Şimdi Ara

ttnet güvenli internet uyarısı kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal sitelere bile girince güvenli internet uyarısı geliyor zararsız sitelerde bile bunu nasıl kaldıracağız

• Hiç cevap yokmu? Up up up
  • online işlem merkezinde gördüm sanki öyle birşey oraya bir bakın.

edit: online işlem merkezinde kullanıcı işlemleri kısmında var güvenli internet işlemleri diye bir bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şansölye -- 27 Temmuz 2013; 10:41:30 >
  • Şifreyi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMajestic

Şifreyi bilmiyorum

ttneti ara sor kardeş hem öğrenmiş olursun bu vesileyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: şansölye

quote:

Orijinalden alıntı: xMajestic

Şifreyi bilmiyorum

ttneti ara sor kardeş hem öğrenmiş olursun bu vesileyle

Hiç uğraşamayacağım onla

• benimde eski adslime bağlı tek şifrem vardı enayi gibi gittim yeni hattımıda bu eskiye ekledim şimdi eski hat kapalı olduğundan yeni adsl ayarlarımı yapamıyorum yeni hattıma yeni şifrede vermiyor cünkü eski şifremde yeni hattım tanımlı şimdi arasam ttneti bunu anlayacak kapasitede çalışanları yok adama diyorum internet gidiyor ünlem işareti geliyor o ara modemin içine giriyorum internet yok diyorum adam diyor o ünlem net gidince olmaz diyor modemle bağlantı kesilince olur diyor diyorum o ünlem varken modeme girip değerlere bakıyorum kopuk gözüküyor adam hala bildiğini okuyor onlarada kızamıyorum sonuçta ekmek parası kim bildiği sevdiği işi yapıyor ki ne derse tamam diyorum bir daha olursa haber veririm diyorum teşekkür edip kapaıtıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu cevap veren arkadaşlar lütfen
  • Birkaç gündür günde birkaç kez şu güvenli internet hizmetinin reklamı geliyor mail ile zırt pırt. Rezalet yav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerine Sorarsan Daha Fazla Bilgi Alırsın.Hem Benide Bilgilendir BUlduysan
  • Muhtemelen peder bey kapatmış, arkadaş açma yollarını arıyor forumda. Seni yaramaz çocuk seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenli internet bende de kapalı fakat 1 aralık tan beri wikipedia veya diğer sitelere giremiyorum open dns kullanıyordum. şimdi girmiyor google dns de işe yaramıyor bir bilen varmı bu sorunun çözümünü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.