Şimdi Ara

TTNet Hızla Fiber Döşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
9.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Mersinde Yaşıyorum ve Bizim şirketin dün İnterneti kesildi ve 20 dakıka sonra TTnet'ten aradılar ve İnternet Hattımızı yeni sisteme (Fiber Hat) Geçirdiklerini söylediler ve Static IP mizi değiştirmişler ve Kendilerinin Gelip Modemi Ayarlaması gerekti.Bende yanlarına takıldım ve Sordum nedir bu yeni sistem diye ve Adamların Cevabı Yoğun Sorularım üzerine TTnet şuan Rekabetin Artması nedeniyle gece 12 'e kadar Fiber Döşediklerini söylediler.Ve TTnet'in Planı'nın Fiber üzerinden TV,İnternet,Telefon vs gibi Hizmetleri Vermek olduğunu Söylediler,Tıpkı KabloNet gibi.
    Hızlı Bir şekilde Tüm Türkiye'de Fiber Döşeme Çalışmaları varmış.TTnet Rekabet'te kaybettiği Müşterilerini Geri kazanmaya Çalışıyor.

• Yalnız Bu yeni Sistemle Tüm Türkiyenin en az 8 MBps almasını sağlıyorlarmış.
  • Bu kafayla giderse 5 sene sonra TT Türkiye'nin en hızla batan şirketi olacak... Rekabet olmamasına dua etsinler...
  • batarsa iyi olurda kolay kolay batacak gibi durmuyor çünkü telefon hizmeti bunları kurtarır.
  • TT'mi batacak Bir yıllık karına satılan bir şirketten bahsediyoruz. Bu dediğim 4 sene öncesi. Şimdiki abone sayısını düşünürsen biraz zor gibi.

http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=24520 Haberler pek iç açıcı değil gibi
  • yok artık ya Herkes ttnet'e Batsın Diye haykırıyor ama ttnet 'e Geçiş yapan yada ttnet Adsl BağlatanLar %29 Seviyesinde
  • valla daha adamlar yeni 800 milyon küsür dolar net kar açıklaması yaptılar..

şu fiberler artık heryere döşensin yaw sıkıldık iyice 1 mb den
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET Fiber Harita
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • titanic batar ttnet batmaz
  • Yurtdışında ne bankalar, ne holdingler battı. Rekabet ortamı olsun, TT bir sene dayanamaz. Bu arada 5 yıllık karına satılan bir şirket başka bir ülkede olmaz herhalde
  • :D güzel bi cevap harbiden batmaz. burası türkiye
  • Fiberler biran önce bağlanıp en düşük bağlantı hızı 10mbit olmalı, diğer ülkelere göre internet konusunda çok gerideyiz adamlar 2 sene önceden altyapılarını kurmuşlar kesintisiz fiber teknolojisini kullanarak ışık hızında netin keyfini sürüyolar, bizdeyse bakır tel hatları ile pimpirik TT'nin çıkarttığı saçma pahalı kampanyalarından yararlanamıyoruz bile sonuçta yine olan bize oluyo kardeşim buna bi çözüm getirilmeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithcem -- 24 Temmuz 2009; 13:07:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pimpLORD

yok artık ya Herkes ttnet'e Batsın Diye haykırıyor ama ttnet 'e Geçiş yapan yada ttnet Adsl BağlatanLar %29 Seviyesinde

Doğru söylüyorsun, bu forumda maalesef en popüler şey TTye sövmek...
  • Telekom'u araplara değil de daha atılımcı ve rekabetçi ve kullanıcıyı düşünen bir şirkete satsalardı daha iyi olurdu dicem ama yine de eski paragözler şirkette kol geziyor ve tavuk gibi yolmaya çalışıyorlar milleti... Onlar gitmeden telekom adam olmaz... Gideceklerini de hiç zannetmediğim için de ben de batmasını isteyenlerdenim...

Batsa da kurtulsak şu beladan
  • TTNet bu şartlar altında batarsa, rekabet ortamı olması halinde hiç bir firma ayakta duramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: pimpLORD

yok artık ya Herkes ttnet'e Batsın Diye haykırıyor ama ttnet 'e Geçiş yapan yada ttnet Adsl BağlatanLar %29 Seviyesinde

Doğru söylüyorsun, bu forumda maalesef en popüler şey TTye sövmek...

Kalitesiz hizmeti, fahiş fiyata aldığımız bir firmaya dua edecek değiliz. Üstelik o firma ülkenin karını alıp, yurtdışına çıkarıyorsa

• TTNETi anlamıyorum.Neden böyle herkesi yanıltıcı reklamlar kampanyalar yerine ,tüketici de güven duygusu oluşturucak yeni çalışmalar ve altyapı iyileştirmeleri konusunda bizleri aydınlatıcı doğru haberler yapmıyorlar.TTNETin geleceği hep bizler için böyle karanlıkta kaldıkça kimse TTNETe güvenemez ve ileride büyük müşteri kaybına uğrar.Şimdiki tekelci konumuna fazla güvenmesin TTNET.
  • Daha iyisi çıkana kadar çene yapmaya gerek yok bence
  • niye istanbul da değilde mersin de döşüyorlar anlamıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

niye istanbul da değilde mersin de döşüyorlar anlamıyorum ya

aynen katılıyorum kardeşim istanbulda öle bir çalışma görmedim daha
  • Neden arkadaşlar Mersin Bu Ülkenin Topraklarında Değilmi Hemen aşağılıyorsunuz Memleketimi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.