Şimdi Ara

TTnet kalan taahhütü öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi TTnet kalan taahhütü nerden öğrenebilirim? TTnet online işlem merkezinde kampanya aboneliklerim kısmında hiçbir taahütlü kampanyaya abone olduğum görülmüyor -ki normal, geçenlerde bir kampanyanın süresi bitti- ancak adsl aboneliğimde ne kadar süre daha kalacağıma dair verilen taahhütü göremiyorum.

Bugün 444 0 375 ten arandım, 49TL lik 8 mbit 100 GB netlimitsiz plus tarifemin indirimli kampanyasının sona erdiğini ve 70 küsür liralık aynı tarifeyi seçebileceğimi söylediler (76 TL olması lazım). Dedim bi anda 20 küsür TL fiyat arttırıyorsunuz onun yerine 90 TL ye 50 mbit 200 GB akk li vdsl paketleri var diğer sağlayıcıların onlardan alırım daha iyi diye. Üstüne modem verip taahhüt de istemiyolar. Sonra sayın müşteri hizmetleri hanımefendi 2015 e kadar ttnet te mecburen kalacağımı, aksi halde yararlandığım indirimlerin son faturama yansıtılacağını üstelik şu anki indirimim de bittiği için bu aydan itibaren faturamın da 90 TL ! civarında geleceğini, yeni taahhütü kabul etmemin benim yararıma olacağını falan söyledi iyice tepem attı. Dedim pazartesi bi daha arayın o zaman söylerim size napıcağımı.

Şimdi arkadaşlar, benim bu taahhüt süresini ne kadar süre kaldığını veya ne zaman başladığını öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olabilecek bir internet linki olsa güzel olurdu.

Not: Kağıt-sözleşme falan yok elimde o yüzden onu sormayın. Olsa ordan bakardım zaten.

Düzeltme: Fatura 97 TL olmuş, indirim için taahhütü kabul edersem 73 TL olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser DMC -- 11 Nisan 2014; 22:48:22 >

• Online işlem merkezine giriş yapabiliyorsan. Orda taahhüt bilgilerin var. Orası da yeterli gelmezse müşteri hizmetlerini arayıp Tahhütümü iptal ettirirsem ne kadar ceza öderim diye sorun. kdvsiz olarak söyleyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Siyah
  • Siigle kullanıcısına yanıt
    Online işlem merkezinde nereye girmem gerekiyor?

TTnet kalan taahhütü öğrenme

Verdiğim resme bakınca bir taahhüt görünmüyor ama bana telefonda söylenen mart 2015 e kadar taahhütüm olduğuydu. O yüzden tam olarak nerden görebileceğimi bilmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser DMC -- 11 Nisan 2014; 23:36:42 >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yanılmıyorsam ürün ve servisler bölümündeydi. Yine de bulamazsanız müşteri hizmetlerini arayın. Ben en son öyle yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Siyah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.