Şimdi Ara

TTNET İLE MAHKEMELİK OLDUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hız problemlerim ve tivibu teknik servisinin benimle alay etmesi randevu verip 2 kez gelmemesi üzerine dava açtım. Forumda bir arkadaşta tüketici hakem heyetine başvurmuştu ama konuyu bulamadım. Sizce kazanma oranım nedir. SS ekledim başvuruma sizlerde şikayetçi olursanız şirket harekete geçip iyileştirme yapacaktır. Cayma bedeli olmaksızın iptal talebinde bulundum 1300 TL cayma bedeli çıkardı TTNET bana yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu paraya evine fiber hat çektirirsin.

haklıysan kazanırsın. böyle bir girişimde bulunuyor olman haklı olduğunu göstermese bile, işin bu noktaya varmasına sebep olanlar için denecek tek söz var, yazıklar olsun.

Teknoloji, ancak onu kullanan kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onu kullanabilen kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onun varlığını bilen var ise işe yarar.
    ... :D
  • mahkeme mı dırek thh verseydınız ya.

Orijinalden alıntı: The souls migration

teknik servise muhtaç bir servis sağlayıcısı ile çalışmaktan gına geldi diyorsun..

haklıysan kazanırsın. böyle bir girişimde bulunuyor olman haklı olduğunu göstermese bile, işin bu noktaya varmasına sebep olanlar için denecek tek söz var, yazıklar olsun.
    Kesinlikle yazıklar olsun ne diyelim çok birşey istemedim ödediğim paranın karşılığında düzgün hizmet sen bana 35 Mbps ye kadar diye paket satıp 27 Mbpsye sabitliyorsun nerde kaldı 35 e kadar o zaman bana diyeceksin altyapı desteklemiyor size 24 Mbps verelim. Onuda demedi santrale gittim hattın 42 Mbps destekliyor dedi. Ama sabitliyoruz yoksa kopma yaşarmışım da bilmem ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.