|
Bayramın ilk gününden beri packet loss problemi yaşıyorum. Bir kere ekip geldi. Altyapınız 75mbiti desteklemiyor. 50mbite düşürün dedi. TTnet müşteri hizmetleri bunu teknik ekip bildirecek o şekilde düşürebiliriz dedi. 10 gündür aradığımda arıza kaydı açıyorlar. 5-6 gündür aradığımda arıza kaydınız mevcut ekibimiz ilgileniyor diye otomatik cevap alıyorum. Hızımı düşürünce bu packet loss un biteceğini zannetmiyorum. Başka bi sebebi olmalı. Kaç gündür oyun oynayamıyorum. 75mbit internete 420TL para veriyorum.(tivibu da dahil) Bilgisayarı ethernetle kullanıyorum. İçeride tivibuda da mozaiklenme mevcut yayında. Yani ev içi tesisatta sorun olması mümkün değil. Her iki farklı kabloda da aynı anda sorun olmalı. Başına bu tarz bi durum gelen oldu mu? Hızımda bi problem yok. Ara ara kopmalar oluyor. (Gün içinde 1-2 defa) Ama packet lossum oyunlarda hiçbişekilde bitmiyor. Tivibuda mozaiklenme de hiç bitmiyor. Size bağlantı yan binadan geliyor o yüzden hızınızı düşürün dedi ekipten gelen eleman. 10 gündür de uğramadı bi daha. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio88 -- 26 Haziran 2024; 15:58:21 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt