapmış olabilir. Hat değerlerinizi ayrı bir konu açarak yazarsanız altyapınızda sıkıntı olup olmadığını söyleler.
  • Aynı sorun bende de var ko da habire 500-600 görüyorum sürekli dc yiyorum hesap banlanacak en sonunda. Ben de arayinca bizle alakali degil diyorlar e kardeşim senle alakalı değil, onla alakalı değil benle mi alakali anasini satayim ben kendi kendime mi sokuyorum bu pingi. Ne zerzavat kafalı adamlar yahu. Allah belalalrini versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

ADSL kullanıyorsunuz her tür iss geçersen geç yine yaşayacaksin hele ki superonlinenın yurdısı .çıkışlar kötü daha da beter olur. Normalde taş çatlasa 100ms in üzerine çıkmaması lazım bulunduğun yerdeki ankastre kutu hasarlımı , bina için kablolama oksitlenme yapmış olabilir. Hat değerlerinizi ayrı bir konu açarak yazarsanız altyapınızda sıkıntı olup olmadığını söyleler.

hocam cevabınız için teşekkürler. Bu kablo kontrol hakkında, bu kontrolleri kendim mi yapmam gerekiyor üzgünüm ne dediğinizi anlayamadım biraz daha açar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Aynı sorun bende de var ko da habire 500-600 görüyorum sürekli dc yiyorum hesap banlanacak en sonunda. Ben de arayinca bizle alakali degil diyorlar e kardeşim senle alakalı değil, onla alakalı değil benle mi alakali anasini satayim ben kendi kendime mi sokuyorum bu pingi. Ne zerzavat kafalı adamlar yahu. Allah belalalrini versin.

hocam cevabın için teşekkürler. EA Games bilet attım durumu anlatmaya çalıştım geri dönüşleri çok kısa sürdü ve bu sorun için İpv6 denilen bir yazılımı kapatmam gerektiğini önerdiler microsoft sitesinde bir yazılım indirdim çalıştırır çalıştırmaz devre dışı bıraktı zaten ekstra bir şey yapmadım. Oyuna girdiğimde pingim 65 oldu çok şaşırdım. Rahat bir şekilde oynadım :) ama bu durum sadece 1 gün sürdü ertesi gün yine aynı ping sorunu devam etti neden bu ping oluyor anlamıyorum. Hocam bir deneyin isterseniz sizde belki benimki gibi olmaz hep pinginiz düşük olur ve o kafası çalışmayan müşteri hizmetleriyle zamanımı boşa harcıyoruz hiç bir bir şey bilmiyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Aynı sorun bende de var ko da habire 500-600 görüyorum sürekli dc yiyorum hesap banlanacak en sonunda. Ben de arayinca bizle alakali degil diyorlar e kardeşim senle alakalı değil, onla alakalı değil benle mi alakali anasini satayim ben kendi kendime mi sokuyorum bu pingi. Ne zerzavat kafalı adamlar yahu. Allah belalalrini versin.

hocam cevabın için teşekkürler. EA Games bilet attım durumu anlatmaya çalıştım geri dönüşleri çok kısa sürdü ve bu sorun için İpv6 denilen bir yazılımı kapatmam gerektiğini önerdiler microsoft sitesinde bir yazılım indirdim çalıştırır çalıştırmaz devre dışı bıraktı zaten ekstra bir şey yapmadım. Oyuna girdiğimde pingim 65 oldu çok şaşırdım. Rahat bir şekilde oynadım :) ama bu durum sadece 1 gün sürdü ertesi gün yine aynı ping sorunu devam etti neden bu ping oluyor anlamıyorum. Hocam bir deneyin isterseniz sizde belki benimki gibi olmaz hep pinginiz düşük olur ve o kafası çalışmayan müşteri hizmetleriyle zamanımı boşa harcıyoruz hiç bir bir şey bilmiyorlar.

sagolun hocam tskrler deneyecegım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

ADSL kullanıyorsunuz her tür iss geçersen geç yine yaşayacaksin hele ki superonlinenın yurdısı .çıkışlar kötü daha da beter olur. Normalde taş çatlasa 100ms in üzerine çıkmaması lazım bulunduğun yerdeki ankastre kutu hasarlımı , bina için kablolama oksitlenme yapmış olabilir. Hat değerlerinizi ayrı bir konu açarak yazarsanız altyapınızda sıkıntı olup olmadığını söyleler.

hocam cevabınız için teşekkürler. Bu kablo kontrol hakkında, bu kontrolleri kendim mi yapmam gerekiyor üzgünüm ne dediğinizi anlayamadım biraz daha açar mısınız?

Kablo kontrollerini sen yapamazsın anca modemine kadar gelen kabloları kontrol edebilrsin.
    Birde eğer ADSL kullanıyorsan Sokak/mahallende gri üzerinde Türk Telekom yazan bir kutu olacak hasarlı mı diye kontrol et (kırılmış mı kapağı açık mı gu girebilir mi diye)
    Eğer Fiber kullanıyorsan (ADSL kullanmıyorsan yoktur) bağlantı Tipine göre sokak/mahallende ya da binada beyaz DSLAM kabinleri bulunur bunlar hasarlı mı diye kontrol etmelisin (fan sesi geliyor mu kırık mı )

moden arayüzüne gir (genelde 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 dir ama modemin markasına göre değişebiilr. Sonra gelen sayfada kullanıcı adı değiştirilmediyse : admin
    şifre değiştirilmediyse : ttnet dir sonra gördüğün hat değerlerini yeni bir konu açıp yaz mutlaka yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.