Şimdi Ara

Ttnet kadar ciddiyetsiz iş yapan firma yok heralde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahın köründe "ttnet hattınız iptal edilmiştir" diye sms geliyor daha sonra bir mesaj daha geliyor "XXXXXX nolu aboneliğiniz sona erdilirmiştir" diyor daha sonra ben bu abone kodunun bana ait olmadığını farkedince direk internetten sorguluyorum tanımadığım bir isim çıkıyor?

Şimdi bu adam her kimse benim telefon numaram onun internet hattına nasıl tanımlı oluyor?
    Her şeyden önce benim numaramı kim söylüyorda onun hesabına kaydediliyor?

Geçen günde yine ttnet arayıp o kişinin ismini sormuştu.

Son 1 haftadır sürekli "Size özel kampanyamız var 4440375 numaralı çağrıyı cevaplayın" şeklinde mesajlar geliyor. Meğer adam iptal ettirirken caydırmak içinmiş.

Taahhütüm bitsin ışık hızıyla iptal ettirmezsem seni namerdim.

• Epic Fail'in dibine vurmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrek nasıl silmemişler bu konuyu, 3 kuruş reklam için burdaki madur insanları susturmayı çok iyi biliyor DH yönetimi.

Dünyanını en kazık internet fiyatları bizde hamdolsun
    http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet
  • Ya arkadaşlar silinse nolur silinmese nolur. Ttnette müşteri mahremiyeti denen birşey yokmuş bu gerçek
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dh'de yoruldu muhtemelen. İçlerinden 'nerden bulaştık böyle lanet bir sponsora' diye hayıflanıyor olabilirler hattâ.

• quote:

Orijinalden alıntı: curiolus

adamın telefon numarasını yanlış yazıp seninkini yazmışlar. o kadarda büyük bi olay değil kanımca.

işte sorunda burda.
  • buna benzer bir olay 3 sene once benim basima geldi bir ara ttnet masaustu pc veriyordu adamin biride pc almis telefon numarasinin son rakamini 8 girecegine 9 girmis diger rakamlar benimki ile ayni neyse ttnet fatura geldi 1000tl hemen bulundugum ildeki turktelekom mudurlugune gittim islemide orda gerceklestirmisler zaten sakin olun dediler nasil sakin olabikirim dedim durumu anlattim yanlislik olmus efendim felan deyip sakinlestirmeye calistilar kontrol ettiler dilekce doldurdum bende onlardan bir dilekce aldim yanlislik yapildigina dair duzeltecegiz dediler bende duzelmezse elimdeki dilekceyi mahkemeye verecegim dedim onlarda 1 hafta sonra ugrayin herhangibir ucret odemeyin dediler bende 1 hafta sonra ugradigimda duzeltmislerdi sorunu bence sonuna kadar hakkinizi arayin

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.