Şimdi Ara

ttnet modem airtes 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2012 den beri ttnet ve tivibu ev abonesiyim kendi modemlerini verdiler airtes modem kullanıyorum kendi verdikleriş ama bir sıkıntıda yok demek olmaz ama diger odlardan yada balkondan cekmıyor bazı arkadaslarımın hepsi gayet guzel ve sıkıntısız evde bılıgsyarım mac bu arada bu arada yeni modemlerde var degiştirmelimiyim modemı acaba tivibu da kullanıyorum ama 16 mbt dedıler ama ne hikmetse 3 4 mbs de kalıyor ne yapmalıyım sızce

http://www.airties.com.tr/products/dslgw/Air5341

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 21 Ağustos 2015; 15:40:37 >

• bende modemden sıkıntı çektim airties 5650 aldım sorun kalmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay VARANGEL

Airtes değil Airties. Sorunuza gelirsem bu da Adil kullanım kotasını doldurmuş olmanızdan kaynaklanıyordur.

hacım cok bişey indirmiyorum diyebilirim astıgımda yok suna daha 20 gb larda adıl kotamda 50 gb degişim yaparlarmı yada gıdıp para ile modemmı almam gerkeıyor 2012 de aldım neredeyse 3-4 yıldır kullanıyorum
  • bende yıllardır tivibu kullanıyorum ilk başta güzel bir modem vermişlerdi 2 sene sonra arızalandı, bunun yerine air5341 veriler ttnetin verdiği bu modemlerin %90ı sıkıntılı sanırım, 1 ayda 3 modem değiştirdiler, son verilen yine arızalandı, kendi modemimi takıyorum sıkıntı yok ama tivibu desteklemiyor. iptv destekli asus modem aldım bakalım sorun çıkaracakmı.

bu arada modemden kaynaklı sorunu çözmeye gelmiş arkadaşlar hızımı düşürüp gitmiş. hızımın yükseltilmesi için arıyorum normal diyorlar, hız düşümsüz 8mbps hız almam gerekiyor tivibuda hd kanal açıkken 3-4mbps ancak alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 21 Ağustos 2015; 19:04:53 >

• Internetim çöktü eskiden 13 lerde geziyordu ama sözde 16 megabit

[simage]
     ttnet modem airtes 2012
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantıc -- 23 Ağustos 2015; 0:45:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.