Şimdi Ara

TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fakat almaz olaydım.Bir modemi veriyorsan bari adamlık yapta tüm özellikleri kullanılabilir halde ver.. ne DNS değiştirilebiliyor ki rezilliğin dik alası , ne modem üzerinde bulunan USB portuna flash bellek takılıp FTP server olarak kullanılabiliyor , ne modeme bağlı kullanıcılar görünüyor , işin kötüsü eski modemi taktığımda hat almıyor artık ne halt yedilerse..

140mbit destekliyormuş şu an hattım tarifemi yükseltip alabilirmişim bu hızı , 50gb akn ile birlikte tabii !

ulan birde şekilsiz cihaz kablonun ucu kopacak kıvrılmaktan

bu arada artık modem kontrolü için TR069 portuna ihtiyaçları yok !

modeme kullanıcı adı ve şifre girilmeden bile (modem sayfasında görünmüyor pppoe olarak yazıyor girmediğiniz taktirde) internete bağlanıyor artık cihaz.

sordum ne iş nasıl yapılıyor artık konfigürasyon diye bir program adı söyledi duyamadım hızlı konuşuyordu herif..

TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım  TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım

TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım  TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım  TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım
     TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım  TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım  TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 23 Mayıs 2012; 13:56:26 >

• 32Mbit/s VDSL sahibiyken aynı modemi kullanıyordum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. DNS bilgisini router 'a giriyordum. Böyle bir imkanınız yoksa her bilgisayara tek tek girmeniz gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

32Mbit/s VDSL sahibiyken aynı modemi kullanıyordum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. DNS bilgisini router 'a giriyordum. Böyle bir imkanınız yoksa her bilgisayara tek tek girmeniz gerekecek.

ya usb özelliğini kullanabildiniz mi ?
  • Modemin ithalatçı firmasını aradım , bunun ttnetin eli değmemiş başka bir yazılımı yokmu deyince ttnete verilen yazılım şu anda bu şekilde dedi ..

İllaki varda vermiyor herifler,huawei amerika'ya mail yolladım yazılım için bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog
    ya usb özelliğini kullanabildiniz mi ?
    Hayır kullanmadım.
  • quote:

Modemin ithalatçı firmasını aradım , bunun ttnetin eli değmemiş başka bir yazılımı yokmu deyince ttnete verilen yazılım şu anda bu şekilde dedi ..

İllaki varda vermiyor herifler,huawei amerika'ya mail yolladım yazılım için bakalım ne diyecekler

Vermezler tabi, verirlerse TTNET'in Huawei ile yaptığı anlaşmaya söz konu olan maddi bedel heba olur. Kim takar TTNET'i o ayrı tabi, ben burda Huawei'yi kınıyorum bize TTNET'in eziyet çektirmesine çanak tuttuğu için.
  • quote:

Fakat almaz olaydım.Bir modemi veriyorsan bari adamlık yapta tüm özellikleri kullanılabilir halde ver.. ne DNS değiştirilebiliyor ki rezilliğin dik alası , ne modem üzerinde bulunan USB portuna flash bellek takılıp FTP server olarak kullanılabiliyor , ne modeme bağlı kullanıcılar görünüyor , işin kötüsü eski modemi taktığımda hat almıyor artık ne halt yedilerse..

140mbit destekliyormuş şu an hattım tarifemi yükseltip alabilirmişim bu hızı , 50gb akn ile birlikte tabii !

ulan birde şekilsiz cihaz kablonun ucu kopacak kıvrılmaktan

bu arada artık modem kontrolü için TR069 portuna ihtiyaçları yok !

modeme kullanıcı adı ve şifre girilmeden bile (modem sayfasında görünmüyor pppoe olarak yazıyor girmediğiniz taktirde) internete bağlanıyor artık cihaz.

sordum ne iş nasıl yapılıyor artık konfigürasyon diye bir program adı söyledi duyamadım hızlı konuşuyordu herif..

TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım  TTNET HUAWEI HG655d modem aldım / almaz olaydım

dostum bende de aynı modemden var ve gerçekten çok kötü bir modem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sıkıntına cevap vereyim bari dns değişiyor yanlız dnc olarak yazıyor.

Temel- LAN-DHCP Sunucusu ve alttaki DNC yazan yerden dns çevrimde bir sıkıntı var.

Ama mtu falan olmuyor banada en çok bu koydu hattıda vdsl aldılar of of.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Bir sıkıntına cevap vereyim bari dns değişiyor yanlız dnc olarak yazıyor.

Temel- LAN-DHCP Sunucusu ve alttaki DNC yazan yerden dns çevrimde bir sıkıntı var.

Ama mtu falan olmuyor banada en çok bu koydu hattıda vdsl aldılar of of.

son cümlene aynen katılıyorum ..
  • bu modem bendede var ve sürekli wireless kopuyordu. gittim değiştirdim modemi hatalı diye yenisi yine aynı nedir bu iş anlayamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

bu modem bendede var ve sürekli wireless kopuyordu. gittim değiştirdim modemi hatalı diye yenisi yine aynı nedir bu iş anlayamadım ben

TTNET'den düzgün bir ürün vermelerini beklemek zaten hata. Asıl fiber adı altında VDSL2'yi kendi kilitlerini yüklettikleri özel firmware'li Huawei modemlere müşterilere dayatmaları ayrı bir ahlaksızlık. Sanırım yeni firmware (yazılım) güncellemesi beklemek durumundasın veya TTNET'e gidip başka bir model talep et bakalım ne diyecekler.
  • Banada verdiler 10 gün önce bir sıkıntı yok.
  • Banada bugn verdiler hızda 6 kat dan fazla artış var dns de değişiyo diger özellikleri bilmıyorm kurcalamadm daha :D
  • bu modemi bana da getirdiler.ama acces.point. ile eşleşmiyor.mesh yokmuş bu modemede..
  • Torent için nasıl port yönlendirmesi yapılacağını bilen bir arkadaşımız anlatabilir mi?
    (resimli olursa şahane olur)
    Ben uğraştım, açtım güya ama karşı tarafta hiç "connected" göremedim.
    Eski adsl bağlantıda airties'le bir sıkıntı yoktu. Fiber geldi ayar yapamaz olduk.

Edit: Yanlış başlığa yazmışım, sorumu asıl başlığa da ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 27 Eylül 2012; 16:40:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.