Şimdi Ara

TTNET ONLİNE İŞLEM MERKEZİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son 1 haftadır e-faturaya tıkladıgımda "Not Found
    The requested URL /ttnetefatura2/secureIndex.do was not found on this server."

hatası veriyor. neden acaba ? sizde de sorun var mı ?

• sorun halen devam ediyor.
  • Aynı problemi daha doğrusu benzerini (login sayfası, ttnetefatura2 için) defalarca forumda yazmıştım. Kendilerine de bildirdim. ÇALIŞAN ŞEYİ BOZDULAR. TTNET'ler her rezalet ve anlaşılmazlık mümkün, bu yüzden durum normal. Bu arada aklıma gelmişken, Her Telekom müdürlüğüne gittiğimde bana çikolata ikram etmeye çalıştılar, neme lazım zehirlenirim falan diyerek reddettim tabi bunu içimden söyledim ama reddettim.

Problem ile ilgili link:

http://forum.donanimhaber.com/m_64793447/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64793447

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ağustos 2012; 23:09:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Aynı problemi daha doğrusu benzerini (login sayfası, ttnetefatura2 için) defalarca forumda yazmıştım. Kendilerine de bildirdim. ÇALIŞAN ŞEYİ BOZDULAR. TTNET'ler her rezalet ve anlaşılmazlık mümkün, bu yüzden durum normal. Bu arada aklıma gelmişken, Her Telekom müdürlüğüne gittiğimde bana çikolata ikram etmeye çalıştılar, neme lazım zehirlenirim falan diyerek reddettim tabi bunu içimden söyledim ama reddettim.

Problem ile ilgili link:

http://forum.donanimhaber.com/m_64793447/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64793447

aynen önceden çalısıyordu şimdi çalısmıyor :s

bu arada ben gittiğimde banada çikolata vermek istediler ben istemedim ne olur ne olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet alt yapı sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.