Şimdi Ara

Ttnet Hipernet kullananlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arkadaşlara bir sorum var. Şu anda mevcut bir ttnet adsl hattım var. "HİPERNET Limitsiz 24 Mbps'e kadar 75 GB TL49,90" paketini almak istiyorum. Ancak daha önceki fiber başvurumda mevcut telefon hattının üstüne fiber bağlantı yapılamayacağı, ya yalın internet ya da yeni bir telefon hattı bağlatarak (ttnet alo oluyor sanırım) kullanabileceğim söylendi. Şimdi ben kesinlikle telefon hattının kapanmasını, numaramın ve tarifenin değişmesini, kısacası telefon tarafına hiç dokunulmamasını istiyorum. Mümkün müdür acaba ?

• Müdürlüğe git orada işlem yap telekomun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeye git ve oradan bu talebi yap derim.

Bu arada daha önce fiber için başvuru yaptığında sana o bilgiyi vermişler. Hiper için başvuru yaparsan durum değişir. Oturduğunuz bölgede fiber kutusu varsa Hiper bağlantı alırsın ve bunu mevcut hattın üzerinden yaparsın.

Bizde 10 gün öncesine kadar 8 Mbit 75 GB AKK kotalı ADSL kullanıyorduk hattın sahibi olan abim form doldurdu, teslim etti ve HİPERNET Limitsiz 24 Mbps'e kadar 75 GB TL49,90 + 9 TL telefonlu pakete geçtik. Mevcut hattımız üzerinden oldu. Hatta şubeden birileri hattınız kaldırmaz diyerek 24 Mbit pakete geçemezsiniz demesine rağmen o pakete geçtik. Aynı şubeden bir tanıdık hattınız destekler diğer arkadaşlar hatalı bilgi vermiş demişler. Gecen sene ADLS kullanırken bir arıza olmuş ve eve bir ekip gelmişti ve gelenler bir kaç farklı noktada test yapmışlardı ve hattımızın 35 MBit hıza kadar destekleyeceği tespit etmişlerdi.
  • Arkadaşlar yeri deil ama benim ttnet yalın net var ama taahhüt bitmişti gittim telekoma ıslak imza verdim faturalandırma kesilicek erişim sonlanıcak seni arıcaklar dendi sonra ben müşteri hizmetlerini aradım sizi ilgili birim arayıp onayınızı isticekler dendi fakat şu durum varmış benim bide telefon hattı vardı onuda kapattıracaktım ama onunki 28 nisanda taahhüt biliormuş şuan neti kapatınca bu 28e kadar açık olsa ne gibi sorunlar olur buarada hipernete geçtim bende 3 gün önce limitsiz 44 tl 35akn
  • "HİPERNET Limitsiz 24 Mbps'e kadar 75 GB TL49,90" paketini almak istiyorum. demişsiniz bu paket şu an var mı ? alabilirmiyim... Acil
    benımde sozlesmem bıttı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.